Hediyede denklik esastır, yoksa bi taraf ezilir. Buna kendin karar vereceksin. Karşılığı hediyeyi verebiliyorsan kabul et. 15000 şu zamanda para değil artık da aynı değerde bi hediye vermen gerekir senin de zamanı gelince. Ki karşındaki insanın çıkamayacağı bi değerde hediye vermek de kabalıktır, üstünlük sağlamaya çalışmaktır. Eşin olsa durum farklı, bütçeniz ortak olur ama arkadaştan alırken böyle şeylere dikkat etmek gerekir.
Dipnot: durumu iyi diyince 50 60 k lık bi telefon bekledim ben05 Yorumla- 1 yıl
Fazlasini kabul etmem diye 15k dedi. 2024 de nisanlanacagiz.
- 1 yıl
Onun maddi durumu benimkinden daha iyi demişim zaten ve sen bunu soruyorsun 👀😅
- 1 yıl
Ben zorlamiyorum ki zaten, o teklif hatta israr etti? Ayrica o benden pahali bir sey beklemiyor. Cunku benim 15 bin odemem icin uzun sure para biriktirmem gerektigini biliyor fakat o her ay 15 bin verebilecek güçte.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bak ben kendi başımdan geçeni anlatayım. 1 yıl boyunca bir ilişkim oldu. Bazen sonradan maaşımla ödemek kaydı ile arada sırada para istedim çokta değil belki 100 tl alıyordum en fazla 350 tl atmıştır düşün. Ve her ödemek istediğimde de reddetti. Hatta o 350 tlye sonra gerek kalmayınca geri atmak istedim ve bunu kabul etmedi. Kendisi bir keresinde kartımdan alışveriş yapmak ister misin diye sordu ve ben bunu reddettim. Defalarca ona yemek ısmarlamak istedim çünkü o da bana söylüyordu ben de aynı şekilde karşılık vermek istiyordum ve zar zor 1 kez ikna edebildim onu ve ısmarladım. Sonra ne mi oldu dersin ayrıldık çok büyük bir şekilde tartıştık çünkü çok aniden ve onun hayatını karartmak isteyen ve ahlaksız tipler yüzünden bıraktı beni ve bana cümlesi şuydu : Sana manevi ve maddi destekte oldum. İnanabiliyor musun? 1 yıl boyunca belki 800 tldir en fazla aşmamıştır ve bunu yüzüme de vurabildi. Yine iban istedim ödemek için ama iban vermiyor. Böyle bu işler kabul etme. Kabul edeceksen de taksidini sana ödememe izin ver de.
119 Yorumla- 1 yıl
Umarım iyi niyetle söylemiştir..
Yani “bu tarz şeylerin lafını etmem, daha önce de yaptım biliyorsun.” Gibi..
Yoksa gerçekten çok çirkin bir durum - 1 yıl
İyi niyetle söylemediğine eminim. Bu kadar egoist bir tip olduğunu da bilmiyordum. Ona takıntılı olduğumu filan düşünüyor ama işin ucunda o kadar bambaşka şeyler var. Ve bana çok büyük kötülükler yapıldı ailesi ve kendisinde gözü olan yengesi tarafından. O yüzden insanoğlu hiç belli olmuyor. Sana hediyeyi kabul etme diyenelerin de böyle sağlam sebepleri olması lazım işte. Bence kabul et ama sana her ay taksidini ödeyeyim de. Ha bir de bir ayrılık oldu diyelim o telefonu geri isterse taksidini ödediğin halde elinde bir kanıt olsun taksidi onun banka hesabına at elden verme ve işlem adı kısmına da bana alınan telefonun taksit ödemesi filan yaz yarın öteki gün sorun olursa elinde dekontların olsun her gönderim yaptıktan sonra o dekontu al ister e mailine attır ister başka bir yere.
- 1 yıl
Telefonu ustume yapar alsa da ve isterse geri veririm. Surekli bir sey aldirtmamaya calisiyorum genel olarak. Gercekten kotu bir deneyim yasamissin :/ Umarim birdaha yasamazsin
- 1 yıl
Amin inşallah. Zaten hiçbir zaman aşk ve ilişki isteyen bir insan değildim öyle imkansız bir şekilde girdi ki hayatıma. Verilmiş sadakam varmış gerçek yüzlerini gördüm ve kurtuldum. Allah bana yapılanları onların yanına da bırakmayacak eminim.
