Birini sevince onu unutamıyorum bir başkasına bakamıyorum. Ama o karı kızla takılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bende senin gibiyim deliler gibi sevdiğim biri var ama benim kıymetimi bilmiyorum. Evett biz yanlış kişileri seviyoruz maalesef ama ne olursa olsun her zaman bu karakterde devam et. Onlar ortamda pislik gibi takılıyor diye biz de öyle olmak zorunda değiliz. Allah illaki Bizim gönlümüz gibi birini karşımıza çıkartır.
021 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim olsaydı mutluydum şu an
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum seni umarım her şey gönlünce olur.❤️🌹
Soran+1 yılSağol engelledi kaldırdı yeniden istek atmıştı sordugumda da ayıp olmasın diye attım demişti
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum sevince çok zor ama kendine hobi edin, kendini gelistir o senin önceliğin olmasın çünkü biz ne kadar çok sevip üstüne titrersek onlar o kadar nankör olup bizi cepte görüyor.
Soran+1 yılCepte görmesin diye görmemezlikten geliyorum takipten çıkarıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de aynısı yaptım şu an takip etmiyorum. Geçen seferde cikartmistim ama sonra tekrardan yazdım tavırları değişmişti iyi olmuştu ama sonra tekrar ilgi verince beni umursamamaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılBelki de yanlış insanlardan sevgi istiyoruuz
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim öyle
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin sözleri çok önemli değil davranışları önemli.
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi yani tartışınca kafaya taktım
Cevap sahibi+1 yılBak seni bu şekilde değersiz hissettiriyor ki sen onu etkile diye manipüle ediyor seni. Çünkü sen bu süreçte onu etkilemek için cabalayacaksun o bunu biliyor. Biz problemli ailelerin çocuklarıyız. Sen çok akıllı bir kızsin çok değerlisin.
Soran+1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi. Yoksa uyduruyor diyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yılBeni yanlış anlama lütfen ama bu kişi seni sevmiyor lütfen daha çok takıntı yapmadan uzak durmaya çalış başka bir yol çiz senin kıymetini bilmeyecek. Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi bir kalbin var saf temiz birisin. Çok daha iyi insanların hak ediyorsun. Aşık olunca gerçekleri görmede zorluk yaşıyoruz maalesef. Ama bu insandan sevgi beklemek hata. Aynı durum benim aşık olduğum kişi için de geçerli o da bu şekilde tek gecelik ilişkiler yaşadığını söylemişti bana ama ona rağmen gidemedim ondan.
Soran+1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi bana
Cevap sahibi+1 yılUzak dur kendi ruh sağlığın için
Soran+1 yılÇok manipuleci ve narsist biri
Cevap sahibi+1 yılBalık burcu mu
Soran+1 yılAslan burcu
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tipleri aslında daha ilk zamanlardan bile hissedersin. Anladığın an, o kadar duygusal bağ oluşturmana gerek yok zaten. Bağlanacksın bağlanma normal ama bile bile de ateşe atmaman gerekir kendini.
00 Yorumla
+1 yılOnlar bir aklı başına gelir ama o zaman çok geç
010 Yorumla
Soran+1 yılBeni kaybettiğine pişman olur mu
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ama gönül kırıp yarı yolda bırakıp giden pişman oluyor
Soran+1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
- +1 yıl
Dalga geçmiş akilsiz
Soran+1 yılHem istemiyor hem arkadaşız diyor hem istek atıyor
- +1 yıl
Böyle insanlarla muhatap bile olma
Soran+1 yılDengesiz ya
- +1 yıl
Benden sana tavsiye daha çok üzülür sun
Soran+1 yılSagoll
- +1 yıl
Sende
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman saf olmayın ve sizi takmayanı siz de sevmeyin.
10 Yorumla
+1 yılKıymetin bilinecegi zamanlar gelir İnşallah her şey düzen içinde olması gerektiği şekilde ilerliyor moralini bozma Allah'a güven.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol. Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi canım biri tam olarak ne zaman çıkar karşımıza
12 Yorumla
Soran+1 yılİmkansızz
- +1 yıl
Çok istiyorum biliyor musun
Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Bende bir zamanlar byleydim ama her defasinda kullanildigini anladikca sezdikce akillandim iclerinden gectim pisman olanlar cogunlukta. Sende bir sure snra oyle olacak yapacaksin. Ve en kisa zamanda cik Şu an ki kafadan.
142 Yorumla
Soran+1 yılBen kullanılmadım ki
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim öyle
Soran+1 yılTartıştık konu buraya geldi
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
Soran+1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Soran+1 yılYoksa tipimde bir şey yok zaten
Soran+1 yılYani amacı benim ona yalvarmam öyle mi
Soran+1 yılKusura bakma ama bana göre gel desem gelirdi diye düşünüyorum
Soran+1 yılLafin gelişi yani
- +1 yıl
Ha anladim. E yani dgrudur. Ama simdi syle de bisey var bazi erkekler cinsellik icin nefes alsin yeter mantigi oldugu icin pek bi kriterleri olmuyor. Kriterleri olanda cins cins seyler syluyor. Hani demek istedigim ona gore guzel olsan zaten birakmazdi ya kriterleri olan biri olsaydi ve sende uysaydin. maalesef ki amaci belli tek gecelik iliski.
Soran+1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi
- +1 yıl
Bazi yasanmisliklar unutulmasaydi k. bakma da (lafim gelisi) genelevler saray orsda calisanlarda kralice olurdu. Bos yapmis yani. Iki gr akliyla kelime. oyunu yapmis sana. 1 gunluk yasanmisliklar unutulmaz diyorsa bu guzel zaman gecirmekte olur gezmek tozmak konsere gitmek vs. Bos ver Şu an tamamen anladim ki akli kit beyni yok biriyle zaman kaybetmissin belli ki amsalak bi tipmis.
Soran+1 yılEvet çok eşliliği seviyorum demişti
- +1 yıl
Heh iste bak meziyetsiz midesizin tekiymiste üstüne üstlük bide. Demek ki grul seviyormus rezil herif. Oyleleri yarin evlense de esini ona buna pazarlar. Ayrica byle cok eslilikte hastalik kapma. olasiligi da olabiliyor. Neyse midem. bulandi gercekten. Bende evlenmeden olmaz dusuncesindeyim bunu duyunca bir kez daha iyi ki dedim kendime.
Soran+1 yılDüzelmez ya
Soran+1 yılBeni kaybettiğine pişman olur o
Soran+1 yılTers psikoloji ama yemedim😂
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSagoll
Soran+1 yılÖnemli degil
- +1 yıl
Ya ben hem içlerinden geçiyorum hem vazgeçemiyorum benim reçetem ne
Soran+1 yıl👍
Soran+1 yılTeşekkürler tekrardan
Soran+1 yıl:)))
Nefis kadindada var erkektede var erkekler kolay kolay kandirilmaz ama kadınlar bir erkeğe kolay tav olabilir
Erkek malum konuyla kandirilir kadın ilgi sevgi
Onun mayası bozuk
O yüzden unutup sonra başkasıyla olmak iyi
Sen iyi ypiuorsun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiymet bilinecek bisey degil birini saf sal. akca sevmek. Seni onemsemeyene sadik olmak ne gereksiz bisey. Gozunu ac biraz bu kadar masum kalirsan kimse sevmez seni
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılIsteyer herseyi yapar. Kaliplarindan ciksan disarda guzel bi dunya var. Şu an kendine yazik ediyorsun
Soran+1 yılSaf ve temizim fazlasıyla ondan heralde
Cevap sahibi+1 yılBiraz kirlen o halde. Yoksa isin zor bu hayatta
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılO halde bisey yap haklisin deme bi anlami yok bunun
+1 yılBiz kadınların çilesi bu bizi hiç bir zaman anlayamayacaklar emin oldum şahsen ben
11 Yorumla
Soran+1 yılKasarlardan verenlerden hoşlanıyorum demişti
Valla prenses gibi ol bu erkekler varoş buldu mu farklı tat diye onunla da takılır
07 Yorumla
Soran+1 yılKasarlardan verenlerden hoşlanıyorum demisti
Soran+1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Soran+1 yılNumaramı bilmiyor da yine takipten çıkardım
Soran+1 yılYok hoşlandığım kişiydi reelde
+1 yılKendine yapabileceğin en büyük kötülük bu olabilir. Kendinden başka kimseye değer verme. İlginç bir şekilde böyle daha değerli oluyorsun başkaları için. Bir bakmışsın o kişide kapinda köpek olmuş 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılPeşinden hiç koşmadım yeniden istek atmıştı
+1 yılYanlış kişi çünkü. Kendin gibi birini sevmen gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle erkeklere kıymet vermeyeceksin, gözlerini aç ve insanların gerçek yüzünü gör.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey yapan biri için üzülme bence yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz demek ki ayrıl
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadir kıymet bilmiyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarı kızla takılanı sevipte onlardan kıymet bekle sıonra neden bilinmiyor. sen karı kızla takılmayanın kıymetni biliyormöusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
o zaman kıymet bekleme
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNuri abi herkesi ağına düşürmüşsün.. garip erkek olduğunu bu cevaplardan nasıl anlamamışlar!
04 Yorumla
Soran+1 yılYok be kızım
Cevap sahibi+1 yılNeysee erkeğim diyecek halin yokya
Soran+1 yılSaçmaladın
Cevap sahibi+1 yılSaol nezaketin için
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi sevilmiyor öyle duygusuzlar seviliyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaaa
Cevap sahibi+1 yılTercihler önemli dikkat etmek seçici olmak gerek yoksa can çok yanar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğin kişiler sevilmemesi gereken kişiler. Bilinçaltın çekiyordur. Önce iyileş, sonra sev.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerde alkol alan karı kıza takılan orada ben😂
Cevap sahibi+1 yılİyileştirmeye çabalıyorsun onları değil mi
Soran+1 yılGözleri kör olmuş iyileşmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnları bırak kendini iyileştir, iyileşmeyi hak etselerdi iyileşirlerdi.
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı kız için de geçerli yani en azından ben de böyle sizin gibi düşünüyorum. 😪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibisi sevdigine kole olurr
14 Yorumla
Soran+1 yılOlurumm
Cevap sahibi+1 yılsevdigin yok bu aralar dimi 🙂
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılnickini versene mesajdan yaziyim
+1 yılSende önüne bakmayı onu unutmayı öğreneceksin unutma tek bir erkek yok dünya'da başka türlü unutamazsın zaten
10 YorumlaÇünkü sevilen sevene bakmaz
Herkes sevdiğin peşinde koşunca ortaya bir çıkmaz sokak giriyor024 Yorumla
Soran+1 yılYa da adrenalin oluyo
Soran+1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Soran+1 yılEvet öyle cinsellik yaşayan kızlar
Soran+1 yıl24 yaşım
Soran+1 yılEvlilikte
Soran+1 yılBaya tartıştık yani
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılHe ben sana yazdım okudun mu yorum yaparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana değer vermeyeni sende sil hayatından
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkeklerin %80 ni maymun iştahlıdır.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılÇok eşliliği seviyorum demişti ya resmen
Soran+1 yılHep uzak durmaya çalıştım ama tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
+1 yılÖmrü uzun sanıyorlar onlar
09 Yorumla
Soran+1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
- +1 yıl
Yorulunca, doyunca geçecektir o hoşlantısı
Soran+1 yılÇok eşliliği seviyorum dedi. Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
- +1 yıl
boş ver gitsin çok eşli ülkede yaşasın, aç herif, sevmesini sksinler. Hayatın kurtulmuş boş ver, sevinmelisin
Soran+1 yılHepsini sevebilir mi ya kafaya bak...
- +1 yıl
İşine geliyor da öyle söylüyor, inançlıyım da diyor muydu
Soran+1 yılYok ama sen iyi birisin dürüstsün hoşsun bak diyordu sonra da hayırlı dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyordu😂
- +1 yıl
Kurtulduğuna sevin boş ver, keyfini çıkar
Soran+1 yılBöyle birine duygum olmamalı
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Gerçekten sevmediği için heves sevgi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızlar gelip geçicidir diyorsun yani
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen de unut. Kimse unutulmaz degildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yani biraz aptallığa kaçıyor senin ki.
