ARKADAŞLAR İLİŞKİMDE BAZI SORUNLARIM VAR KIZ ARKADAŞIM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Arkadaşlar benim bir ilişkim var, kız arkadaşımın ailesi ile sorunları var o yüzden psikoloğa gitmeye başladı ama aile sorunları bir yana, geçen hafta sevgilim benden "ilişki yapamıyorum" diyerek ayrıldı, hatta telefonda ayrılık konuşması yaparken instagrama o sıra story atmış ve bana şunları dedi "bir daha kapıma gelme öyle, ağlama be" falan dedi böyle küçümsüyerek. Sonra gecesinde aradı beni barıştık, bende kıyafet konusunda baştan beri net olduğumu bir daha öyle istemediğimi anlattım tamam söz veriyorum dedi... Bi gün ben böyle gönül koydum o da kavga anladı hemen şey dedi bana "bıktım senden, ilişkiden soğuttun beni" falan dedi... Ama ertesi gün bana gitmiş bileklik almış hediye...

Bana telefonda hayattan çok sıkıldığını monotonlaştığını arkdaşları ile gezmek eğlenmek istediğini söyledi ama benimle bir ilgisi olmadığını söyledi fakat artık buluşmalarımızda bile elimi çok tutmaz yakınlık göstermez...

Bazende çok iyiyiz çok yakınlık gösterir arar sorar...

Az önce yine kıyafet konusunda yapmicam dediği şeyi yapmış mesela az da olsa bende kızdım böyle yapma diye...

Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

ARKADAŞLAR İLİŞKİMDE BAZI SORUNLARIM VAR KIZ ARKADAŞIM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?