Sizce kız ona olan ilgimi hissetmiş midir?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurdun altında birkaç tane kafe var ve o kafelerden birinde yakın zamanda benim yaşlarımda bir kız çalışmaya başladı. Kızla ilk olarak birkaç gün önce kafede karşılaştık, normalde tepsileri müşteriler kaldırmıyor, çalışanlar kaldırıyor; ama kalkacağım zaman kız bana kafenin kapanacağını söylemişti ve kıza yardımcı olmak için tepsimi alıp kafenin tezgah kısmına doğru götürdüm. Kız da bana teşekkür etti, sonra " İyi geceler " deyip çıktım. Sonraki günlerde yine gittim ve siparişimi özellikle o kızdan istedim. Bugün yine gittim ve ilk gidişimde kız lavanodaydı ve yanındaki çocuk baktı; ama ben kızla konuşmak istediğim için " Karar veremedim, biraz düşünüp gelsem olur mu? " dedim ve çıkıp dışarıda annemi aradım, o arada da bir yandan da kafeyi izleyip kızın barın başına gelmesini bekledim. Sonra kız geldi ve o çocukla birlikte barın başında çalışmaya başladılar. Ben de kızı görünce gidip kızdan " O gün içtiğim şey ice americano muydu? " dedim ve sonra " Bugün de sıcak americano alayım " dedim. Sonra hazırladı ve " Siparişiniz hazır abi " dedi, gidip aldım. Sonra kız dışarı çıkıp dışarıda oturdu. Bir ara müşteri geldiği için içeri girdi ve ben de o anda fırsattan istifade hemen kalkıp su aldım ve " Buzdolabındaki sular soğuk mu? " dedim, sonra kız da " Çok soğuk değil, ama isterseniz musluktan doldurabilirim " dedi. Sonra buzdolabından su aldım. Ödemeyi de kredi kartıyla yaptım ve kıza gülümseyerek " Temassızım var. 2 kartım var; birinde temassız yok, diğerinde var " dedim. O da gülümseyerek " Fark ettim, öğrendim " dedi. Sonra alıp oturdum. Bir ara odama çıkıp şarj aletimi alıp tekrar indim ve oturmaya devam ettim. Bir süre sonra kızın yanında çalışan çocuk " Birazdan kapatacağız " dedi ve kalkıp lavaboya gidip yüzümü falan kontrol ettim. Sonra çıkarken de kıza ve haliyle, fazla dikkat çekmemek için yanımdaki çocuğa " İyi geceler, kolay gelsin " dedim, kız da yüzünü bana dönüp gülümseyerek"İyi geceler" dedi
Sizce kız ona olan ilgimi hissetmiş midir?