Çok sıkıntıdayım?

Okadar üzülüyorum ki hiçbir şey ne istediğim gibi oluyor nede hayallerim gerçekleşiyor insan derdini ne kimseye anlatabiliyor anlatsa bile pişman oluyor güvenemiyor okadar çok kendimi duvar arasında kalmış gıbı hissediyorum ki bugün gerçekten bir an önce olmeyi istedim keşke bu dünyaya hiç gelmeseydim insan çevresinde onu üzen birlerini görünce atamıyor bile bazı kişiler atsan atılmaz satsan satılmaz mahkum kalıyor bütün olumsuzlıklar beni buluyor özgür değilim konu aşk cart curt değil keşke aşk olsa 1-2 hafta ağlardım geçer giderdi konu tamamen benim kendimi çok farklı birisi gibi hissediyorum bütün negatif şeyler beni buluyor yolda yürüsem ayağıma taş çarpar düşerım bütün bütün şeyler hepsi bende ben ne günah işledim ilkokuldan belli böyle ünideyim hayla öyle gram değişim yok mutsuzluktan gülmeyi unuttum samimice saf slk birisi olup insanları güldürmekten okadar sıkıldım ki herkesi alttan almaktan alttan alsam üzülen ben alttan almasam had bildirsem kavgacı dikbaşlı me olacak böyle bu yazdıklarım sadece bir olay üstüne değil 24 yılın birikintisi

Çok sıkıntıdayım?