ARKADAŞLAR ARTIK DAYANAMIYORUM İNTİHAR EDİCEM AMA AİLEME ÜZÜLÜYORUM?

Sadece bunu burda anlatıyorum başka anlatacağım kimsem yok biraz uzun olucak şimdi ilk başla ortaokuldan beri sorunlu ben miyim bilmiyorum yani okulda hiç yakın arkadaşım olmadı liseye geçtim aynı okulun lisesinden devam ettim ordada yakın arkadaşım olmadı nedeni ne bilmiyorum ben biraz olgun davranıyorum gibi ama çevrem hareketlerimden veya konuşmam yüzünden top falan diyorlar bana hiç ilgim bile yok sadece konuşmam ve hareketlerim yüzünden kimse takmıyor bile beni ve hiç de sevgilim olmadı gerçi arkadaşım olmadıki sevgilim olsun neyse sert biri değilim aslında içimde ne fırtınalar kopuyor Allah kahretsinki gülüyorum dışarıya karşı geçen sene işte özel okula geçtim ordada arkadaşım olmadı adam yerine konmadım hep konuşmam hareketlerim ve sert olmama yüzünden oldu herhalde yani hayatta hiç kimseye vurmadım bile bunun nedeni ailem yüzünden de çünkü beni dışarı hiç salmadılar ben kız çocuğu gibi evde baba parası yeyip özel okullara falan gittim yani dışarı hayatını da bilmiyorum herkes iyi kalpli sanmıyorum çok kanıyorum yani bu geçen sene geçtiğim okuldada aynısı oldu kimse burdada adam yerine koymadı beni şimdi 12 sınıfım işte hiç arkadaşım yok sürekli dalga geçiyor tembel çocuklar var eşit ağırlıktan laf sokuyorlar falan ne yapmalıyım bilmiyorum böyle giderse üniversite de böyle olucam ve ordada hiç arkadaş bulamıycam şu anda konuşup güveneceğim hiç arkadaşım yok maalesef yani arkadaş nasıl olunur onuda bilmiyorum düzelmem gereken şeyler var konuşmam ve sert olmam lazım yani hiç kimseyle dövüşmedigim için de bilmiyorum laf sokuyorlar cevap bile veremiyorum ve hareketlerime dikkat etmem lazım kız gibi top gibisin diyorlar işte hareketlerim ve konuşmam yüzünden ne yapıcam bilmiyorum dinden de soğudum yeter Allah varsa bu kadar eziyeti neden çektiriyor bana bıktım artık ölsem de kurtulsam keşke diyorum lanet olası dünya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorunun bende olduğunu düşünüyorum eğer bende olmasa her gittiğim okulda böyle olmaz kendimi değiştirmem lazım öyle düşünüyorum yoksa hep böyle ezilecem
ARKADAŞLAR ARTIK DAYANAMIYORUM İNTİHAR EDİCEM AMA AİLEME ÜZÜLÜYORUM?