Benim için bunu ifade etme şekli dürüst bir şekilde karşısına çıkarak onu sevdiğimi söylemek olur tabii ki cevabı her ne olursa ona göre de davranışım şekil alır.#Aşkınıİtirafet
Sevgi bir hediyedir. Bu bakımdan bir hediye ancak onu hakeden insana verilmelidir. Aksi halde gönlümüzün çehresinden gelen bu hissin kadri asla bilinmeyecekdir sevilen tarafından.
Bu yönden birine dos doğru seni seviyorum denilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü biz bunu yaptığımız zaman gönlümüz kapılarını karşı cinse ardına kadar açmış oluruz. Oysa o kapı tanımadığımız ve sevgisinden emin olmadığımız bir insana yani alelade birine açılamayacak kadar değerlidir.
Bunun yerine zaman içerisinde kendiliğinden olan şeyler her daim daha güzeldir. Bu yönden önce tanışma ve flört gereklidir. Birini sevdiğinizi önce davranışlarınızla göstermeniz sonra karşınız da da bu sevgiyi gördüğünüz vakit dil ile söylenmelidir. Çünkü
"Seni seviyorum." Cümlesi sadece bu cümleyk hak edene söylenmelidir.
Aslında bunu itiraf etmenin belli başlı yöntemi yok yani insan nasıl içinden davranması gerekiyorsa o şekil davransa Bence daha doğal daha etkili bir şekilde olur diye düşünüyorum Bazı insanlar sevgiyi itiraf etmenin veya aşkı yaşamanın bazı kriterlere bağlı olduğunu zannediyor veya işte Bazı kurallar çerçevesinde olduğunu zannediyor ama ben hiçbir zaman öyle düşünüyorum kişi kendini nasıl rahat hissediyorsan yani doğal davransa Bence dediğim gibi daha çekici daha etkili olur diye düşünüyorum
Ben ona onu sevdiğimi en meşgul olduğu anda söylemeyi düşünüyorum aynen şunları derim
Biliyorum şu an çok işin var ama sana bir şey itiraf etmem gerek ne zamandır belli sınırlar içersinde bir sohbet içersindeyiz benim sana ilgim var belki tahmin etmişsindir seni seviyorum şu an meşgul olabilirsin iyice düşün öyle karar ver ben sana tam mutluluğun garantisini veremem hayat bu çekeceğiz sadece iyi ya da kötü ne yaşarsak yükünü birlikte omuzlayalım derim ve beklerim bir kaç saniye eğer cevap vermezse ona bu teklifi enine boyuna iyice düşünmesi gerektiğini söylerim ki bence kabul edecektir 🖤☺️🌺🤍
1. sen hangi ara fenomen oldun? Ben sok 2. takipten cikmissin artik sorulara davet etmiyorsun beni.. : ( 3. karsilikli oldugu icin itiraf etmeye gerek kalmadi..
Artık herkes herkesi Sevdiğini sanıyor, çok kolay bi şekilde söylüyor.. Ben çok zor söylerim Sevdiğimi ama söylediysem çoktan kalbimin baş köşesine oturmuştur ve her hareketimden sözümden anlar. Saklayamam
Ben bu konularda dürüstlükten yanayım... İnsan seviyorsa uygun bir dille konuşarak karşısındakine açılabilmeli. Tabi her zaman sonuçlar umduğumuz gibi gitmiyor ama ne yapalım hayat acı yedirmeyi seviyor bize demek ki 😊
Direkt senden hoşlanıyorum diyerekten.. Söylerim çünkü içimde kalmasını istemem. Ama söyledikten sonra bazen araya kopukluk girebiliyor eskisi gibi olunamıyor çoğu zaman..
Hislerimden eminsem direk yüzüne karşı söylemeyi tercih ederim reddediliyorsam geri çekilirim ama ne olursa olsun bu duyguyu kendime saklamam aşk öyle birşeyi karşılığı varsa eğer dil konuşmasa bile kalbinden taşar gözlerinden anlarsın.
Bende söylemek istiyorum ama cesaretim yok 2 yıldır platoniğim maalesef kendisi akrabam ve aramızda 5 yaş falan var o yüzden söylemeye cesaret edemiyorum..
Sevgilimse ona bazen özel olduğunu hissettirecek yazılar yazar, emek harcanarak uğraşılarak yapılan zor hediyeler seçer, yaparım ve ilk defa yaptığım bir şey olması için çabalarım. Ve ona onu sevdiğimi söylerim bazen.
Canimmmm bir tanem gülümmm ikimiz senle ayrılmaz bir çiftiz et ile tirnak ağaç ile yaprak 🌹 ile dikeni gibiyiz bebeğim nasılsın bugün desem iş bitiyo fazla abartmaya gerek yok
ben yüz yüze itiraf etmekte zorlanacağımı düşünüyorum ama yazı aracılığıyla ona karşı olan hislerimi o an içimden nasıl geliyorsa yazıya döker o şekil de ona iletirim ki zamanında yaptım da, yine birisini sevsem yine yaparım
Daha önce birini çok sevmiştim ona ulaşmak ta çok zor değildi kendini çok Bi değerli sandı hep peşinden koşturdu o yüzden tövbeler olsun bir daha asla böyle bir hata yaparsam içimde kalsın
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu hayatta sen sen ol hayırlısını dile büyük konuşma :)
Bende platoniğim 2 yıldır ama zor oluyor bence, mesela sarılmak istiyorum ama dokunamıyorum duygularımı söylemek istiyorum ama cesaretim yok bazı nedenlerden dolayı bunun en başındada yaş farkı geliyor..