- 1 yıl
@Happy6161 Okurken midem bulandi yaa bu ne? Saka gibi insanlar var gercekten
- 1 yıl
@Happy6161 boş ver sadece yazıyorsa engelle savcılığa verme ama hiç cevap bile verme. Benim olay daha değişik inan bana hazmedemeyeceğim şeyler yapıldı ve benim hayatımdan tamamen atamama sebebim var ve o buna bir çözüm üretmediği için çözmeye çalışıyorum. 1 senelik ilişkiyi ikimizde ergendik şöyle böyle ergendik tarzı bir de kıvırdı ama o 1 sene içerisinde beni aşırı derecede kıskandı sahiplendi bütün ailem de biliyor. İşte o cümleyi kurunca ben de at ibanını dedim şimdi sürekli iban at diyorum ama kabul etmiyor.
- 1 yıl
@Happy6161 Senin olay da berbatmış ama. Muhtemelen seni terkeden kendisi olsaydı hiç para mevzusu açmayacaktı kendisi terkedilince böyle kuduruyor bu erkeklerin.
- 1 yıl
@Happy6161 Ben de anneye küfür ettim. Ama bunun bir yengesi var ve bunda gözü abiside kalktı bu kız yüzünden benim namusuma çamur atmaya kalktı. Ve ben sevgilim olacak iğrenç yaratık için ailemi karşıma almışken o bir abisine had bildiremedi. Adam bana sen Tuncayı camiden mi buldun evine aldın filan dedi ya gören de kendi karısını kırmızı kuşakla evlendi zannedecek kendi karısı evlenmeden önce barlarda önüne gelen erkek grubu ile dans eden bir tip. Hiçte pişman değilim ettiğim küfürlere bir de sevgilim olacak şerefsiz bana diyor ki neymiş ben ona beni babamdan kurtar o... n olayım demişim yemin ederim tam ruh hastaları ve asla pişman değilim o küfürlerden. Abisi buna karısıyla evliyken ayrıldılar diye gitti hıncını kinini kardeşini polise gizli gizli şikayet ederek çıkarttı. Şunu öğrendim ki para kadar insanı bağlayan bir şey yok benim bu sevgilim para için abisi ile de çalışıyor ve abisinden korkusundan bana bu lafı dedi. Allahlarından bulsunlar o ahlaksız kıza kim göz yumuyorsa onlar da bulsun.
- 1 yıl
@Happy6161 Eğer işin gerçekten küfürleşmekten öteye gideceğine inanıyorsan et o zaman. Sonuçta onu ortada bırakmamışsın namusuna laf atmamışsın rezil filan da etmemişsin ki bu kadar bilenmesini anlayamadım.
- 1 yıl
@Happy6161 Öyle öyle kadınlara paragöz derler ama erkekler daha fena. Neyse ki yukarıda Allah var. O kadar ağırıma gitti ki o dediği. Ben bu yaşıma kadar anne kaybı yaşamışım tek başıma gelmişim sen kimsin ki ben sana beni kurtar dicem. Çok isteseydim evlenir giderdim. Allahlarından bulsunlar.
- 1 yıl
@Happy6161 Sen şöyle 1 sene kadar sıksana dişini iyice bir gözlemle neler yapacak.
- 1 yıl
@Happy6161 Benim durumumda olsa ne yapacakmış acaba sevgilin? Resmen 1 yıllık ilişkiyi manyak gibi inkar eden bir tip olsaydın ne olacaktı acaba?
- 1 yıl
@Happy6161 Bir şey diyeceğim onu telefonundan engellemiyorsun diye umutlanıyor olmasın bir yerden açık kapı bırakıyor düşüncesinde olamaz mı? Oradan da bir engellesene ne olacak olmadı sms attığında spamlanmış veya engellenmiş smsleri kontrol edersin.
