Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bide bu kadinla bulustuklari gun bana yalan soylemisti arkadaslarmlaym diye ben ustune dusunce itiraf etti ben aylardir bu yaptiklarina ragmen duzeltelm diye ugrasiyorum hata mi yapiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacm var şimdi biz sevgiliyken bir kadini sildirmiştim biz ayrildik daha dogrusu o beni terk etti , sonra o kadini eklemiş ve hatta buluşmuş neyse biz aylardir gene barisma asamasindayiz bu kadini bir silemiyor engelleyemiyor, onunla ilgili konustum mu kiziyor birde, yani silecem diyor silemiyor bana bir hata yapmasi lazim anca o zaman silerim diyor neymis söz vermis darbe olurmus silmesi engellemesi ve bu adam beni terk ederken hic dusunmeden sildi engelledi niye bu kadini silemiyor sizce? Bide bu kadin bunu arayip duruyor herseyini anlatiyor , benimki bide para yollamaya kalkms kadin muskul halde diye ama o kabul etmemis, sözde bizimki artk telefonlarini acmiyormus, ben arayinca da kisa kesiyor azarliyor, eskiden hep aciklama yapardi 1 haftadir kiziyor bu konuyu actimmi aramiz bozuluyor yani kiskanman yersiz diyor yemin ediyor hatta kurana el basti ama gel gelelim ki ben cok huzursuzum aylardir beni onun icin aglatiyor beni sözde cok seviyor ama o kadini niye cikaramiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadın senin için ne anlam ifade ediyor diye sordun mu
O kadar cok sordum ki ayni sehirde bile degiller ne is arkadasi ne bisey sade sosyal medya yani sordum kiziyor bir sey demiyor kadin da ona gore fazla acik ve alkolik, kendi muhafazakar sözde anlamadm gitti ben mi onemliym o mu diyorum sen ama silemem taviz veremem sana diyo
Kadınla olan mesajları okudun mu ne şekilde
Sana daha cok veriyorum onunla kendini kiyaslama bile diyor kiziyor ama onu silemiyor sacma degil mi ya neymis bir kere silms söz verms kadina silmem diye ee evlense de sözünden dönmeyp silmeyecek mi ne sacma
Okuyamiyorm cunku uzak mesafe ekran goruntusu de atmiyo kiziyo
Hee göstermiyorsa demek ki orada bi bokluk var demek ki aşırı haddinden fazla samimi konuşmalar gizli o mesajlarda
Bu adamin hesabinda da sayili insan var yani herkes ekli degil tanidiklari yani sosyal medyadan bir kadini ekli tutmasindaki israri sacma degil mi
Sen bence ben benim düşüncelerime ne hissettiğime önem vermeyen biriyle yapamam de bırak bunu. Bir kere gerçek bir dostluk olsaydı aralarında sana yalan söylemezdi arkadaşlarlayım diye
Bir sey oldugu belli ama iste soyletmiyor laf
Evet saçma
O taviz veremezse sende tavrını koy
Bide bana diyo taktin şu kadina gereksiz biri diyo ama yani niye silemiyosun ben vallahi akil hastasi olcam aylardir aglatiyo beni kendide biliyo bir sey yapmiyo
Gideceksen git diyo ben yazmasam yazmaz ama sözde cok seviyo nasil tavir koyayim
Kendi canına yazık gereksiz olsaydı öyle para yollamalar olmazdı seni manipüle ediyor aç gözünü kalbinle hareket etme mantığınla hareket et. Bu adamdan neden vazgeçemiuorsun
Kadin erkek dost olamaz diyodu bide dostluk olmasi da ayri bir sacmalik
E sende git değer görmediğin el üstünde tutulmadığın bir yerde kalmak için ısrar etme
Dost değil ki onlar zaten
Çok seviyorum soĝumak istiyorum olmuyo bitiriyorm geri geliyo o da birakmiyo bende ama bide boyle sacmaliklari var, manipule olayi var evet
O kadar haklisin ki ben napaym smdi soguk mu yapaym
Valla ya bu diyardan gidicen ya da bu deveyi güdücen. Ama ben olsam kendimi çok değersiz hissederim gerçekten seven insan seni üzdüğünü bilmesine rağmen aynı hareketi yapmaya devam etmez sevmiyo o seni
Soğuk yapma direkt bitir vazgeç
Vaktini harcadigin icin tesekkur ederim 🙏
Ta ki o kadının onun hayatından çıktığına emin olana kadar seni ikna edene kadar arkadaş kal aramadığın sürece arama mesaj atmadığı sürece arama yap ayrılık konuşmanı bitir aradığında hemen dönme 2 saat sonra dön meşguldüm işim vardı de. Kendine bakım yap hayatını gizli tut gerekirse yeni hobiler edin senin hayatını merak etsin bir şeylerini paylaşma anlatma nolıyor ya bu kıza desin mesajlarına 10 saat sonra cevap ver
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun
hak edıyorsun kullanılmayı
Kullanilmak yok ki cinsel birsey yok
kullanılmak sadece cinsellikle olmuyor adam seni terk etmiş sonra geri gelip tekrar elde etmiş yarın tekrar gidecek nasıl olsa yan çepte muamelsi yapacak
Peki o kadini niye silemiyor sence yemin ediyor dostum kardesim gibi diyor
kesin öyledir
Soruyu anlamaya çalışıyorum
Anla bakam
Anlamadin mi😂
Çok çabaladım. Sorunun detayını okurken gözlerim yoruldu uyuya kaldım. Şimdi uyandım. Devam edicem
Oooohooo
Başka bir soru sor ona geleyim :))
Aralarından çekil sende
Adam beni birakmiyor seviyorum diyor
Buda tabi senin hoşuna gidiyor sende sevdiğini sanıyorsun aldaniyordun seni seven böyle yspmaz kandirma boşuna kendini
Benim icn sehrime geldi kac defa seviyorum unutamiyorum diyor sence niye silemiyor o kadini sen olsan neden yani
Bu tür kişiler hayatını kurarken kendilerini bu şekilde kabullendirecegi birilerini seçer sen o kadına rağmen bununla bi ilişkiye başlayıp yuva kursanda bu kişi seni aldattığı zaman haberin vardı deyip kendini savunur sende hiç bir şey yapamazsın
Yani boynuzlandigim belli
Bunu hala göremiyor isen diyecek sözüm yok
😪
Gerçekleri duymak böyle acıtır