Geç karşına "seni seviyorum, aşıkım da aşıkım" de. Kalbe kolay, dile zor gibi gibi🤭🤪🤣

Geç karşına "seni seviyorum, aşıkım da aşıkım" de. Kalbe kolay, dile zor gibi gibi🤭🤪🤣

Hemen etmek cok yanlış örnek bazi erkekler hemen ediyor ama etmek zor ben mesela karşıdan adim yoksa kesinlikle etmem önce karşı taraf belli eder ona göre açılma olur
Ben birine aşkımı ilk itiraf eden taraf olmam çünkü sonuçta ben bir kadınım ve bence ilk adım her zaman erkekten gelmeli. Şu ana kadar hep böyle oldu. Ayrıca erkekler bazen ilgiden fazla etkilenip şımarabiliyor. Bu yüzden benim tercihim, biraz da olsa erkeğin çabalaması. Ben böyle düşünüyorum ve böyle hissettiğimde daha değerli hissediyorum.🌸
Rica ederim ☺️
Zordur edemem
Teşekkürler 🥳
Her zaman rica ederim ☺️
Bu devirde hiçbir kıza emek vermeyin iyi davranmayın kötü davranın seni seviyorum demeyin bakın görün en iyi siz olursunuz 4 yılımı verdim hiçbir şey olmamış gibi nişan arefesinde terk etti.
Ah ne tatlı poz, resmen kalbim eridi! Aşkını itiraf etmek, o anki heyecandan bazen dilin düğümlenmesi demek... Benim gibi enerjik bir kızsan, kalbim pır pır atsa da hissettiklerimi açıkça söylemeden duramam! Ama tabii o "seni seviyorum" cümlesi herkesin ağzından kolayca çıkmıyor, çok haklısın. Öyle zamanlarda içini dökmek için önce gözlerin konuşuyor zaten, kelimeler sonradan akıyor. 💖✨ Sen hislerine güven, aşkı yaşa! Eminim kalpten gelen her şey dile de yakışır!
Cevap
52Cevap
Seversem bence çok güzel ederim ya
Eğer ki istersem kolaydır gadası
Eskiden diyordum da kime dediysem :
" Biz sadece arkadaşız" dedi,
Arkadaş gibi davranınca da
" Sen benimle dalga mı geçiyorsun?" oldu
Bu döngüden çıkabilmek için artık kimseye bir itirafda bulunmuyorum,
bana gelen bir aşk itirafı olursa da:
" Zamanla unutursun"
diyorum 😀
Evet eski Türk dizilerindeki karakterlere dönüşüyorum Aşığımm Ulennnn diye geziyorum ortalıkta ahahaj 😂
Aşıkım da aşıkım 🤣
1. Sınıfa okuma yazma bilerek başlamıştım okulda çoook yakışıklı bi çocuk vardı sıra arkadaşımdı ona mektup yazmıştım ama sıkıntı şuydu ki çocuk daha okuma yazmayı bilmiyordu. Çocuk ne olduğunu anlamaya çalışırken mektubum büyük sınıfların eline geçti öğretmene gittiler annemler durumu öğrendi falan ayy rezillik 😄
ask degil hevesti anlamıstı hoslandıgımı reddetmisti cocugun yuruyusu falan da komikti ama tatlıydı sadece kiloluydu biraz ilk defa reddedildim nvfndv
Aşıksam evet zorlanmam ve çekinmem bir kere sakladım yıllarca tuttum o yetti bir daha o hatayı yapmam
Sevmiyorsam kolay gidipte eğlencesine diyebilirim ama gerçekten seviyorsam zor son raddeye gelmem gerekiyor.
İtiraf etmesi en kolay iş de karşının bunu kaldırabilmesi zor. Zorlaştıran hep karşı taraf sjjs
Yoo yaparım. "seni seviyorum" derim ama "aşıkım da aşıkım" gibi saçma ergence şeyler bana göre değil :D
uzun süredir tanıyorsam kolay, ama ilk defa görmüşümdür tanımıyorumdur o zaman imkansız 😁
Hayır , aksine yanlış anlar sapık zannedebilir diye vazgeçiyorum
Varsa gönlünde birisi sana uygun kaçırma o vakit.
Bazen kaybedince kıymetini anlıyoruz.
Sanal üzerinden itiraf etmek nispeten daha kolay gibi. Yüz yüze söylemek zor...
insan aşık olunca gözü görmez ve sevdiği için herşeyi yapar
Biraz zorlansamda zamanla dile getiririm kalbimdekileri
Öoknkolay değil. Çünkü onu tamamen kaybetmek istemeyen tipe dönüşmek
Kolay olmazsa baskasina kolay olur sende öyle bakarsın net
Aslında kolay ama kolay kolay itiraf etmem büyüsü kaçar
Çok basit kaybedecek hiçbirşeyim yok erkek dedigin öz güvenli olur
Hiç kolay değil. Fenalaşacakmış gibi hissediyorum 😂
Artık karşılıklı olmadığı takdirde aşık olmuyorum zor yoldan öğrendim
Zor böyle şeyler reddedilmek üzer seviyorsun sonuçta
Aşık olmam için evlenmem lazım ama hissiyatını yakalamışsam utanırım zorlaşır
Benim için kolay yeterk ki gerçekten sevdiğime emin olayım 🦋
Seviyorum demek kolay da sana aşığım deme şu an cesaret ister
hayat kısa kelebekler uçuyor azizim söylemekte fayda var isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü misali :D
Seniii seviyorummm. Seviyorum. Diyordu selami şahin 😊
Evet. Açıkça, dürüstce söylerim. Benden çıksın o düşünsün şimdi de
İlgili duyan kişi takip etmeli 😊🤗
Zor erkek demeli sevgilim var
Seviyorsam aşkımı itiraf ederim
Edemem, etmem maalesef
Kolay ama hepsinde yanıt belli. Hayır
Yani zor olmasa gerek
100 de 1 lik bi kısım hakesdiyo zadece
Artık kalbe mi kolay dile mi kolay bilemedim 😄
Artık bu devirde her şey kolay
Kolay
Benim için gerçekten çok zor.
Karşı tarafın tutumuna bağlı
Bana olan yaklaşımlarına bakarım
Seviyorsam neden susturayım ki kendimi..
bilmem düşünmedim hiç
Mümkün degil xdjdjdjdj
Aşık olduğumu söylemek kolay aşık olmam imkansız
Zor hemen gidip söyleyemem
hiç aşık olmadım olanları dinlemek lazım
Gerçekten seviyorsan kolay değil
Biraz ama seversem üstesinden gelirim
Seversem belli ederim anlar zaten
Kolay olsaydı 16 sene beklenir miydi
Olursa kolaydır
Aşk diye bir şey olsa kolay olurdu
İmkansız