- 1 yıl
@Happy6161 @Happy6161 Ya sen de ona senin bu mesajlarınla birlikte ben o parti binasına gider mesajlarını gösterir senin üye olduğun partiyi bu şekilde kullandığına dair ispatlarsam sen ve arkadaşların ne olur düşündün mü diye sorsana bir. Kardeşinle tartışmaları mı oldu neden mesaj atmış ona?
- 1 yıl
@Happy6161 Benim eski sevgilide tefecilerle çalışıyor kafayı yiyorum ya. Deli deliyi görünce sopayı sakınır hesabı senin onu partiye şikayet edeceğini ihtimal veremediği için sallamaz yoksa ciddi olduğunu anlasa uzatmaz bence. Bu İstanbulluların derdi ne anlamıyorum sürekli böyle tehdit eşkiyalık filan iğrenç cidden.
- 1 yıl
@Happy6161 Seni tebrik ederim ben bir tane tefeci bildim yanındaki kızları adamların altlarına giriyorlardı bir de adamlara gizli gizli extasy koyuyorlardı yediklerine içtiklerine iğrenç yaratıklardı öyle insanlardan olmadığına sevindim. Sen bence dediğim gibi incele belki yazıp sadece içini döküyordur kavga için uğraşıyordur.
- 1 yıl
@Happy6161 Ben tefeci ortamlarını hiç bilmezdim ve bu eski sevgilim yüzünden bildim. Ya sana çok detaylı anlatmam lazım öyle iğrenç şeyler gördüm ve yaşadım ki o yüzden öyle dedim. Gerçekten 1 ay çok az bir süre yani bir de sana saygısızlık yapmış onun hatası senin ona yaptığın bir şey de yok görende onu düşmanlarına rezil ettin sanacak.
- 1 yıl
Kızlaarr özele geçin. Bildirimler dolu oldu yağiyor 😅
- 1 yıl
@Happy6161 Okeyto...
- 1 yıl
Ciddi düşünülen bir ilişki ise ve durumu iyiyse kabul edilebilir... Pahalı hediyeler çatışmalı ayrılık sonucu farklı sıkıntılar çıkarabiliyor maalesef. Ben kabul etmem edemem edene de bişey diyemem, kendin isteyip aldırmamışsın sonuçta, durumu müsait ve istemiş almış... Demek ki değer veriyor. Dilerim ciddi anlamda en iyi şekilde ilerler ilişkiniz 🦋
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim🌸
u
1 yılBen maddi durumu ne olursa olsun kız arkadaşımdan hediye almazdım yan istemezdim. kendisi içinden gelerek alıyorsa tabi ki de mutlu olması için kabul ederdim ama pahalı hediye alıp kendini zora sokmasını istemem. yine de herkesin düşüncesi farklıdır Bazı insanlar için maddi değeri yüksek hediyeler, sevginin ifadesi ve partnerin düşünceli olduğunu gösteren bir jest olarak kabul edilebilir. Bu durumda, maddi durumu iyi olan bir sevgiliden alınan pahalı hediyeler hoş karşılanabilir. bazı insanlar için maddi değeri yüksek hediyelerin önemi daha az olabilir. Onlar için daha önemli olan, partnerin duygusal destek, zaman ve ilgi göstermesidir. Maddi durumu iyi olan bir partnerden pahalı hediyeler almak, bu kişiler için gereksiz veya rahatsız edici olabilir.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
15.000 çok değil iPhone almıyor galiba alsa da düşük model heralde. şu an tüm telefonlar pahalı oldu artık 30.000 den aşağı alınan her telefon bana ucuz geliyor. Ayrıca tabikide kabul edebilirsin umarım sonrasında geri isteyebilecek biri değildir malum öyle insanlar da var. Güvendiğin geri istemeyecek biriyse al derim.
12 Yorumla- 1 yıl
Kabul etmem diye ucuz model sectim. Haklisin, kabul edecegim 💓
- 1 yıl
Anladım evet kabul et ve inşallah bunun lafını asla birgün yapmayacak biridir. 😇
- 1 yıl
Yanlışlıkla fazla oluru seçmişim ama bahsettiğin ciddi bir ilişki ve devamı getirilecek yuva kurulup çoluk çocuğa karışılacak hesapları ile birbirlerine akıyorlarsa çiftler hiç bir sorunu olmaz bence müsade istemesi bile baya büyük bir incelik bence sende incelik yapıp izin vermelisin erkeğin sahiplenme şekildir kadınına bişeyler alması bence alsın
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler haklısın
- 1 yıl
Rica ederim mutluluğun daim olur inşallah
- 1 yıl
Bence sevgilinin durumu cidden iyiyse, istiyorsa ve sonrasında sana bunun lafını yapmayacaksa kabul edilebilir.
Mesela ben de maddi durumum çok iyi olsa belli bi gelire sahip olsam bir arkadaşima bilgisayar almayı çok istiyorum. İnsanlar sevdiği insanlara böyle şeyler almak isteyebilir. Önemli olan o kisinin tavrı. Bunu zorla yapmiyosa, karsilik beklemiyosa kabul etmekte sorun yok.20 Yorumla Benim sevgilim de bana 50.000 tl lik telefon almayı planlıyor. Tamamen kendi isteği üzerine almayı düşünmüş bana da dile getirdi. biz 6 yıldır sevgiliyiz 2 yıldır imam nikahiyla yaşıyoruz. Ben de karşı çıkmadım. Birlikte astığınız onca yolda iyisiyle kötüsüyle bana o hediyeyi layık gorduyse bana susmak düşer. o hediyeyi sana layık gorduyse hiç utanmadan gucenmeden kabul etmelisin sonuçta ilişkiniz üzerine ikinizinde bir emeği geçiyor. Benden tavsiye bu aşkım 🌹😚
12 Yorumla- 1 yıl
Hayirli olsun 💓☺️
Ben kabul etmek istemezdim ama bu kişisel bir şey çok pahalı hediye çok yakınım dahi alsa çok rahatsıs hisseden yapım var. Sizin için eğer durumu varsa ve ilişkiniz ciddiyse bunu yüzüne vurmayacak bir yapıdaysa bence alabilirsin. Zaten bu aşamadaysanız sende ona hediyeler alıyorsundur eminim.
01 Yorumla- 1 yıl
Alıyorum ama benimkiler daha ucuz oluyor
- 1 yıl
yorumlarda cok kuduran olmus tatlim iyi dinle
eger iliskiniz gerçekten de guzelse kabul et bu iyiliği senin için yapıyor herkes abartı derecesinde tepkiler vermis cok sacma buldum onlari.. Kabul edebilirsin mantıklı düşünmek gerek bu konuda ikinizde birbirnzi seviyorsunuz adam hayir kurumuna vermiyo aşık olduğu kadına iyi niyetle veriyo.. almanı tavsiye ederim tatlim.. kendini sevgilinin yerine koy ; sen ona bir hediye almak istiyorsun fiyat farketmeksizin ama o alip almamakta kararsiz? üzücu bir durum olur yinede fikir senin canim01 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkürler güzellik 🤍
Kimisi güvenemediği için reddet demiş, kimisi de cidden kudurup da sataşıyor. Sanırım kabul edeceğim ☺ Haklısın
- 1 yıl
Sevgililik dönemi için gereksiz bence, senin pahalı hediyelere kanan basit bir kız olduğunu düşünebilir, nişanlı ve evlilikte neyse de sevgili dediğin bugün var yarın yok. İki ay sonra ayrılık olursa ne olacak? Geri istese bir dert istemesw bir dert, veya senin açından geri verip vermemek konusu hep kafanı kurcalar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Benim de sevgilimin durumu gayet iyi ve kendisi bana iPhone 13 ya da 14 almayı düşünüyor ben kabul etmiyorum dedikçe kızıyor bana aramızda paranın lafı olmaz benim param senin paran diyor, bizde ciddiyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz, doğum günümde bana çok zarif bir altın kolye gönderdi
02 Yorumla- 1 yıl
Çok tatlı yaa 🙂 Ama o telefonlar cok pahali. En azindan nisanlaninca aldir bence.