00 Yorumlasende karı kızla takıl
00 YorumlaBen de kafir bir kızla evlenmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılDemekki sana aşık olan çıkmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Bende aynıyım s vince kaybediyorsun maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHarbiden ya
11 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum yaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde bilmiyorsunuz kıymet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ne yapacaksın hayat böyle.
00 Yorumla
+1 yılBilinmiyor en iyisi piyasaya geri dönmek takilmak
01 Yorumla
Soran+1 yılTakılmıyorum da ben
kendine haksızlık ediyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılBaglandım galiba
Soran+1 yılHaklısın:((
Soran+1 yılKalpte sadece ama iletişim yok
+1 yılErkek milleti adı üstünde
088 Yorumla- +1 yıl
Kadın milleti sanki farklı oluyor 😂
- +1 yıl
Biz kadınlar en azından sevdiğimize sadık kalabiliyoruz sizin gibi değiliz 3 senelik ilişkim vardı aileler tanıştı etti ve beni aldattığını öğrendim benimleyken başka kıza altına almış
- +1 yıl
Benim de 1 yıllık çok güzel (en azından ben öyle zannediyormuşum) gittiğini zannettiğim bir ilişkim vardı, sonra ne oldu? Aldatıldım.
- +1 yıl
Her kadın sevdiğine sadık kalamıyor, her erkekte kalamıyor ama genellemeden vazgeçin artık. Nasıl hoşuna gitti mi benim de genelleyişim? Tabi ki de gitmedi o yüzden geldin açıklama yaptın, ama olaylar her kişi de böyle değil işte.
- +1 yıl
Her kadın aynı olmuyor maalesef ki 🙂
- +1 yıl
O zaman genelleme erkekleri de, kadınlar da olmuyor bazıları de geç.
- +1 yıl
Ama çok acı olmuş üzüldüm adına
- +1 yıl
Her yara birgün iyileşiyor sonuçta oda geçti gitti
- +1 yıl
Bazı yaralar iyileşmiyor ama en azından benimkisi öyle.
- +1 yıl
O yaraların izi kalıyodur vücudumuzda pek çok yara iyileşti ama hâlâ izleri duruyor
- +1 yıl
Evet ama hatırlamak unutamamak bence çok kötü bir şey.
- +1 yıl
maalesef
- +1 yıl
Ama siz unuttunuz değil mi ya da öyle mi davranıyorsunuz?
- +1 yıl
Unuttum unutulmayacak bir şey değil üstünden yıllar geçmiş ve şu an bir ilişkim var evliliğe doğru ilk adımlarımızı attık
- +1 yıl
Yaa kutlarım ne güzel
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun ve bu sefer yüzünüz hiç solmasın kimsenin de öyle solmasın.
- +1 yıl
Amin inşallah
- +1 yıl
Rica ederim, az önceki kalp kırıntısı gibi bir olaydan ötürü yanlış anlaşıldıysam ve kalbinizi kırdıysam özür dilerim.
- +1 yıl
Çünkü kızların kalbini kırmayı hiç sevmiyorum, ben kırıldım ama kıran birisi değilim işte. Olsun, varsın ben kırılayım diğer tarafta hesap soracağım.
- +1 yıl
Yo hyr benim genelleme konuşmamam lazımdı
Soran+1 yılBen unutamıyorum dün karşılaştık
- +1 yıl
Bazen insan genelliyor işte, çok sevdiğinden dolayı öyle oluyor insana.
- +1 yıl
Üzüldüm sizin adınıza da soran hanımefendi.
- +1 yıl
Yolunu değiştir
Soran+1 yılDüğünde karşılaştık ben bakmadım da o bana baktı
- +1 yıl
Bakmadıysanız nasıl baktığını gördünüz 😅
- +1 yıl
En komik soru 😂
- +1 yıl
boş ver tatlım sen bakma o anlasın seni sevmediğini unuttuğunu sen bakarsan o seni cepte tutmaya devam eder
- +1 yıl
Gizliden bakmış çaktırma 😂
Soran+1 yılGöz ucuyla fark ettim😂 tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
- +1 yıl
Tamam 😅
- +1 yıl
Ayıp olmasın için mi atmış 😃😃😃😂😂
- +1 yıl
Ne adamlar var ya jsjjs
- +1 yıl
Bence biz telegramda bir grup açalım, kaybedenler burada diye 😂
- +1 yıl
Ayıp olmasın diye mi😂😂
- +1 yıl
Oturup konuyu baştan konuşmamız lazım 😅
- +1 yıl
çok zaman alır ama...
- +1 yıl
Artı soran kişi katılmaz bence
- +1 yıl
Oda onun kararı
- +1 yıl
Biz ikimiz kuralım mı 😅
- +1 yıl
İyi demişsin kız
- +1 yıl
Yürü kız kim tutar seni
- +1 yıl
Kız dedim ama muhtemelen benden büyük çaktırma @Helininiz00
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
😁🤫
- +1 yıl
Yaşını büyük olarakta göstermiş olabilir
- +1 yıl
O da doğru ama bilemeyiz yine de 😅
- +1 yıl
Yoksa siz öyle mi yaptınız ksjsj
- +1 yıl
Niye öyle bişey yapıyım
- +1 yıl
Ne bileyim bazen öyle oluyor
- +1 yıl
Yapan vardır
- +1 yıl
Muhakkak
Soran+1 yıl@alonewithsilence yaşım 24
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Sende gel bize katıl
- +1 yıl
Bence gelebilirsiniz siz de
Soran+1 yıl@alonewithsilence nerde ki grup
- +1 yıl
Siz Helin hanıma ulaşın yeterli
Soran+1 yıl@alonewithsilence wp falansa gelemem ki
- +1 yıl
Wp olmaz zaten siz kendilerine ulaşın ayarlanır.
Soran+1 yılTelegram hafızam yok😂
- +1 yıl
Bir tane uygulama silin şimdilik
- +1 yıl
Başka ne kullanıyorsunuz, onu söyleyin indiririz biz.
Soran+1 yılTek burayı kullanıyorum fake hesabım da yok
- +1 yıl
Açın ya bir şey olmaz tg'de numara gözükmüyor zaten
- +1 yıl
Hem sadece ben yokum Helin hanım da olacak.
Soran+1 yıl@alonewithsilence yok numaradan değil de silecek birseyim yok
- +1 yıl
Google Kitaplar falan yok mu ön bellektekileri temizleyebilirsiniz açılır o zaman alan
Soran+1 yıl@alonewithsilence benim telefonum eski ya
- +1 yıl
Anladım o zaman şimdilik birimizi ekle istersen
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim:))
- +1 yıl
Yanlış anlamazsanız bişey sora bilir miyim?
Soran+1 yılOlurrr
Soran+1 yılSorun
- +1 yıl
24 yaşında olduğunuza emin misiniz
Soran+1 yılEvet neden sordunuz sadece burada yanlış yazmışım o kadar
- +1 yıl
24 yaşındaki biri gibi konuşmuyosnuz oyzdn sordum
Soran+1 yılKaç yaşında gibi konuşuyorum
- +1 yıl
Küçüksünüz bence belli ediyonusz konuşma şeklinizle biz sizi zorlamadık siz bahane üretip duruyorsunuz gelmek istemiyorum demeniz yeterli
Soran+1 yılHaklısınız bahane değildi gercekler
- +1 yıl
Anlıyorum
- +1 yıl
@Helininiz00 ben gelirim guruba
- +1 yıl
Kapattıkk
- +1 yıl
Grup kurmadık zaten ya arkadaşın tefonunda yer yokmuş
- +1 yıl
Sen direkt sildin
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Şansımız 🙁
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılUnutamıyorum
Benimde hoşlandığım öyle
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öyle?
Soran+1 yılNe zaman reddedildin
- +1 yıl
Amannn takmayin gelip geçici ztn 2 3 ay sonra unutucaksin öyle slklarri
Soran+1 yıl@Melezbirkız yok ya unutamıyorum dün karşılaştık mesela
Senin sevgini hakedecek birini bulamılısın
00 Yorumla
+1 yılYanlış değer bilenin değeri bilinmesi lazım...
00 YorumlaSende bak ne yapalım şimdi
00 YorumlaAdettendir...
00 YorumlaPç olduğu için
10 Yorumla
+1 yılDeger bilmezsiniz
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi