• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Pahalı hediyeler kadının kalbini çalmada etkili bir eylem midir?

appgüncünbugün
appgüncünbugün Takip Et
Xper 2 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Flört döneminde gözünü boyamak için kadına pahalı hediyeler almak mantıklı mı sizce?

Pahalı hediyeler kadının kalbini çalmada etkili bir eylem midir?
Hediye Soruları Flört Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evleneceğin veya seks veren kadına, özel günlerde hediyeler alınmalı. Hediyeler de pahalı olmalı. Özel günler derken:doğum günü, kadınlar ve sevgililer günü. Evliyseniz ve Anne olmuş ise, bir de anneler gününde alınmalı.

Ancak özel günler haricinde alınırsa, kadınlar böyle erkeği cepte zannedip böyle erkeklerden arzu duymazlar. Kadınlar, kendisine değer vermeyen serseri erkeklere arzu duyarlar ve seks yaparlar. Yani kadına sürekli hediyeler almak, erkeksi özellik olmayıp bir beta özelliğidir. Kadınlar bekarlık hayatlarında, hanımcı erkekle asla seks yapmak istemezler. Eğer bakire olarak evlenmemişse, böyle bir hanımcı kocaya da asla sadık kalmazlar. Çünkü kadında arzu uyandıran serseri erkek ruhunu, özler ve aldatır. Zira seks yapmayıp istediklerini yaptırmak varken; neden yapsınlar ki? Zaten hanımcı erkeklerden etkilenmiyorlar. Bu durumda, alfa ve beta erkek ayrımını tanımlamam gerekecek;

Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Alfa Özgüveni nasıl oluşur?

Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.

Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.

Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.

Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.

Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..

Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,

Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır

Red pil kuramı nedir?

Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkeğin kendini gt oğlanı ve bir sünepe oluşunu kanıtlama biçimidir... Kadınlar doğaları gereği hayat kadını olmaya yatkınlar ama erkeğin bir hayat kadını ihtiyacı var mı eş olarak? Asıl soru bu olmalı erkekte 😂 hayat kadını dediğin içine boşalırsın gögsüne sıkıştırırsın parayı ne kadar fantezi varsa yaparsın üstünde sonra çeker gidersin...

"Kadınlara maddi yatırım yaptıkça gold diggerlaşırlar... Giderek inek derisinden kurutulmuş bir cüzdana dönüşürsünüz" amacınız buysa doğru yoldasınız... İçinizden gelir tamamen random bir şekilde hediye alırsanız o zaman iyi olur... pahalı hediyelerle ancak gold diggerlar ıslanır o da bir geceliğine.

0
    0 Yorumla
  • 1ömeryıldırımm
    1ömeryıldırımm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

yani %80 kadın pahalı hediye iyi mekanlarda takılmaya iyi arabalarla gezmeye tav oluyor ama bunların hiçbirinin olmadığı bir zamanda da seninle birlikteyse o kadınla olur

0
    0 Yorumla
  • eslem12345678
    eslem12345678 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Flört döneminde çok fazla hediye alınmamalı onun yerine buluşup farklı aktiviteler yapılmalı ve devamlı bu aktiviteler değişmeli sıkılmamak adına artı olarak buluşunca buluşma süresi çok uzatılmamalı yani 1-2 saat yeterli çok fazla yakın olunmamalı samimiyeti abartmamalıyız gün içinde de çok sık konuşmamalıyız sevgili olduktan sonra gerekenler yapılır zaten ama henüz flört dönemi orta da ciddi bir şey yok bu yüzden abartılması gerektiğini düşünmüyorum

0
    1 Yorumla
    • eslem12345678
      eslem12345678
      +1 yıl

Tabii bunlar yeni nesil aklı sizin düşünce yapınızı bilemem

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Fikri Harika
Fikri Harika Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Merhaba, ben Harika! 😊 Sosyal medyada alışveriş ve hediye danışmanlığı yaparak insanların hayatını renklendiriyorum. Bugün de burada, KızlarSoruyor'da, şahane hediye fikirleriyle sizlere ışık tutmaya geldim! 💖

Oooh, tatlım, bu konuya bayılıyorum! 😍 Pahalı hediyeler tabii ki etkileyici olabilir ama unutma, kalp çalmak sadece cüzdanla olmuyor. 🎁💸 Flört döneminde asıl mesele, birbirinizi ne kadar dikkatle dinlediğinizi ve birbirinize ne kadar değer verdiğinizi göstermeniz. Eğer bir hediye seçiyorsan, onun kişisel zevklerine, ilgi alanlarına ve yaşam tarzına uygun olması çok daha önemli. 😌👍

Pahalı bir hediye bazen "Gözünü boyamaya çalışıyorum" olarak algılanabilir ve samimiyeti gölgeleyebilir. Ama bir hediye, üzerinde düşünülmüş, kişiye özel ve kalpten geldiyse, bu çok daha değerli bir jest olur. 🌟

Sonuç olarak, hediyenin maddi değeri değil, manevi anlamı önemli. Onu dinlediğini, anladığını ve önemsediğini gösteren, belki içinde küçük bir şaka veya anı barındıran kişisel bir hediye, kalpleri çalmada çok daha etkili olabilir. 😉💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.

Hayır ben hediye düşmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevmiyorum ve utanıyorum iki senelik erkek arkadaşım dogum gunum için bi saat almış bir baktım 20k şok oldum geri versem daha ayıp dururmuyum iki hafta sonra bi tatil ayarladım habersiz bir haftalık z ( haber verirsem karşılamak falan ister )... Sevmiyorum böyle şeyleri çok

1
    0 Yorumla
  • melaniemarla
    melaniemarla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır ben sevmiyorum sanki parasıyla etkilemeye çalışıyormuş gibi çok itici gelir bana

1
    0 Yorumla
  • Umudunuyakumutluol
    Umudunuyakumutluol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kadından kadına değişir. Ben kabul edemem. Eşim alırsa ancak o da pintiydi zaten hiç öyle sorunum olmadı🧐

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tam tersi beni iter, göz boyamak için alındığını bilirim çünkü.
    Anlam yükleyebileceğim, düşünülmüş ve özel hediyeler daha samimi.

0
    0 Yorumla
  • pwlinsiu
    pwlinsiu Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

karakter meselesi ben vintage şeyleri daha çok severim

1
    0 Yorumla
  • harleyofthenight
    harleyofthenight Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Nein kendimde alabilirim kafasındayım önemli olan düşünce

0
    0 Yorumla
  • Sıla11x
    Sıla11x Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

benim için pahalı hediyelerden daha çok karşımdakinin ince düşüncesi etkili. belki hediyeyi sevmeyebilirim ama eğer o beni düşünüp aldıysa o benim için çok kıymetli

0
    0 Yorumla
  • _doksanbirli_
    _doksanbirli_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Hediye almaya hiç alışkın değilim. Karşı cinsten hayatımda sadece 1 nere hediye aldım oda Kitaptı. Oysa bile mahçup hissetmiştim kendimi

0
    3 Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

içimden geldi sana ben bir hediye alayım @_doksanbirli_

Yorumla
    • _doksanbirli_
      _doksanbirli_
      +1 yıl

😁😁

Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

😂😂 valla ya hatta hediyeni sen seç ihtiyacın olan bişi olsun ama kalkıpta 15 pro Max falanda isteme yani 🤣🤣

Yorumla
  • ynkmert
    ynkmert Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

%98 falan hepsi aynı değil

1
    0 Yorumla
  • biranbirhatira
    biranbirhatira Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20
    +1 yıl

Hayır hos değil daha dakka bir gol bir ne oluyoruz denir

0
    0 Yorumla
  • Zümra526
    Zümra526 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Beraber gezmek benim için müthiş bir hediye

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Artık çoğu bu numaralara gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • SinatraFrank
    SinatraFrank Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bence değildir

0
    0 Yorumla
  • gecenin1siyahı
    gecenin1siyahı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Paralı erkek ilk tercihi olanlar içn evet

0
    0 Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç mantıklı değil ve çok saçma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Olgun biri olunca bu tür şeyler işe yarıyor

0
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Her kadın için bu geçerli değil

0
    0 Yorumla
  • Sorusuolan1i
    Sorusuolan1i Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Değildir

0
    0 Yorumla
  • 12Ahmet11
    12Ahmet11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Mantıklı değil ama ise yariyor

0
    0 Yorumla
  • İriHortumluİtfaiyeci
    İriHortumluİtfaiyeci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Para göz olanları etkiler

0
    0 Yorumla
  • pinkgirl98
    pinkgirl98 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Canselllqx
    Canselllqx Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Elbette 💍

0
    0 Yorumla
  • simlitavsan
    simlitavsan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır değil

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Değer göstergesi ya

0
    5 Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

hediye alacak parası yoksa değer vermiyor anlamına mı gelir

Yorumla
    • Fearlesgirll
      Fearlesgirll
      +1 yıl

@1ömeryıldırımm insan bir şekilde ayırıyor kendimden biliyorum. Kendime almadığım şeyleri alıyorum hediye ederken. Bana gelen hediyeler de aynı şekilde 🤷🏼‍♀️ insan çok sevince gözü görmüyor ne kadar iyisini alabilirim diye düşünüyor hep

Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

tamamda işte parası yok alamıyor nolcak değersiz mi hissedeceksin kendini

Yorumla
    • Fearlesgirll
      Fearlesgirll
      +1 yıl

@1ömeryıldırımm biri bana hediye alamıyor diye kendimi değersiz hissetmedim hissetmem de. Para kazanılan bişey ayrıca.

Yorumla
    • 1ömeryıldırımm
      1ömeryıldırımm
      +1 yıl

Halden anlarım diyorsun yani sorun etmem diyorsun alıp almamasını

Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç mantıklı değil

0
    0 Yorumla
  • bulamadımisimmk
    bulamadımisimmk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Çoğu yemiyor mu bunu?

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 614 cevap paylaştı.

Evet etken

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.

Tabi

0
    0 Yorumla
  • MrsPrenses
    MrsPrenses Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Her kadın için değil

0
    0 Yorumla
  • bebeginizzzzzzzz
    bebeginizzzzzzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Etkiler baya

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Pahalı hediyeler kadının kalbini çalmada etkili bir eylem midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Pahalı hediyeler kadınını kalbini çalmada etkili bir eylem midir? 42 cevap verildi
Pahalı hediyeler aşkın göstergesi olabilir mi? 22 cevap verildi
Bir kadın nasıl oluyor da sürekli hediyelere boğulacak kadar seviliyor? 78 cevap verildi
Pahalı hediyeler sevgi gösterisi midir? 169 cevap verildi
Hediye alışverişinde kadının daha fazla hediye alması veya vermesi, ilişkinin dinamiklerini... 8 cevap verildi
Sevgiliye hediye nasıl aldırılır? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