ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR?

Merhaba sevgili KizlarSoruyor kullanıcı okurları 2016 tarihinde eğlendim ve aradan 3 yıl geçtik den sonra eşimin bir pskologa ihtiyaç duyduğu nu gördüm ve evlenmeden önce olan bitenleri öğrenmek için konuştum fakat duyunca sinir krizi geçirdim. ben evlenmeden önce eşimin öz dayısı bacısına sulanmış ve bacısına ilişkiye zorlamış ve bunu ben evliliğimin 3 cü yılı öğrendim daha sonra annesinin babası ve annesin çocukları olmuş tavşan dudaklı diye bu çocuk yaşamaz diye diridi gömmüş daha sonra eşimin babası kızına sulanmış şu an benim eşim oluyor ve eşim bu durumdan rahatsızlık duyduğu için evden kaçıp Kur'an kursuna yerleşiyor ve ben 2016 sonlarında kurstan bir hoca vesilesiyle tanışıp yuvamı kurdum ama eşimi ailesi ne ve sülalesinden uzak tutuyorum ama benim sinirlerim bozuluyor bunlar aklıma geldikçe vicdanım rahatsız oluyor. Eşim de bu durumları konuştuk ama konusmasaydm keşke şu an onun da bu durumlardan dolayı geçmişte çektiği eziyet ve öldüresiye dayak vs gibi şeylerden piskojisi bozuluyor özgüveni yok olmuş. Boşanmak istiyorum fakat bir çocuğum var 3,5 yaşında bana gelince ben evlatlık olarak 40 günlük iken başka aileyle verilmisim kendimden pay biçerek onu uzmeyecek ne varsa elimden yapmaya çalışıyorum ama diyorum ya bu eşimin bana içini döktüğü günden beri girişteki yaşadıkları olaylar eşimi çok yipratmis psikolojik sorunlar doğurmaya başladı boşanmak istiyorum ama bir yadan da üzülüyorum.

NE YAPMALIYIM SAYGILAR
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR?