Sevgilimle benim yüzümden iki haftadır tartışıyoruz?

Sevgilimle 8 yaklaşık 9 aydır sevgiliyiz ve bişeyler yaşamak istedim ben beraber yataktayken yapalım mı diye sordum ve korunacak bişeyimiz yok dedi ve bende zorlamadım bişey demedim. Ondan sonraki günlerde bana uzak olmaya başladı ve bende konuşmak istedim çünkü bilmiyordum. Konuştuk ve bana olan güveninin kırıldığını sana tekrar güvenebilir miyim bilmiyorum dedi. Bende ağzımdan çıktığını yaptığım şeyin doğru olmadığını bende biliyorum dedim. Benle devam etme ya da etmeme kararına düştü iki hafta içinde ve ben ona açık açık devam etmek istediğimi söyledim o nasıl daha iyi hissedecekse o olsun istedim. Sizce ben yanlış mı yapıyorum? Düzeltmek istiyorum ama nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Söylemeyi unutmuşum ve ciddi anlamda çok seviyorum o da çok seviyor ama kızın güvenini kırdım yani nasıl anlatsam herkesin isteyeceği bir kişi kendisi. Tabi herkesin kriterleri farklıdır ancak tam benim için yaratılmış diyebilirim. Ben onu dinlerim o beni dinler yani tam benim için birisi. Çok seviyorum düzeltmek istiyorum bana olan güvenini toplamak istiyorum.
Sevgilimle benim yüzümden iki haftadır tartışıyoruz?