KIZ ARKADAŞIM İLE GÜVEN SORUNU YAŞIYORUM?

Herkese merhaba,

kız arkadaşım bende 5 yaş küçük, 9 ay dır konuşuyoruz ve aslında bizim ilişki biraz karışık. Ben ciddi ilişki istemediğimi karşı tarafa güvenmediğimi ve böyle bir sorunum olduğunu belirttim fakat kendisi çok istekli bir şekilde yaklaşarak sorun olmadığını ve beni ikna edeceğini söyledi, neyse biz konuşuyoruz, buluşuyoruz, vakit geçiriyoruz beraber sonra ben bunun küçük te olsa bir yalanını yakaladım, olay da çalıştığı yerdeki elemanı bende tanıyorum fakat bunlar beraber çalışıyorlar bana sürekli şunu söylüyor 'o çocuk ile sadece iş muhabbeti yapıyoruz onun haricinde ciddi bir muhabbetim dahi yok' dedi fakat ben öğrendim ki bu ona akıl danışmış ilişkimiz hakkında, bende dedimki niye böyle bir şey yaptın bana bir sürü boş açıklama yapıyor ama mantıklı değil, neyse ben bunu az çok anladım zaten ben yine soğuk bir şekilde konuşuyorum bana sürekli sanki sevgiliymişiz gibi ciddi ilişki muhabbeti yapıyor hatta evlilik konusunu dahi sıkça açıyor. 9 aylık süre içerisinde sert te konuştum bana bundan sonra yazma dedim ama nafile yine bir şekilde muhabbet çıkıyor ve hiç bir şey yokmuş gibi benimle konuşmaya devam ediyor. En sonunda açıkça söyledim sen rahat ve geniş birisin diye bu saaten sonra sadece takılmak için çıkalım dedim. Ben öyle yapamam dedi ama hala daha konuşuyoruz ve yine konuşurken alttan alttan sanki evlenecekmişiz gibi konuşyor, fotoğraf atıyor ailesinden bahsediyor. Dışarıdaki herkes ile konuşuyor ve benim hareketlerimi hiç takip etmiyor sürekli ben onu başkaşsıyla gülerken yakalıyorum. Ben şuanda bir işletmede sorumlu olarak çalışıyorum ama kendisi restaourant cafe de çalışıyor ve bu mekan akşamları alkollu eğlenceye dönüyor. Çalıştığı yerde ciddiyetsiz bir ortamı var farkındayım çok kez söyledim ama hep bana bahane buluyor işte iş başvurdum ama geri dönüş olmadı biraz daha durayım sonra çıkacam zaten gibi ve ben çok sıkıldım. Hatası çok fazla sadece size 1 tanesini söyledim yaşı benden büyüklere bile senli benli konuşuyor, bence yanlış sadece ben hem erkeklerin hemde kızların görüşünü merak ediyorum

Not (kendisi ben çalıştığım akşamına kızlarka mekana gidecez diyip saat gecenin 1 nde çıkıp bana işte seni seviyorum kopamıyorum senden gibi şeyler söyledi ve bu muhabettlerden nefret ettiğim kavga ettik laf söyledim ama 1 hafta sonra kafası resetlenmiş gibi benimle konuşuyor)

KIZ ARKADAŞIM İLE GÜVEN SORUNU YAŞIYORUM?