Yaşım 18 1.70 boy erkeğim yazdıklarımı dürüstçe cevaplayabilir misiniz ona göre ilerleyeceğim?

Yaş 18 kafayı yedirtti maalesef bu konu daha uzarsıncılar gelmeden uzamam net bilgi aileme göre birazcık kısayım ama pekte kısa sayılmam genetik ortada gerçekten kalp cart curt, seven her türlü sever falan yazmayın buraya ciddi ciddi soruyorum 1.70 boyundan kısa bir kız 68 67 falan da dahil çekici bulamaz mı ya da tanımadan hoşuna gidemez miyim dürüstçe söyler misiniz kafa yedirten bir konu maalesef sosyal medyanın yarattığı özgüvensizlik sorunu bu internetteki blackpill tayfanın yazdıkları, kısa erkeği annesi sevsin, müsait bi yerime 1 kaşık tuz soktum 1.70 adam geldi tarzı videolar ve ekşisözlük gibi yerlerde kısa erkekler espri yapıp dikkat çekmeye çalışırlar, spor yapıp kısalığını kapatmaya çalışıyor, spor yapmayın komik duruyosunuz , ulan kafayı yiyeceğim az kaldı evet espri falan yaparım ama bunları dikkat çekmek için değil eğlendiğim için spor yapmak istiyorum o kasın yanmasının hazzını yaşamak istiyorum ama insanlar bana boyunu kapatmaya çalışıyor diye bakacak, gerçekten ne kadar çabalasam da boşa gideceğini hissettiriyor normalde bu kadar takmam sosyal medya ucubelerini ama evrim, insan psikolojisine ilgim var ve müslüman değilim bu uzun boy, güçlü erkek sevmenin, onları daha ciddiye almanın insan psikolojisindeki büyük etkisinin farkındayım ucube incel tayfasına girmeme az kaldı gerçekten. keşke daha bilgisiz olsaydım da allah yarattı falan deyip kendimi bu şekilde tatmin edebilseydim fakat hayvandan pek bir farkımız olduğunu düşünmüyorum. diğer vücut özelliklerine gelirsem fiziğim falan yerinde minyon bi tip değilim en azından bu yönden şanslıyım daha beterleri de var fakat asla değiştiremeyeceğim bu özellik yüzünden maalesef ki amaçsız hayatımızın temel amacı olan üremekten mahrum kalmak üzüyor baktığımız zaman ana motivasyonumuz bu dolayı yoldan da olsa güzel bir meslek kendine bakma vücut çalışma vb. hepsi kabul etmesekte sonu hayatının kadınını bulmaya çıkıyor asla değiştiremeyeceğin bir sebepten bunun çok zor olduğunu görmek beni boşluğa düşürdü ne yapmalıyım ya da abartıyor muyum görüşlerinizi yazar mısınız merak ediyorum benim yaşıma yakın olanların özellikle merak ediyorum.

Yaşım 18 1.70 boy erkeğim yazdıklarımı dürüstçe cevaplayabilir misiniz ona göre ilerleyeceğim?