- Cevap sahibi1 yıl
Aynen bende ortada bir ciddiyet olmadan kabul etmek istemiyorum ciddiyet derken söz nişan gibi
Edilir tbiki adı üstünde sevgiliden geliyor bu hediye
Sevgilim ne hediye ederse etsin kabul ederm bn 😅00 Yorumla- 1 yıl
Kendi kararı, kalkamayacağı şeye girmez ki eğer karşılık bekleyerek yapıyorsa hiç yapmasın o ayrı konu. Eğer almayı istiyorsa alsın bu onu sana daha çok bağlayacak senin için uğraşması zor şeyler yapması peşinden koşması erkeklerde ters etki yapıyor bağlanıyor
10 Yorumla - 1 yıl
Kafana takma sonuçta bunu isteyen sen değil sevgilin sevgiline bırak ne alıyorsa alsın demen gereken beni düşündüğün için teşekkürler vsvs ona vereceğin en sade mesaj bu olur. Hem kabul etmezsen sevgilin üzülür çünkü dediğine göre uzun zamandır söylüyor.
10 Yorumla - 1 yıl
Kalkıp sıfır km rolls royce falan almıyorsa ve aranızdaki ilişki sizin de belirttiğiniz gibi ciddi ise sorun yok.
20 Yorumla - 1 yıl
Senin böyle düşünmen bile bir green flag madem sevgilin sana böyle bir hediye almak istemiş ve durumu el vermiş bugün o sana yarın sen ona seviyorsanız gerçekten birbirinizi iyi kötü her halinizde birbirinizin yanında olursunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler haklısın
Kabul edebilirsin. Ama şunu da unutma yarın ne olacağı belli değil. Her şey değişebilir. Evli degilsiniz çünkü henüz bir sey olur ayrılırsınız vaz gecmek durumunda kalırsın. O yüzden yedek planın olsun.
02 Yorumla- 1 yıl
Nasil bir yedek plan
Maddi durumu iyi de olsa kötü de olsa aldığı hediyeyi kabul etmen gerekir seni mutlu etmek istemiş çünkü illa para var mı yok mu diye bakma, sen onun sevgilisisin sana hediye almayacak da kime alacak bana mı 🤷♂️😄
10 Yorumla- 1 yıl
Ciddi düşünüyor olabilirsiniz ama hâlâ daha sevgilisiniz.. Bu yüzden kabul etmemen senin açından daha iyi olur. İnsanoğlu değişik bir varlık çünkü. Kabul edersin, gün gelir başına kakar. Kimseye güven olmaz. Sen yine de tamah etme derim.
10 Yorumla - 1 yıl
15.000 TL bir telefon için çok az bir miktar zaten. İçinden gelmiş, sen de kabul et. Sorularından gördüğüm kadarıyla ciddi düşünüyorsunuz zaten.
10 Yorumla - 1 yıl
Herkes kendi kazandığına göre hediye almalı, jest yapmalı zaten. Bir şirket CEO'su da bir zahmet boncuk kolye almasın 😃
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bence alabilir, hatta durumu varsa ve senin için bir şeyler yapmıyorsa bence sorun vardır. Bir erkek maddi olarak senin için bir şeyler yapıyorsa seni gerçekten seviyor demektir. Kendi durumu iyiyse seninde daha konforlu bir hayatın olması için uğraşması bence çok güzel.
20 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. bence kabul edilir zaten 15.000 lira da makul bir fiyat iPhone'lar olmuş 60000 lira
20 YorumlaAçıkçası görgüsüzlük yapmadıkça kabul ederim ama kabul etmediğim hediyeler de oldu tabi. Şimdi bazı hediyelerin aslında karşılığı vardır beklenti istek temenni olarak bunun karşılığında verilirse eğer kabul etmem.
00 YorumlaNişanlıysak falan ciddiyeti varsa ilişkinin o durumda kabul ederim ancak. Diğer türlüsü gururumu incitir. Sevgilimken neden böyle bir şey yapsın. Emri vaki yapıp alırsa da ayrılırım net
012 Yorumla- 1 yıl
2024 de nisanlanicaz
- 1 yıl
Ozaman kabul edersin sen de. Açık konuşacağım 18 yaşındasın su gibisin ve güzelsin. Seni elde etmek için ciddi de olur karaktersizken karakterli biri de olur her türlü kılığa girebilir. Bu kadar küçük bir yaşta bir kizla evlilik dusunulemez mi düşünülür ama genelde niyet başkadır. Onun niyeti de başkadır demiyorum ama temkini elden bırakma diyorum ve anasıyla babasıyla gelip istemeden iş ciddiyete binmeden nişan şu bu olmadan ciddiyiz deme
- 1 yıl
İyi niyetin ve ilgin icin tesekkürler ☺️💜💗💟
Merak etme, olası bi değişimde boşanabilirim. Her seyden önce ailem arkamda. Kötü biriyle evli kalmam. - 1 yıl
Bu duruma izin vermem ☺️ Dikkatli olacagim
- 1 yıl
Daima dikkatli olacagim ablalarin yardim seveni 😅 Tekrar tesekkürler 💜
- 1 yıl
Bu konuda paranoyağım ben biraz o da şey yüzünden biri anlatmıştı. Evli bir adam başka bir kadınla sevgili olup onu elde etmeye birliktelik yaşamaya devam etmek icin, zaten evli bir adamken gitmiş sevgilisi olan diğer kadına sahte kız isteme merasimi yapmış 😂 doğru mu bilmiyorum söyleyenin yalancısıyım ama insanoğlu çiğ süt emmiş ya
- 1 yıl
Yok ben evine cok kez gittim. Yalniz yasiyordu ve kadin esyasi da yoktu. Gece falan da mesaj atip arayabiliyor. O yuzden oyle bir sey olamaz 😅
- 1 yıl
İş nişan yagut evliliğe girmeden kabul etme bence
Herhangibir sıkıntıda yüzüne vurmayacağı ne malum
İnsanların karakteri zor ve anlaşmazlık durumlarda ortaya çıkar03 Yorumla- 1 yıl
Ki ‘ ki nişanlın veyada kocan bile yüzüne vura biliyor , bilindik şeyler bunlar , en yakınındaki dahi olsa
- 1 yıl
Insanin nisanlisi ya da kocasi da yuzune vurabiliyor ama gene de bi çekindim
- 1 yıl
O apayrı bi karaktersizlik onda o cesareti eline vermeyeceksin aöa sevgililer falan bunuj önüne geçemezsin
Hiçte sorun olmaz bide ciddi bi ilişki diyosun kendini kötü hissetme almak istiyosa alsın 😌
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
iPhone 14 ciktiginda kendime aldim, eski nisanlimda kendisine aldi. babasi yeni telefonu görünce gittin nisanlina telefon mu aldin dedi (o ara telefonda oldugum icin duydum). Demem o ki, senin icin biseyler yapmak isteyen adam seni seviyodur. Illa pahali olmak zorunda degil ama imkani el veriyosa alsin yoksa kiymetin bilinmez. Tecrübeyle sabit
20 Yorumla Belirli bir limiti geçmemeli ya bence ilişkiyi maddiyata dökmemek lazım
10 Yorumla- 1 yıl
Kendi içinden geldiği için alıyorsa sorun yok bence
10 Yorumla Her ne kadar ciddi düşünsek de ilişkiler hiç denecek bir konuda tartışmaya veya ayrılığa dönüşüyor. Şimdilik bu istek fazla fakat ilerde neden olmasın.
00 YorumlaEşim bana nişan zamanı telefon hediye almıştı bende kabul etmiştim. Şimdi allaha şükür babamın durumları düzeldi bende babama çıtlattım konuyu böyle böyle olmuştu diye babamdan para alıp bende eşime hediye telefon aldım. Yani hediye sonuçta özellikle ciddi ilişkiyse alınır bence ben almıştım şahsen
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 324 cevap paylaştı. Maddi durumu iyi ailesine bağlı değilse neden olmasın ama şöyle bir şey var o alır ben alamazsam çok üzülürüm ki tutup da ben zaten 30 40 binlik bir şey alamam yani kendime kadarım 😂😅
00 YorumlaMaddiyatı boş ver sen şuna bak ileride Allah korusun bir kavga veya ayrılık olursa onları geri isteyecek kadar karaktersiz mi ona bak ona göre kabul et
00 Yorumla- 1 yıl
İlişki parayla ölçülmez. Sevgilin ne kadar zengin olursa olsun herşeyin biir sırası, bir zamanı var. Geldiğiniz noktaya, boyuta ve yakınlığınıza bağlı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
Kabul edilir birbirinize bu sekilde hediyeler verebilirsiniz tabii ki fakat bence iliskinin ciddiyetine de bağlı bir gun ayrildiginizda patavatsiz biriyse senden isteyebilir. Gereken cevabi da verecegine eminim 😚
İçinden gelmiş kendisi teklif etmiş alabilirsin çok mahcup hissedersen sende kendi butcene göre ona hediye alabilirsin
yani ben kabul etmezdim ama kötü bir şey de değil sen kendin istemediysen ve onun içinden gelip alacağı bir şeyse bir sorun yok bence
10 Yorumla Eğer gücüm var iken sevgilim hediye mi almazsa soğurum ondan. Çünkü ben bunu olumsuz algılarım.
02 Yorumla- 1 yıl
Yani sana para harcatmaya kiyamamasi kotu mu? Aklina ne gelir ki sogursun?
yani bana gore yanlış hani söyle ne kadar ciddi de olsan hayat bu ayrılinca hem vermek durumunda kalirsin hemde ondan bi hatira gibi olur ben istemem
00 YorumlaKendi isteği ile alıyorsa sorun değil tabi ama bi kadinin sevgilisinden durmadan maddi beklenti içinde olması hoş değil
00 Yorumla- 1 yıl
Bulmuşsun böyle zengin adamı alsın işte sana değerli hediyeler
10 Yorumla - 1 yıl
Alıyorsa kabul et gitsin gururun anlamı yok şahsen sevgilim felan telefon verse alırım ama bende onun sevdiği bir şey alırım
10 Yorumla - 1 yıl
Kabul etme çünkü yarın öbür gün yüzüne vurur ben sana şunu yaptım bunu yaptım diye üzülürsün sonra ama sen bilirsin
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 503 cevap paylaştı. Etmemelisiniz, bu kadar pahalı hediye alan ayrılınca büyük aşağılanırsınız. Sizi o var etmiş gibi konuşur. Bu yüzden çizgiyi bozmayın.
00 Yorumla18 yaşındasın, ne kadar ciddi olursan ol büyük ihtimalle sıkılınca ayrılıcaksınız.
Neyse, ayrılınca geri ister. İade edersin sen de🙂00 Yorumla- 1 yıl
Soruyu boş olsun diye sordun herhande. Şıklar şöyle olmadı: Evet alsın ya da daha pahalısını alsın
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır 😅 Fazla olur, kabul etme anlamında. Diğeri ise 15.000tl çok değil, kabul et anlamında.
- 1 yıl
İmza yoksa pahalı hediyeler de yok iş metres kafasına gidiyor
012 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka? Aramizda cinsellik bile yok. Sirf hicbir sey almamak icin söyle algılar cıkarmayın
- 1 yıl
İstediğini yaptıramazsın kızım ben sana bunu aldım diyecek tartışma anında ayrıca sen kararını verdiysen bize niye soruyorsun
- 1 yıl
Kararimi versem sormam. Ben senin çirkin imalı gorusune söylrdim. Öyle söylemez herkes ayrıca.
- 1 yıl
Ben kabul etmem sen kendin bilirsin
- 1 yıl
Kardeş iyiliğini başa kakacak bir insan bu kadar pahalli bisey almaz yani 15 bin çok bj para değil gibi dursa da Bi hediye için pahalli duruyor. Gene de öyle metres falan yanlış bence he kalkıp milyonluk bisey alsa belki o zaman derim ki bu kızı öyle görüyor ama aralarındaki ciddiymiş ondan bu da olmaz
- 1 yıl
@beratBozkurt Tesekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim efenim
- 1 yıl
@BeratBozkurt sana ne altta yazmışın zaten neden bana yazıyorsun
- 1 yıl
Çok çirkin bir ifade kullanmıssınız sessiz kalamadim
- 1 yıl
Ayrıca düzgün konuş karotis arterini s.. ker kanını içerim senin
- 1 yıl
@BeratBozkurt gel y@aragimi yala
- 1 yıl
Normalde annen benimkini yalamayı bitirsin gelirim derdim de terbiyem musade etmes ama annene lafım şudur terbiye vermeyi becerememiş sana
Eşimden hediye kabul ederim sadece nişanlı oluruz ya da . Onun dışında hediye kabul etmem, hele de pahalı
Çiçek falan neyse hadi00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kızların genelinde paraya düşkünlük var ve bu hiç kabul edilebilir bir şey değil. Evlendikten sonra eşiniz zaten siz söylemezseniz bile alacaktır.
07 Yorumla- 1 yıl
Anlamadın sanırım 😶
Ben istemedim, o teklif etti.. - Cevap sahibi1 yıl
O teklif etse bile sizin kabul etmemeniz gerekirdi bence. Olası bir ayrılma durumunda hediyeyi geri de veremezsiniz.
- 1 yıl
Isterse geri veririm ama öyle birisi değil
- Cevap sahibi1 yıl
Olsun yine de keşke olmaz deseydin. Tabii karar senin ben karışamam ama çok zenginse parayı ne yapacağını bilmeyecek bir durumdaysa da boş ver al gitsin ne olacak sanki.
- 1 yıl
Bu olayı anlamıyorum bir de... yok ayrıldık hediyeleri geri ver ne alaka ya hediye bu verilmis parasi ( veya el emegi bjr seydir ki bu daha da degerli o kisiye ithafen yapilmis mesela ben bakir veya altin kaplama bilezik yapabilirim ya da guzel bir bisiklet yaparim. El isciligim var.) alınmış o kişiye bitmiş gitmiş
- 1 yıl
@beratbozkurt itici bir durum
- 1 yıl
Bence de.. Yani emanet değil ki hediye bu geri de istemem isterse geri veririm ama ben istemezdim
- 1 yıl
Çok değil aslında ama ayrılık sonrası napacaksın onu da düşünmek lazım
04 Yorumla- 1 yıl
Başa kakacak biri değil
- 1 yıl
Benim eski sevgilimde cok ısrar etmişti avmde gezerken model secmeye zorlamıştı ben yinede almadım alınganlık yaptım simdi düşünüyorum keşke alsaydım boynuzuma takardim süs diye
- 1 yıl
🙈 Umarim birdaha aldatilmazsin..
- 1 yıl
Umarimn😅😅
Al tabi ne var bunda sevgilisine telefon almış çokmu
10 Yorumla- 1 yıl
Durumu ne kadar iyi?
Eğer birbirinizi seviyosanız kabul et hediyesini , ama yarın bir gün kavga edersiniz hediyesini geri isterse bunları düşün , öyle birisi olmasın inşallah10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Gizliden yazıcam ama fowğdlwğd 15k abartı değil 60-70klık almıyor sonuçta ama sen de ona bir hediye al bence herhangi bir şey kendi bütçene göre
12 Yorumla- 1 yıl
😅 tesekkur ederim, haklisin.
- Cevap sahibi1 yıl
rica ama dediğim gibi küçük büyük ona hediyeler yap mümkünse yemek tatlı bile yap seni boş bulmasın aa bu kız benim için uğraşıyor desin yani ve bence erkekleri yemek vs yapan kadınlar etkiliyor
- 1 yıl
Aynı değerde bir hediyeyi alma gücüm varsa kabul ederim/edilebilir.
10 Yorumla İsteyen olsada almam. Fazla şımartınca kıymetin bilinmiyor
00 YorumlaMaddi değeri yüksek bir hediyeyi kabul etmem ama manevi değeri yüksek küçük bir hediye mutlu eder beni
00 Yorumla- 1 yıl
Maddi durumu çok iyi olsa bile pahali hediye kabul edilmez.
00 Yorumla Neden edilmesin ya? Maddi olarak değer önemli değil ki zaten önemli olan düşünmesi
00 YorumlaOrası sana kalmış sonuçta sevgilin ben olsam almam ama adam senin için düşünmüş ne güzel
00 YorumlaUzun zamandır bir birliktelik varsa kabul edebilirsin.
00 Yorumla- 1 yıl
Durumu çok iyiyse ve bana porsche ya da lamborghini almıyorsa ona sevgili demem🤪🤪
00 Yorumla - 1 yıl
Ona göre hiç bir şeyse kabul et bence. Ama asgari ücretli olur o zaman pahalı hediye kabul etmezsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi