Neyse sanki eşimde bakti gibi oldu bugünde eksik vardi almadi için yolladim ama bime gir demedim üstüne basa basa ordan burdan al dedim.. kinder süt dilimi ordan uygun diye orada calişan kiz o şubeye gitmiş ama başka BİM den daha geçti.. dedim neden diğer bimden almadin önce son amda aklıma geldi kinder süt dilimi dedi sonrasinda ne alaka dedim oda büyük BİM de sira vardi dedi ee nolmuş dedim diğerinde de olabilirdi dedim… evet olabilirdi hem tek erkek vardi diğerinde dedi sonra yemeğini yiyip yatti uzanacak hayatım dedi… yani gicik olduğum kiz orada dedim üstelik birdaha gitmeyelim oraya demiştim dedim eşimde ama sen büyük daha iyi o yüzden gidelim dedin.. şu an şüphe duyorum acaba o kizi görmek için mi girdi o bime yoksa abartiyormuyum ya..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence dert etme takılma
Çok taktim ama kesin o kizi görmek için gitti
Çünkü o gicik olduğum bimden önce başka BİM daha geliyordu
Çocuğunuz yoksa hadi ordan ver gitsin mk çoçuğuna..
Var 1,5 yaşinda
Belki sana öyle gelmiştir. Bazen erkekler bu konularda düşüncesiz olabiliyorlar. Hemen şüphe duyma.
Oda doğru ama ne bilim o gicik olduğum bime girmeden önce başka BİM geldi oraya neden girmedin dedim önce bana aklıma gelmedi dedi sonra doluydu orasi dedi
Üstünde durma okadar. Olur öyle şeyler.
Kafam çok karişti bana aslinda taze soğan almaya gitti bizim manavda toktu beni aradi dediki yoktu buraya geldim şimdi oraya gidiyorum diye haber verdi neyse taaa başka şubede görmüştüm bu kizi taaa oraya gitmiş o bimden önce de bi manav var oraya da bakmiş acaba şimdi aklıma düştü önce taaa o bime gidip o kiz ordami diye bakmiiştie sonra diğer bime gitmiştir ozaman ordadie diye bilemedim yani kafama BİM türlü şeyler geldi şimdi
Öyle bir şey varsa bile meraktandır. Kırk yılın başı biri bakmıştır heycanlanmıştır belki. Sonra aklını başına almıştır.
Bilmiyorum kafamda aşiri kuruyorum şu an aslina bana karşi çok iyi cocuk gibi elinden gelenide yapiyor bilmiyorum
Dediğin gibi işte abartacak bir şey yok.
Abartma ya her insan işinde gücünde senin aklın fesattir belki ha
Aşkiö o kiz benim kocama kaç kez acayip bakti sürtünmeye bile kalkişti
Benimkide bakmiiti gördüm
Bende o bime gicik oluyorum başka bimden daha geçti büyük bime gire bilirdi kesin o kizi görmek için girdi
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma benden sana tavsiye
Doğru diyorsun da aklim çok karişti eşim o kizi görmek icinmi gitti diye o gicik olduğum BİM den önce başka BİM daha geldi eşim e dedim oradan neden almadin bana önce ordan geçerken aklıma gelmedi dedi sonrasinda doluydu orasi o yüzden girmedim dedi yani çelişkili konuştu
Sen kızdığın için kıskandığın için panik yapmış olabilir kendi haline bırak ve izle neler yapıyor pusuya yat sorarak bulamazsın ve aklında yoksa da gider konuşur korktuğun başına gelir
Bana birde Tripoli cevap veriyor kocam bana diyor ki sen gicik oldun diye bana bime gitmek yasak mi ne saçma diyoe
Sana harika akıllar veriyorum fakat dinlemiyorsun adam tabiki öyle diyecek tamam diyip kenara geçmesini beklemek saçma bana söylense daha da inat ederim anlıyor musun
Tamam ne yapayim
Takip et hâl tavır birde önemli olan husus diyelim ki konuşuyor ne yapacaksın
Aslinda şöyle bana taze soğan almak için yola koyuldu benim manavda yoktu baya heryere bakmiş bana bulmak için neyse tas ilerde başka BİM daha var o kiz oraya da gitmişti eşimde taa o bimden önce başka manav var oraya gitmiş şimdi acaba önce o bime bakip o kiz ordami diyw sonra o diğer bime mi gitti kesin ozaman prdadir diye öyle şeyler geldi aklıma
Kafanda kurma uzaktan ses etmeden takip et sordukca daha kötü olur olur mu olur bilemeyiz onun için sen yine önlemini al bak ama kocana gitme yapma deme çünkü yapacak kişi her şekilde yapar
Abla yine gönder gizli takip et ben bile şüphe duydum mk
Çocukla nasip takip edeyim beşiğe bindir et derken yoksa ederdim bin kez
Abla bide çocuk mu var ya valla Allah yardımcın olsun
Sende ona bak, anlasın
Kime bakim ne alaka
Kıza bak sinirli sinirli
Anladim.. eşimde o bime gitmeden önce başka bimden daha geçti sende o kizi görmek içinmi girdi diğer bime
Muhtemelen öyledir
Ay umarım o kızı görmek için gitmiştir bende şu an sana gıcık oldum tasma tak bari kocana
Banada öyle geliyor o kizi görmek için gitti kesin.. şimdi de yatti
Fırsatı bulduğunda bence yine gider sohbeti koyulaştırır
Bilmiyorum artık başka BİM daha vardi oraya neden girmedin dedim önce aklıma gelmedi dedi sorma doluydu dedi
Çelişkili
Son dkk yetiştim dedi diğer bimden hemen aldim dedi
Şüpheleniyorsan kesin doğrudur kadınların içine doğar
Aynen öyle
Yaşlar kaç ki sıkıldı mı senden
28 onun 32 evde çok iyi davraniyor bana seviyor herşeyi yapiyor benim için aslinda
Cnsl çekiminiz mi düştü
Yok var ama çocuktan çok firsat olmuyor
Kıyamam çocuğu olanların en büyük sorunu 😅
Sorma ama kafam çok karişti bu mevzu da
esegin kulagina su kacirmissin
O nedemek
simdi sen durduk yere esine bu kiz sana bakiyor diyerek ilgisini o kiza verdirmissin
Ama şöyle eşimizde baktiğini gördüm eşim asla kabul etmiyor
O yüzden ayar oldum ben
baktim mi diyecekti sana. sende durduk yere milletin aklini karistiriyosun. fazla kiskancsanda bunu esine belli etme
Kendimi şu an kontrol edemicem diye korkuyorum
napican gidip dovecen mi. sakin ol sampiyon. esine guvenmiyon bunu cok belli etme.
Esini gonderme oraya
İşte ben istemiyordum sen o kiza gicik oldum eşime gururumdan diğer bime gidelim artık dedim orasi daha iyi dedim aslında bu kiz yüzünden istemedim
Eşimde başka bimden daha geçti oraya neden girmedin dedim önce bana aklıma gelmemişti dedi sonrasinda doluydu dedi çelişkili konuştu b
Ve bana sacmaliyprsun dedi gidilsin diye bime gitmek bana yasak mi dedi
Eşin aldatiyo olmasin
Evde sürekli evden de calişiyor bana çok iyi elinden geleni yapiyor cocuk gibi bana karşi bilmiyorum sma disşriya cikinca kizlara bakiyor yakaliyorum ama o asla kabul etmez işte güvensizlik var bilmiyorum
Tmmm