Merhaba sevgili KS’canlar. Size kısa bir özet geçmek istiyorum. İş yerinden bir adam var, bekar ve biz birden bire yemekler hediyeleşmeye başladık. Bi o bana bir şeyler verdi çikolata, pasta, kurabiye tarzında, bi ben ona verdim bir şeyler. Bu oyun bağımlısı. Neyse işte geçen akşam konuşuyorduk, birbirimle şakalaşıyorduk ve oyun oynayacağını söyledi, yani oyunu bana karşı seçti ve ertesi sabahı bana tam olarak bu mesajı attı; “Merhaba! İyi misin? İyi uyudun mu? Dün akşam seninle çok keyifli vakit geçirdim ve sadece oyun oynamayı tercih ettiğim için biraz kötü hissediyorum. Endişelenme, bugün seni yine rahatsız etmeye çalışacağım.” Bende soğuk bir şekilde endişelenmediğimi ve sorun olmadığını söyledim. Siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akışına bırak. kendini ağırdan sat insan kolay elde ettiği şeyin kıymetini bilmez bilmem anlatabildim mi...
Yol anladım ama bana en son kalpli pahalı çikolata aldı
Bence ayip etmis
Evet, biraz ayip etmiş.. hani oda haklı, stresini atmak istiyor, anlıyorumda.. bir kızla konuşurkende çekip gitmek absürt..
Kadina kadinligini hissetiremiyirsa ne bilim yaaa gitsin bencede
Hediyeler falan anlıyor ama işte o an myle yapması bana kendimi biraz kötü hissettirdi
Seni uzmus kafana takilir bu durum hediye almasi birsey degilmi devamli mutlu etmesi lazim
Ben alışık değilim tek taraflı hediye almaktan.. yani daha önce hiç bir erkekten hediye almadım.. ne babam olsun, ne başka bir adam.. kendi paramla kendi ayaklarımın üzerinde durdum, hep kendi ihtiyacımı kendim karşıladım.. bu yüzden mahçup hissediyorum sürekli o bir şey alırsa ve ben almazsam
Seni kendine cekmeye calisiyor
Biliyorum.. ne yapmalıyım peki?
O gelmesi lazim en basta o bir adim atsin o suclu cunku
Mesaj attı ya hani, iş yerinde de bir şey der mi? Yani özür dilese bile ben “tamam, sorun yok” derim muhtemelen ve sonra tekrar barış? Aaooff bilmiyorum ya. Yüzünü bile görmek istemiyorum
O zaman kendine agirdan sat boş ver
Diyelim geldi canlı canlı özür diledi? Ya ben çok pamuk kalpliyim, hemen gülümserim falan, ve insanlara kötü davranamıyorum
Oturur konusur rahatsiz oldugun durumu anlstirsin :)
E sonra? Kendimi ağırdan satmış olmuyorum.. ne zormuş ya.. bi doğru insanı bulamadım
Bulursun emin ol konus dememdeki kasit yanlislarini yuzune vur trip at :)
İşe yarar diyorsun yani? Mesajda, “tamam sorun yok” derken yüzüne yanlışlarını vurup trip atmam dengesizlik olmaz mı peki? Yaş olmuş 27..
Olmaz rahatsiz oldun zaten ondan
Neyse, bir şey derse söylerim sadece rahatsız olduğumu
Soyle bilsin odun :)
Kendi anlamış zaten, orasıda iyi shdjsd
Mesaj attığında şaşırdım
😂😂😂 ifsalandi :)
Açıklamada yazdım zaten ahaha mesajı tatlıydı yani beklemiyordum 🥰
İnszallah hakkinda hayirlisi olur :)
Teşekkürler, in sha Allah cümlemizin hakkında hayırlısı olur. Teşekkürler ve bu soruya tekrar denk gelme olasılığın var, şimdiden haber edeyimde shdjs
Defalarca soracaksan ozelden gelebilirsin :) yorma beni prenses :)
İşte görüş yazma diye haber ediyorum 😅
He biktin benden anladim :)
Estağfurullah niye bılayım
Saka yaptim tamamdir :)
Sadece daha fazla görüşe ihtiyacım var
:)
Bulirsin insAllah
İn sha Allah, teşekkürler ✨