Karışıklardayım?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacm var şimdi biz sevgiliyken bir kadini sildirmiştim biz ayrildik daha dogrusu o beni terk etti , sonra o kadini eklemiş ve hatta buluşmuş neyse biz aylardir gene barisma asamasindayiz bu kadini bir silemiyor engelleyemiyor, onunla ilgili konustum mu kiziyor birde, yani silecem diyor silemiyor bana bir hata yapmasi lazim anca o zaman silerim diyor neymis söz vermis darbe olurmus silmesi engellemesi ve bu adam beni terk ederken hic dusunmeden sildi engelledi niye bu kadini silemiyor sizce? Bide bu kadin bunu arayip duruyor herseyini anlatiyor , benimki bide para yollamaya kalkms kadin muskul halde diye ama o kabul etmemis, sözde bizimki artk telefonlarini acmiyormus, ben arayinca da kisa kesiyor azarliyor, eskiden hep aciklama yapardi 1 haftadir kiziyor bu konuyu actimmi aramiz bozuluyor yani kiskanman yersiz diyor yemin ediyor hatta kurana el basti ama gel gelelim ki ben cok huzursuzum aylardir beni onun icin aglatiyor beni sözde cok seviyor ama o kadini niye cikaramiyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bide bu kadinla bulustuklari gun bana yalan soylemisti arkadaslarmlaym diye ben ustune dusunce itiraf etti ben aylardir bu yaptiklarina ragmen duzeltelm diye ugrasiyorum hata mi yapiyorum
Karışıklardayım?