Özêllikle kızlara soruyorum bunsoruyu aslında.
Mesela arkadaşlarımızla kafeler avmler ne bileyim bi burgere vs gidiyorsunuz az çok hergün görüyorum. E bir yandan da bir çoğunuzun okulu oluyor , onum masrafları...
Hepsine birden nasıl yetişiyorsunuz.
Ben 20 yaşındayım ailem bana bi 400-500 tl bile vermedi vermez. Çalışmama da kesinlikle izin vermiyorlar. E ticaret yapmak istedim ona da izin vermediler. Annem babam ve abim çalışıyor. Babsm maaşını mutfak ve fatıralara yatırıyor. Annem Arabanın taksidine geri kalsnını da bankaya atıyor felan. Abim zaten başka şehirde çalışıyor maaşını anca kendi ihtiyaçlsrı ve eğlencesine harcar normal olarak. Annem asgari ücretle babamin maaşı asgaridrn biraz fazla. Abim zaten 35, binden aşağı almıyor. Ama ben canım çikolata bile çekse cüzdanımda kalan 15 25 kuruşları toplayıp bir çikolata almaya çalışıyorum.
Arada bir bir bisküvi vs alırlar ama onun haricinde yok yani. Yiyeceksen bizimle ye hesabı. Arkadasımla bırnyere cıkıyorum cepte tek 5 tl yok mahcup oluyorum bı markete bile gıtmeyelım ya dêmêk zorunda kalıyorum.
Sınav için sehır dısına gıttım geliş - gidis bıletımı kendılerı aldı yanımda 100 tl harclık bıle vermediler.
Arkadasın doğum gujune gıdevektım haber verdım aıleme , demedilerkı hedıye alacaksan bıraz para atalım sana Herkes hedıyelerle gıtmıstı ben kuru kuruya gıttı herkese mahcup oldum.
Bir gün yıne 5 kişi toplandık aılemın arkadaşlarının cocukları bıze gelmıslerdı , samımı olmadıgım ınsanlar benım ama ayıp olmasın dıye aralarına katıldım. Dondurma alslım dedıler hêrkês aldı yedı ben alamadım hastayım dêmêk zorunda kaldım.
Ya kucukken bu kädär ukursamaz ınsan ama buyudukce koyuyo harbı zoruna gıdıyor insanın.
Okul hayatımda aılem yuzunden bıttı acıktwn bıtımirmeye çalışıyorum ama evın ısı ve mısafırlerden cok zor ders calısma vaktım dahı olmuyor.
Napabılırım bana bir akıl verırmısınız artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer