AİLEMDEN ŞİDDET GÖRÜYORUM SİZCE ERKEK ARKADAŞIMA ANLATMALI MIYIM?

Küçükken çok gördüm. Şimdi 23 hatta 24 yaşındayım. Son sınıfım. Ailem çok sinirlendiği zaman şiddet uyguluyor. Kardeşimle bir tartışmamız olduğu zaman beni suçluyorlar hep. Ben de hakkımı ararım ve sesimi çıkartınca sus diyip şiddet uyguluyorlar. Bugün örneğin kardeşim benim tüm eşyalarımı kullanırken yeni aldığım bir montu giyme dedim diye neler yaptı. Ben de susmadım tartıştım hatta ilk başta bi şry de demedim. Sonrasında annem gelip beni suçladı. Ben kardeşimşle tüm eşyamı paylaşırken gelip beni suçlaması çok zoruna gitti. Şu ailede emin olun ki en merhametli benimdir. Sonra bana öyle bir tokat attı ki size anlatamam. Saçlarımı çekti. Dudağımo patlattı. Yani ben de çığlık attım ben attıkça vurdu. Kardeşim de uzaktan güldü. Hep böyle beni suçladıkları için çok şımarık. Montu vermek zorundaymışım. Bunlar az çnce yaşandı hala ağlıyorum. Sonra annem ağlamaya başladı. Gittim özür filedim Ağlama dedim. Ben hem şiddet görüp hem bunu yapabilecek bir insafa sahibim. Ama o beni dövdüğünde eskiden beri 1 kere bile özür dilememiştir. Şimdi ben hala suçluyum gözünde. Gidip sarıldım ama beni itti. Hiçbir zaman kıymetimi bilemeyecek. Tansiyonu çıkar ben koşarım her şeyini ben yapsrım. Her yardıma ben koşarım. Tek istediğim saygıydı. Sdvgiydi. Yazın da babam kardeşime makyajlarımı vermiyorum diye kalçama tornivada batırdı. Söyleyeceklerim bu kadar. Bunlar dışında ailemle aram iyi. 2 yıllık bir erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz ileride. Sizce bunları erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım? (Şiddet ve tartışmalar dışında ailemle aram iyi)

Anlat
Anlatma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
AİLEMDEN ŞİDDET GÖRÜYORUM SİZCE ERKEK ARKADAŞIMA ANLATMALI MIYIM?