Dügünümüze 15 gün kala nişanlım aileler arasında cikan kavga’da yüzüğü arkamızdan fırlattı, hakaretlerle annemin üzerine yürümesiyle
10 dakika sonra cikip düzülen evi boşalttılar bizde ustune geldik bir kavga da orada cikti, insan napiyoruz biz diye düşünür hemen ilk iş evi boşalttılar
haklı veya haksız aramıyorum lakin böyle bi durumda bir gelinin her nolursa olsun bu tip hareketleri yapmaması lazım ben barışılır yüz yüze bakarız diye sustum, nişanlım bipolar bu arada belki ondan böyle uçuk tepki verdi bilmiyorum
olaylardan sonra aradım yarım saat küfür etti hem bana hem aileme, birkaç gün sonra tekrar aradım hicbir şekilde istemediğini, benden nefret ettiğini ve iğrendiğini söyledi.
o gün bugündür bana hicbir sekilde ulaşmadı hicbir çaba göstermedi ne ailesinden ne ondan bişey gelmedi, kendimi kullanılmış hissediyorum, sevilmemiş hissediyorum, bi yandan sevmeyen biri neden evlilik yoluna girer anlamıyorum
Çok zoruma gidiyor bu durum rahatlatılmaya da ihtiyacım var bi adım atmalı mıyım yoksa vaz mı geçmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer