Ne senin yüzün güldü, ne içime sindi
Olmayınca olmuyor
Payıma yalnızlık düştü, kader hep beni çizdi
Gülmedi mi gülmüyor

Ne senin yüzün güldü, ne içime sindi
Olmayınca olmuyor
Payıma yalnızlık düştü, kader hep beni çizdi
Gülmedi mi gülmüyor
Oluyor gibi sonradan insan yaş aldıkça "ulan o kadar şey yaşadık yaptık yalnız mı ölcez; ben beni anlayan beni gerçekten sevebilen birini hak etmedim mi hiç" diye düşünüp sorgulamaya başlıyor. Tanışmak, konuşmak kaynaşmak iyi güzel de konu 2 insanın aynı evin içinde yaşamasına, aynı yastığa baş koymasına gelince zor. E haklılık payı da var yani. Sen ne kadar iyi olursan ol mesela karşı taraf hayattan aşk konusunda öyle şeyler yaşamıştır ki korkuyordur sevse bile canı seni istediği halde bile korkusu galip geliyordur. Mesela ben korkuyorum. İşler ciddiye binerse, karşıma biri çıkarsa bu yaşımdan sonra ben o insana nasıl güvencem.. Hadi diyelim sevgim galip geldi bi anlığına gittim teslim ettim yüreğimi. Yine taşırım içimde o korkuyu. Öyle şeyler oldu ki ya insanın elinde olmuyor biliyor musun... Ve içi cayır cayır birine kalbini teslim etmek için yanıp tutuşsa da bazen yapamıyor insan. Velhasıl olmayınca olmuyor bazı şeyler.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Korkuyor insan evet. Ama yinede şansını kullanmak gerekir.
Şansımızı denemek yüzünden oldu ya. Beni isteyen varsa uğraşacak biraz yapacak bisey yok😄
Hahaha uğraşsın bakalım 😂
😂😂
Aşk olmasa da olur ama hayatın tadı aşkta saklı bence. Hiç aşık olmamış insanlar henüz o tadı alamamışlardır, çok üzücü bence. İnsanın hayatı, yaptıkları, hayalleri, düşünceleri her şey anlam kazanıyor, değişik bir boyut aşk bence. Tabii Aşkı ona yakışmayan birçok sıfatla ve duyguyla karıştıranlar olduğundan, pek çekici gelmiyor insanlara.
Aşkta acı çekmek yaa
Aşkta acı çekmek yoktur:)
😊peki şekil.
Öyle tabii, yaşadığın aşkını kaybedersin, biter, ayrılık olur onun acısı olur. Ama aşk içinde acı barındırmaz
Sen aşık olursun karşındaki kabul etmezse seni 😊
Yine de acısı yoktur ki onun, aşıksan ve karşılık vermediyse, ki hiçkimse kimsenin aşkına karşılık vermek zorunda değildir, o aşkın sana yaşattığı ve hissettirdiği duyguların arasında yine acı yok. Acı olsaydı aşk olmazdı. Üzücü bir durum mu? Evet.
Evet ✌️
Herkes neden aşk arıyor? Yani aşkı neden manevi şeylerde buluyorsunuz? Evet hayatımıza birinin girmesini isteriz sevildiğimizi hissetmek bazen hayatımızda bir kadın olmasını istemek, güzel sözler duymak isteriz Ama hayatım boyunca birçok kadından güzel sözler duydum, Sevgi kelimeleri gördüm ama hepsinin de yalan olduğunu çıkarcı olduğunu anladım. Bunu sadece kadınlar için söylemiyorum erkekler için de aynısı geçerli, o yüzden şöyle bir çevremize bakalım bitkileri severim hayvanları sevelim dünyayı sevelim, insan ne zaman doğacağını ve ne zaman öleceğini bilebilir mi tabii bilmesi mümkün değildir.
O yüzden bazı şeyler için çaba gösterilir ama olmuyorsa işte o noktadan sonra nasip yoksa yoktur. Ama hayatımızda aşktan ibaret değildir.
Cevap
7Cevap
Hayır olmayınca olmaz bazı şeyler zorlamamak lazım
Olmuyorsa bir hayır var diyoruz.
Bazı şeyler vardır ne kadar zorlasak da olmayınca olmaz.. o zaman da zamana bırakırım ben
Aman sende bu yaştan sonra aşk meşk geç bunları namaz kıl Allaha duş ed sjsjsj
😄 ben aşk işleri ile uğraşmıyorum. Hoşuma gitti paylaştım 😊
Ben anlıyorum seni merak etme 😀
:D
@fesfs bişey yapmadım ki, duş olayına değildi reaksiyonum ')
Aşk ansız gelişen kader kısmet ve beklenmedik anların duygusu bence. Doğru insan ve doğru zaman değilse aşksız kalmak daha iyi. Bir ilişkide üzülmek aşk gibi güzel duygunun adından tiksindiredebilir sonuçta.😌
Zorlayacak bir anlamı yok bence eğer aşk hakiki bir aşksa bazen bazen sevdiğin kişinin mutluluğu için ondan vazgeçmen gerekir tıpkı benim yaptığım gibi
Olmayınca olmuyor maalesef.
O başkan nerelerdesin sen yaa
Woow ne güzel 😂
Aşkı bilmem de sevmek sevilmek dengine gelince güzel oluyor o da öyle köşe başında değil de ansızın oluyor
olmuyorsa olmuyordur yapacak hiçbir şey yok
Olursa olur olmazsa da çok zorunlı bir işey değil yani salla gitsin 🤣
Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkartsın inshallah hayırlısı neyse o olsun ne olacaksa olsun üzüleceksem üzüleyim
Olmuyorsa değiştir
Gömlek mi bu 😂
Zikir
Olmayınca olmaz n yazi ki
zorlamanın anlamı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?