Seven varken neden kendini sevmeyen değer vermeyene giderler? Değerin olması için kötü mü olmak gerek?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seven varken neden kendini sevmeyen değer vermeyene giderler? Değerin olması için kötü mü olmak gerek?
Seven her daim oradadır çünkü. Teşbihte hata olmaz, evden çıkmadan önce masanın üstünde bıraktığın bardak eve döndüğünde de hala oradadır. Seven asla gitmez, hep bekler. Canına tak dediği noktaya kadar veya umudu kalmayana kadar bekler. Canın yandığında sevdiğine değil sevene koşarsın mesela, çünkü o seni önemser.
Tekmeleyen ayağı öperler, her zaman böyle olmak gerekiyor demekki. Biraz belli etsen her şey tersine dönüyor aslında kimseye tam anlamıyla kendini açmayacaksın bir noktada hep bir sınır olmalı.
Cevap
18Cevap
Hepimiz toksik bir ilişki istiyoruz maalesef
Çünkü ülkemizde seven değil sevmeyen değer görüyor. acı çekmek istiyorlar. türk kızı da gerçekten seveni değil serseriyi seviyor.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Adrenalin ve zorlayıcı hislerden baharat dozunda olursa ilişki mükemmel olabilir. 7 gün 24 saat sorunsuz munislik ve uyumluluk insanın hem kadın hem erkek doğalarına aykırı demek ki, sıkıyor. Heyecan gerekiyor demek ki! ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kararınca sevmesini bilmiyoruz çünkü aşırı sevgi gösteriyoruz oda kıymetsiz oluyor
Evet aşırı sevmek kudurtuyor bence karşıyı bir öz güven geliyor sanırım?
Hemde baya bi özgüven geliyor vay be ben neymişim havasına giriyor sonra
Hayatımızda o kadar karaktersiz insan var ki gerçek sevginin ne olduğunu dahi bilemeyecek kadar acizler
Dün şöyle bir şey görmüştüm
kızlar bu durumdan baya şikayetçi
https://www.instagram.com/reel/CkJGUK7Aghl/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Deveye diken yaranıyor. Bu devirde batacaksın kıymetli olacaksın, üzülmemek için üzeceksin
Çünküüü Bizim insanımız mal ve iyilik yaramıyor sen iyi davrandikça seni canım yerine koymaya çalışıyorlar ve sonrasında kullanıyorlar hepsi böyle değil tabi amw özellikle bu yıllardan sonra seveni bulmakta güçlük çekeceksiniz emin olabilirsiniz çünkü seven insanlar şu an niye hep biz üzülüyoruz lan diye değişmeye hazırlanıyor
herkesin beklentileri var her seveni sevmek zorunda değiliz ya da sevdiğimiz insan bizi sevmeyebilir bu onu kötü biri yapmaz
Sevip deger verdigi icin. Oyle bir zamanda yasiyoruz ki umursamayip sevmeyen daha cok seviliyor.
Sen olduğun gibi kal o zaten birgün anlar ve pişman olur.
Bazı erkekler tam bı odun ondan ama bazı erkek öyle değil işte 🤗🤗
Tipi değildir, ya da ürperiyordur karşı cins o kişiden.
Şöyle fazla verirsen fazla talep edersin doğaldır bu da anlaşmazlık
Bazen şartlar gereği oluyor öyle şeyler
Kiz milleti olarak genelde şerefsiz model seviyoruz maalesef bende bi batakliktayim çıkamıyorum. Seveni değil sevmeyen daha ilgi çekiyor maalesef
Adam gibi sevdiği için
Cepte görüldüğü için...
insanların doğasında var bu
Buna sebep olan bilişsel çelişkidir
Bilende vardır elbet
Var öyle mallar takma kafana...
Onu bende bilmiyorum...
Sevmesin o da gözü mü kör
Gönül Bu ak a da konar bk a da.
Bazen oluyor öyle şeyler
Nankörler değer bilmez
Evet kırmak gerekiyor başka türlü anlamazlar