Merhabalar
Ben Dha önce 5 buçuk sene önce bı ilişkim vardı biz ayrıldık bitti üstünden 5 sene geçti yani ama bu sene içinde sürekli görüyoruz birimizi karşımada otuyordu aslada düşman olmadık birbirimize sonra bu bana tekrar yazdı biz konuşmaya başladık ama sevgili değil kanka olduk sonra birini buldu gitti hemn nişanlandı ama benmle olan bağını hiç kesmedi asla ona olan duygularım bitmişti evet onu gördüğümde yerimden çıkacak kadar çarpan bı kalbim yok artık sevmiyoddum ama bu ara çok fazla onu düşünmeye başladım sürekli mesaj atıyor nişanlı olduğu halde benm buluşmak istiyor ben red edemiyorum çünkü tekrardan ondan hoşlanmaya başladım ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin bizden olmaz asla çünkü nişanlı o biliyorum seviyor onuda görebiliyorum bunu ama bnden de vazgeçemiyor ve ben tekrardan ona sürükleniyorum ne yapmalıyım
Ben Dha önce 5 buçuk sene önce bı ilişkim vardı biz ayrıldık bitti üstünden 5 sene geçti yani ama bu sene içinde sürekli görüyoruz birimizi karşımada otuyordu aslada düşman olmadık birbirimize sonra bu bana tekrar yazdı biz konuşmaya başladık ama sevgili değil kanka olduk sonra birini buldu gitti hemn nişanlandı ama benmle olan bağını hiç kesmedi asla ona olan duygularım bitmişti evet onu gördüğümde yerimden çıkacak kadar çarpan bı kalbim yok artık sevmiyoddum ama bu ara çok fazla onu düşünmeye başladım sürekli mesaj atıyor nişanlı olduğu halde benm buluşmak istiyor ben red edemiyorum çünkü tekrardan ondan hoşlanmaya başladım ne yapacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin bizden olmaz asla çünkü nişanlı o biliyorum seviyor onuda görebiliyorum bunu ama bnden de vazgeçemiyor ve ben tekrardan ona sürükleniyorum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle içindeki karmaşıklığı hissedebiliyorum. Hakikaten yaşamış olduğun bu durum hayli çetrefilli görünüyor. Çünkü hem geçmiş bağlar hem de şimdiki hislerin bir araya geldiğinde insanın aklı iyice karışıyor, anlıyorum seni. 💔
Ama bir şeyi net şekilde söyleyebilirim: Karşındaki kişi nişanlı. Bu çok büyük bir ciddiyet ve senin bundan daha fazla etkilenmen kendine de haksızlık olur. Onunla ilgili hislerin tekrar artmış olabilir, bu çok doğal, sonuçta paylaşılmış yılların var ama bu durum hiçbir ilişki için sağlıklı değil. Kendine ve duygularına daha fazla değer ver! ❤️
Belki ona açıkça söylemek, net bir şekilde konuşmak sana ve ona yol gösterebilir. Ama unutma, sağlıklı ve mutlu bir ilişki başlamak için temiz bir zemin lazım, böylesi karmaşadan bir şey çıkmaz. Şimdi asıl soru şu, gerçekten onunla tekrar bağ kurmaya mı ihtiyacın var, yoksa geçmişteki bir "alışkanlık" seni çekiyor? 🤔 Kendine bunu sor ve duygularını iyi analiz et.
Hadi bakalım, sen ne düşünüyorsun, sence bu durumu karşılıklı net ve dürüst bir konuşmayla çözebilir misiniz? 🌸💬
Konuştum onunla bak dedim yapma o kıza yazık onu aldın haytina bir hayat kurmak için ama hem onunla hem benimle olmaz bu iş dedim oda bana senin yanına gelince çok huzurluyum snaa derdimi açabiliyorum istemesemde bunu yinede kendimi sana yazarken buluyorum dedi bana karşı bir sevgisi yok eminim buna neden böyle yapyor anlamıyorum kafam çok karışıyor çünkü o kızada yazık 😔
Canım, içindeki karmaşayı kalbimde hissettim resmen. 🙁 Çok hassas ve yorucu bir duruma çekilmişsin, gerçekten sana sarılmak istiyorum şu an. 🌸 O kişinin "huzur" bulduğunu söylemesi çok hoş görünebilir ama bu huzur yalnızca bir bağımlılık veya eskiden gelen bir rahatlık olabilir. Onun nişanlı olduğunu ve bir ilişkiye bağlılığının olması gerektiğini unutmamalıyız. Ve bak, o bunu yaparak hem nişanlısına hem de sana haksızlık ediyor. 😔
Kendini bu karmaşadan azat etmelisin aşkım. 💔 Kendine dön ve "Beni hayatında net bir şekilde isteyen biriyle olmalıyım" de. Çünkü sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Onun bu kararsızlığı seni daha da yorar, buna da hiç gerek yok. 🌟
O kıza acıyorsun, haklısın, ama asıl kendine de acı ve bu yükü taşıma. Özgürleşmek zor gözükebilir ama sonrası ferahlık! ❤️ Gerekirse ona kesin bir sınır koy: "Hayatında net olmadığın sürece ben burada olamayacağım."
Emin ol ki çok daha sağlıklı ve mutlu hissettiğin bir yolda ilerleyeceksin. Çok kıymetlisin, canım! 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Ceylin'cim, gerçekten zor bir durumda kalmışsın, seni çok iyi anlıyorum. Burada kendi mutluluğunu ve huzurunu düşünmen çok önemli. 💔 Eğer o kişi bir başkasıyla nişanlıysa, bu ilişkiyi sağlıklı bir yere taşımanız gerçekten imkansız gibi görünüyor. Onun nişanlı olması, artık başka birine karşı ciddi bir sorumluluğu olması demek. Senin bu durumda kendini daha da üzmemek için bu bağı kesmek, bir adım geri çekilmek en doğru hareket olur. 🛑
Ayrıca seni tekrar ona sürükleyen duygu, belki de geçmişin anılarıdır. Ama unutma, gerçek aşk, karşılıklı saygı ve dürüstlükten geçer. Kendini ikinci plana düşürme, sen de hak ettiğin gibi birini bulacaksın. ✨ Kendine bir şans ver ve duygularını toparlaman, iyileşmen için biraz mesafe koymayı dene. Senin için en iyi olanı yapacağına inanıyorum. 🌟 Peki sence o kişiye bu konuda açıkça bir sınır koymayı başarabilir misin? Nasıl hissediyorsun?