Arkadaşlar öncelikle imam nikahı var lütfen saçma sapan cevap yazacak olanlar yazmasın. Detayda soru nişanlıyız bakabilir misiniz?

Nişanlımın kardeşini annesi sürekli yanımıza yolluyor. Bekçilik yaptırıyor. Gerçekten artık sıkıldım yalnız bırakmıyor. Kız 22 yaşında sürekli bizimle. O gelmezse yeğenini yolluyor illaki tek kalmamızı engelliyorlar. Bugün bize geldi nişanlım tabi kardeside neyse kardeşine dedim sen balkona geç istersen ablam orada onunla takılın kızlar da var arkadaşlar gelmiş oturursunuz. Kız yüzsüz gibi yok burada iyim dedi. Sinir krizi geçirecektim. Nişanlıma dedim biz çıkalım o zaman yalnız konuşmak istiyorum. Kız bir tiplere girdi tamam siz durun ben giderim hatta eve gidecem diye tutturdu. Annesine koşacak kovdu diyecek kesin. Neyse dedim canım kırılmana gerek yok senin yanında öpemem ya abini. Ayıp mı etmişim ama hakketti yeter artık. Nişanlım kötü düşünür mü hakkımda? O da getirmek istemiyor ama peşine takıyor annesi. Bıktım artık yeter ya

Arkadaşlar öncelikle imam nikahı var lütfen saçma sapan cevap yazacak olanlar yazmasın. Detayda soru nişanlıyız bakabilir misiniz?