Flört döneminde gözünü boyamak için kadına pahalı hediyeler almak mantıklı mı sizce?

Flört döneminde gözünü boyamak için kadına pahalı hediyeler almak mantıklı mı sizce?
Evet etkili bir eylemdir doğruyu konuşalım kadınların bir şey olmaz niyetine önem verdiği için pahalı yüzük pahalı hediyeler hep değerli olur, bugün manken gibi kadınlara bakın hep parası olan adamların ya da iş adamlarının yanında gezerler, onları çok sevdikleri için değil onların maddi imkanlarından faydalanmak için, ama her kadının karakteri de aynı değildir mutluluğa sevgiye önem veren kadınlar da vardır bunlar iki kısım ayırmak lazım bütün geneli aynı değildir.
Evet genellikle öyle oluyor pahalı hediye sevdiklerinden dolayı. ama her kadın aynı değildir.. sevgi isteyen ilgi isteyen ve sadece aşkla mutlu olan kadınlar da vardır
Her kadın için değildir diye düşünüyorum lütfen yanlış düşünmediğimi söyle bana 😂
Hediyenin ederi değil de, verenin değeri önemli bir unsur. Eminim pahalı hediyelere tav olan hemcinslerim de vardır ama bende işlemez.
@вeyeғendi sana helal değil orada burada hakkımda konuşmazsan iyi olur
@вeyeғendi demek ki var duyabileceğim bir şeyler, duyunca inanmamam gereken şeyler değil mi
@вeyeғendi valla benim gizlim saklım pek yok. O sebepten anlattığın şeyin doğruluk payı zaten yok, izah edebilirsin burada herkes görsün bence
Ha şöyle, “flört bile değildik” ve bunu herkes böyle bilecek. Başka türlü anlatmanın alemi yok
@вeyeғendi valla ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler, bilirsin.
Ss olayına gerek kalmadı, bak her şey ortada.
Anlamadığın ortada zaten de, mesaj verilmiştir
Hayatı birilerine mesaj vererek yaşama sosi kimse kimseyi ilgilendirmez herkes hayatını yaşar hele ki sanal ortam ciddiye alınacak bir platform değil dediğim gibi seninle beraber bir çok kişiyi sordu arkadaş seninle olan kısmınıda eskiden tanırım ve açıkladığım şekilde cevap verdim yani emin ol konusu yapılacak büyütülecek hiç bir şey yok çünkü zerre kadar olumsuz bir şey söylemedim hakkında aksini iddia eden varda iddiasını kanıtlaması gerekiyordu o zaman
Ortam sanal insanlar değil. Şunu bi kavrayın. Ben de seninle alakalı saçma sapan bir şeyler uydurup anlatmıyorum kimseye. Büyütülecek bir konu olarak görseydim dahası da olurdu, yorumlardan ibaret kalmazdı bu emin ol. Dedikodudan vs beslenen üyelerin merakını gidermek zorunda hissetme mesela sen de kendini. Sana her sorulan üyeyi anlatıyor musun herkese? Beni düzeltmeye çalışacağına sen kendini düzelt. Kendinle alakalı muhabbetlere gir. Herkes merakıyla kalsın. X üye nasıl biri, alakanız durumunuz ne sorularını yanıtsız bırakmayan, sensin. Ben seni çekiştiriyor muyum? Tanıdığımı da iddia etmiyorum mesela
Süveyda benim yorumlarımdan rahatsız olmaz. Tehdit etmedim henüz sen “sakın sakın” derken tehdit etmeye çalışıyorsan, inan zerre umrumda değil, bana hiç bir şey olmaz. BENİM ADIM HERHANGİ BİR ÜYEYLE SENİN MUHABBETİNİN ARASINDA GEÇEMEZ, GEÇMEMELİ. Tamam mı beyefendi?
Uzatma taraftarı değilim zaten ama sen yine de bana “sakın, uzatma..” gibi emirlerle gelme. İyi günler dilerim.
@вeyeғendi nolur konuşursam? Haddini aşma
Sen haddini aşıyorsun tehdit vari konuşarak sana insan gibi açıklama yapıyorum kötü hiç bir şey yok tek kelime kötü bir şey söylenmemiş hatta iki kelimelik söylem yüzünden o şahsın kuyruk acısı neticesinde sanki arkadan konuşmuşum kötü şeyler söylemişim muamelesi yapamazsın sosi çünkü hakettiğim bu değil emin ol.
Tehdit etmem zaten yapacağım bir şey varsa yaparım. Bunu tehdit olarak algılaman senin problemin. Ayrıca bir örnek versene ya, yorumlardan hangisinde tehdit var :D merak ettim
@вeyeғendi o zaman okuduğunu anlamıyorsun
Hıhı belli
Hakkığğğn helal et :D
Hesaplaşma vardı :D
😬 dikkat ölülerin üstüne basıyorsun hedja
😂😂
Teşekkür ederim bebişim 🌸
@Sosyetic_SheqiiL rica ederim tatlım 🌸
Cevap
13Cevap
Önemli olan bence hediyenin düşünülmüş olması. Bir şiir yazmak mesela etkileyebilir veya onun isminin geçtiği güzel bir şarkı söylemek. Emek verilmiş olması daha kıymetli. Daha akılda kalıcı olur. Tabii ben aşktan anlayan birisi için diyorum😄
Kadın bunu başta belli eder , bir ilişkide ne istediğini davranışları gösterir.. Parama bakan kadının bende b. tarafına bakarım bir birimizi karşılıklı kullanmış oluruz..
Kadına göre değişir kimi düşer kimi düşmez bu tarz şeylere. Sevecek olan bir kadın için işlemez bunlar hayatına dahil etmek istiyorsa bir dal papatyaya bile tav olabilir kadın
bana pahalı bir hediye alınsa kabul etmem kalbimi çalmaz böyle yaparak sadece gerçekten sevdiğini görürsem yeter
Bence hoş bir davranış değil. Genelde bu tür davranan erkekler flört sonlanınca mahalle ablaları gibi çirkefleşiyor
Ekonomik gücünü zorlamasına rağmen bana pahalı hediye aldıysa çok etkiler. Ama zaten zenginse çok etkilemez açıkçası
Gözü maddiyatta gösterişte olan kadınlar için evet, ama huzur mutluluk isteyen aşkı yaşamak isteyen kadınlar için hayır.
kadının gözünü para ile boyarsan sadece parana gelir ve para yedirdiğin kadar senle olur senden zenginini bulur gider
değil almasa bile olur kendi bir şey yapsa bile çok severim her şey para değil
Önemli olan manevi değeri seni düşünüp küçük bir hediye alması bile yeterli
Benim etkili , gözümden 💲💲 işareti çıkartıyorum su an😂😂
Bana göre değil ben paraya değil bana almış olduğuna bakarım ve beni düşünerek alaması😅😅
Vardır mutlaka öyle olanı ama özenilmiş anlamlı bir hediye çok daha güzeldir
Pahalı hediyeden çok , ihtiyacımın olduğu şeyin hediye edilmesi beni daha fazla mutlu eder
Hayır değil. Pahalı hediyelerden ziyade düşünülmek önemsenmek daha kıymetli.
Her kadın senin gibi asil düşünceli değil ki
vardır öyle kadınlar gözleri doymaz, daha fazlasını isterler, basitlik
Pahalı hediye tabiki hoşuma gider ama paha hediyeler için ilişki yürütmem, ya da başlatmam.
Türk kızları özelinde öyle diyebiliriz
Ben mahcubiyet duyarım o kadar cafcaflı şeylere gerek yok denge mühim
Hiç flörtleşmedim bu şekilde de etkilenirdim herhalde. Hoşuma gidiyor görünce orada burada :D
Hayır hiçbir etkisi olmaz.
Çok nadir kişiler etkilenmez.
Saçma ve gold digger bir soru
Kişisel tercih meselesidir.
Hayır flört ise hele çok rahatsız eder
Pahalı olmasa da taktığımda kaliteli durmalı
Basit kadınların evet.
Hayır ilgili ve kibar olmak yeter
Hele ki Dior olması kalbimi nasıl çalmasın.
Değer vermek değerli hediyelerle olmaz
Tavuk dürüm alsa gözüme daha çok girer.
Bence gereksiz bir yaklaşım
bence öyledir
Bence değil.
Bence evet
Hayır
evet etkili
hayır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?