- 1 yıl
Bence pahalı hediyeler bir sevgi gösterisi değildir bakın ben belki şu anda zengin olmadığım için belki herhangi bir gelirim olmadığı için böyle düşündüğümü böyle söylediğimi söyleyen insanlar olur, ancak mesela televizyon dizilerinde filmlerde ya da gerçek hayatta şunu her zaman için fazlasıyla görmüş olabiliriz mesela zengin iş adamları parası çok olan insanlar her istediğini alabilecek satın alabilecek insanlar, yanlarında manken gibi mükemmel kadınlar gezdirirler kadınlar belki birçoğu parası için beraberdir onlar da onları kullanır erkekler kadınları kullanır benim paramı yiyor diye, ama ne oluyor biliyor musunuz belli bir yaş geçiyor insanın yaşamı derler ya kemale eriyor diye belli bir yaş geçiyor ve insanın yaşamı kemale erdikten sonra, artık yaşlılık başlayıp da birtakım hastalıklar birtakım hayatın yorgunlukları meydana gelmeye başladıktan sonra insan şunu görmeye başlıyor, ya ben bunca zaman hayatımda birilerini aldım ama baksana şu anda bana Bir tas çorba pişirecek hastalığımda sağlığımda acımda yanımda olacak hiçbir insan yokmuş eğer siz bunu dedirtiyorsanız sizin ne hediye aldığınızın ne yaptığınızın hiçbir önemi yok sevginin olmadığı yerde maddiyat varsa o sevgi zaten bitmeye mahkumdur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
pahalı hediye alarak sevgi gösterisi yaptığını sanan dangalaklar bak benim param var seni her türlü satın alırım vurgusunu yapmaktadırlar
aslında güya kız değerli olduğu için hediye alıyormuş gibi yaparlar oysa gerçek tam tersi bu gibi erkeklerin parasını iliğine kadar sömürün vurun tekmeyi gitsin o zaten nasıl olsa param var yenisini satın alırım diyip çekilir kenara
sevgiyle kalın00 Yorumla
Bir seyahatte metresine pırlanta kolye ve evdeki karısına duty free' den şemsiye alanı bilirim. Adamın karısı pek de sevinmişti... Keşke hediyeleri tam tersi alsaydı diye düşünmüştüm.
Erkekler gitmesinden korktukları kadına pahalı hediye alıyor
Bu sevgi değil de "benimle kal" rüşveti gibi.02 Yorumla
- 1 yıl
Bence hayır tabii herkesin kendi görüşü farklı ama bana göre manevi değer daha önemli ayrıca pahalı hediye ucuz hediye diye bir şey yoktur hediye hediye sonuçta insanlardan hediye aldığımızda fiyatlarına bakmamalıyız
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- 1 yıl
Hediyenin ücretine göre sevginin ölçüldüğü nerde görülmüş dicektim ama öyle olmasa herhalde düğünde herkes kendi yakınlığına göre bir altın seçip takmazdı. Sonuçta on bilezik yapanla 100 tl takan kişi arasındaki sevgi birbirinden çok farklı ahsjsjs
10 Yorumla u
1 yılPahalı hediyelerin sevgi gösterisi olarak kabul edilip edilmeyeceği, kişisel tercihlere, ilişki dinamiklerine ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bir pahalı hediye, kişinin ne kadar özel ve değerli olduğunu ifade etmek için kullanılabilir. Özellikle uzun süreli bir ilişkide, özel günlerde veya anlamlı anılarda pahalı bir hediye vermek, derin bir duygusal bağlılığı yansıtabilir. Pahalı hediyeler, lüks ve özeni ifade edebilir. Bu tür hediyeler, alıcısına daha fazla önem verildiği ve düşünüldüğü hissini verebilir. Pahalı bir hediye almak, alıcının mutlu olmasını sağlayabilir ve sürpriz bir etki yaratabilir. Bu, ilişkide olumlu bir atmosfer oluşturabilir.
30 Yorumla- 1 yıl
Hayır. Tamamen şov. Mesela doğumgünümde erkek arkadaşım hızını alamamış akıllı saat Bluetooth kulaklık almıştı hiçbir değeri olmadı gözümde 😄saati hiç takmadım gibi bir şey oldu ama ev arkadaşım resim yapmam için küçük bir malzeme almış havalara uçtum şu an en değerli eşyalarım arasında kendisi 🖤 Neden cunku maddi kaygı ile alınan hediye değil seni tanıyarak sana hitap eden hediye değerlidir. Seven insan seni düşünür, tanır ve ona göre hediye seçer. Ucuz pahalı mevzusu varsa zaten o farklı bir ilişki sistemi oluyor gibi bana göre 😅
15 Yorumla- 1 yıl
Devam ediyor mu erkek arkadaşın ile ilişkin peki
- 1 yıl
Hayır.
- 1 yıl
Bitme sebebi neydi?
- 1 yıl
Soğudum. Bu yazdığım şeyler gibi nedenlerden. Sevgi şov işi değil incelik bence.
- 1 yıl
İçeriden yazdım
- 1 yıl
Sevgi göstergesi değil bana göre
Çünkü pahalı hediyelree beş taş yüzükler, telefonlar alınan, çieçklere hediyelere boğulan kadınların aslında ilişkilerinde nasıl aldatıldığını gördüm maalesef.
İçinden geçmiştir alınır elbette mutlu eder ama ben asıl mutluluğu ilişkimde ararım. BAşka şeyler daha önemli göstergelerdir
20 Yorumla - 1 yıl
Gösteriş budalaligidir
Tek kelimeyle bugun askeri ucretin ortada olduğu acllik ve yoksulluk sınırının ortada olduğu bir durumda bu durun abartidir halkı insanları asagilamaktir11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler sagolun
- 1 yıl
sevgi göstergesi değil ama hoşuma gider... hiç yalan söyleyemem ne kadar pahalı ise o kadar sevinirim şimdi burada diğerleri gibi hediyenin fiyatı önemli değil diyen palavracılar gibi yazmıyım
20 Yorumla Pahalı hediye almak mutlu eder ama birinin 20 TL si vardir hepsiyle veya borca girerek hediye alır. Birinin 20 TL si vardır 1 TL ile hediye alır. Değeri kim verir bence seni mutlu etmek için borca giren insan 😇
00 YorumlaTabi canım mesela ne kadar üst model telefon aldıysa doğru orantıda sevgisi de o kadar üst seviyedir. Paraya kıyamıyorsa sevgisi de eksiktir. Çünkü biz kadınlar o kadar aptalız. Üst taraftaki uzvumuzda beyin yerine su taşıyoruz. Teee allağğm 😂
01 YorumlaAçıkçası ben pek hediye almayan birisiyim. Bu yüzden kopartılmış çiçeğe bile sevinirim. Sorunun cevabına gelecek olursam pahalı şeyleri kendime alabildiğim için başkasından beklemem
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kisiye gore degisir karsi tarafta zenginse hayir ama maddi durumu iyo degilse ve pahali hediyeler aliniyorsa sevgi gosterisi olarak gorulebilir ama dedigim gibi karsi tarafta zenginse onun icin bisey ifade etmez
20 Yorumla - 1 yıl
Hediyenin alınması için ödenen miktardan çok ona harcanan emek sabır bence hediyenin değerini daha çok arttırır.
Sevginin büyüklüğü böyle daha çok gosterilmiş olur.00 Yorumla Alakası yok adamın durumu iyiyse pahalı bile sayılmaz onun için misal bu dünya da kaç tane ünlü güzel aldatıldı eminim hepsine de pahalı eşyalar alınmıştır.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aksine karşısındakine verecek ilgisi, sevgisi olmayanlar ve kendini yetersiz hissedenler bu açığını parayla kapatmaya çalışırlar. Göz boyamak olarak görüyorum tamamen.
00 YorumlaBence katkısı var ama erkek açısından var çünkü erkekler para harcadığı kadından vazgeçemiyor emek yoksa yemek de yok hesabı. Benim açımdan bakınca benim önemsediğim şeyler çok farklı.
00 YorumlaHerkesin durumuna bakar. Gönül ister ki ben de sevgilime bir Rolls Royce alayım. 😀 Ama var da almıyorsa o başka. O durumda olup da basit bir parfümle geliyorsa sıkıntı.
00 Yorumla- 1 yıl
Genellikle pazarlama tekniğinin mesela pahalı hediyeler alan erkek kadının üzerinden çevreye mesaj veriyor benimlenolan kadına bunları alırım diye
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır. Kendine güvensizliğin ve garantiye gitmenin sembolüdür. Kişiden bağımsız herkesi etkileyebilir. Tanıman, algılaman gerekmez
00 Yorumla Pahalı alınan hediyeler bana hep ekstra yük gibi hissettirir dolayısıyla sevgi olarak yorumlayamayacağım
00 Yorumlam
1 yılBence değil ya içten gelen bir hediye ile sadece alınmak için para basıp alınmış bir hediye arasında fark var
00 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle bence mesela bana pahalı hediye almadılar ondan sevdiklerini düşünmüyorum. Ucuz uyduruk hediyeler alıyorlar hep.
00 Yorumla Olabilir ama bazı zamanlar tehlikelidir. Çapkınlık için, güç gösterisi için kullanan erkeklere dikkat!
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bir erkek durup dururken böyle bir şey yapıyorsa o kadın aldatılmış bir kadındır 👍 ben kendim için bile pahalı şeyler almam 😎😎 bu benim cimri olduğumu değil aksine gereksiz yere harcama yapmadığımı gösterir.
00 Yorumla - 1 yıl
O, hediyeyi alan tarafın niyetine, düşüncelerine ve kendisine hediye alınan tarafın algılarına göre değişir.
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pahalı hediye sevgi göstergesidir tabii ki elindeki paraya kıyıp sevdiği kişiye hediye almak her yiğidin yediği harç değil
00 YorumlaKişinin düşüncesine bağlı bir sey ne hissederek düşünerek aldığını bilmek gerek belki içinden geldiği için aldı belkide şov için
00 Yorumla- 1 yıl
Bence hayır parayla sevgili olunmaz bence pahalı eşya alıp hiç sevgi göstermeyen de var ondan pahalı bir şeyle bence gösterilmez Ben inanmiyorum
00 Yorumla Kişiye göre değişir ama ben ucuz hediyeleridaha çok severim pahalı hediyeler bana daha çok üstünlük göstergesi amaçlı verilen hediyeler geliyor
00 YorumlaHediyenin iyisi kötüsü olmaz ama ben mesela değer verdiğim birine ucuz bir şey almam
10 Yorumla- 1 yıl
Hoşlandığım bir şey değil. Kendi emeğimle kazanmak isterim.
10 Yorumla - 1 yıl
Bir cümle kuramadıktan sonra ne farkeder hediyenin pahalısı ucuzu...
10 Yorumla - 1 yıl
Görmemişliktir mesela dilan polat çok görgüsüz samimiyetsiz geliyor bana ben hiç gösteriş yapmam çünkü gördüm babamın evinde artist miyim pahalı hediyeleri doğum günümü sosyal medyada paylaşayım abartılcak bişi görmüyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Ehliyet alınca babam bana araba alıcak bunu sana söylemedim çünkü abartılcak bişi değil benim hayatım kaymaz dağ gibi babam var doğuştan altın bilezikle geldim...❤
- 1 yıl
Oruç tutmaya başlıycam kısmetim gelene kadar azgınlığımı böyle bastırcam eskisi gibi duygusal açlıktan erkeklerle konuşmuyorum seçiciyim kısmetimi bekliyorum hayırlısıysa olur hayırlısı değilse olmasın zorlamıycam kimseyi sevmek için
Adaletsiz dünyada maalesef öyle oluyor öyle kabul ediliyor...
00 Yorumlaya hayır ne alakası var... benim doğum gününü unutmaması benim için zaten sevgi gosterisidir ki.
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır,
Bitecek bir ilişkinin uzatma biletidir
00 Yorumla - 1 yıl
Maddi değeri önemli değil bi erkek hediye alacak kadar önemsese yeter
00 Yorumla Değildir ancak özensiz bir hediye vermek ya da hiç hediye almamak değer vermediğini gösterebilir.
00 YorumlaSevgi gösterisi değildir ama mutlu etme gösterisi olabilir
00 YorumlaHayır sevgi gösterisi gösterdiğin ilgi ve değerden meydana gelir.
00 Yorumlagüç gösterisidir sevgi hediyeden farklı şeylerle gösterilir kalbin varsa bunu anlarsın.
00 Yorumla- 1 yıl
Pahalı hediyeler dırdır ediyorsa susturma göstergesidir
00 Yorumla - 1 yıl
aksine... sevgi gösteremeyen insan pahalı hediye alır.
00 Yorumla Hiç değil bence muhtemelen seni pahalı hediyeler ile kandırmaya çalışıyordur.
00 Yorumla- 1 yıl
Sayılabilir tabii ki, insan kıymet verdiğine harcar
00 Yorumla - 1 yıl
Herkes ekonomik durumuna göre hediye alır ki. Bence ölçüt değil..
00 Yorumla - 1 yıl
hayır değildir belki kandırmak için yapıyordur parasıyla
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet. Sevdiğin insana daha pahalı hediye alırsın. Ateş burçları hariç diğerleri anlamaz bunu kimse pahalı olması önemli değil demesin
00 Yorumla Şayet iki kişi yokluğu görmüşse pahalıda onun hiçbir önemi yoktur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Japon Makinesi ise evet
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Pahalı hediyeler sevgi gösterisi değildir tam tersine erkeğin kadınından gizli yaptığı işlere kefaret olarak eşine yapmış olduğu jesttir
00 Yorumla Pahalı hediyeler almak sevgi göstergesi değildir hiçbir zaman
00 Yorumla- 1 yıl
Ünlü şairimiz Cemal Süreya şöyle yazmış:
...
muhammed dermiş ki hediyeler veriniz.
cinsel tarafı düşün hediyelerdeki...
Katılırım kendisine )
00 Yorumla Ben pahalı hediyeler almayı severim karşılık beklemeden, çıkarsız. Ama erkeklerin kalbinin benimki gibi temiz olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hayir bence sokaktan bulup kopardigi gul beni daha cok guzel hissettirir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
tokatlanıcak bir kalın ensesi olduğunu ifade eder
00 Yorumla - 1 yıl
Pahallı hediyeler değil, insanın karşılıklı olan sevgisi ilgisi en güzel hediyedir ve bunun farkında olan en küçük hediyeden bile mutlu olur buda gerçek sevgidir.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Pahalı hediyeler karşı tarafın paranın gücü ile satın alınabilirliğini gösteren şeylerdir.
00 Yorumla Hayır bence samimiyetsizlik gösterisi ihtiyacım olan biseyse belki ama çok samimiyetsiz geliyor bilemiyorum.
00 Yorumla- 1 yıl
Hediyenin pahalısı ucuz olmaz sevgide hediyeyle belirlenmez
03 Yorumla- 1 yıl
Adı üstünde hediye evde bir hediye çikolatalı bir hediye ha sen gold diggersan bilemem orasını
- 1 yıl
Her pahalı hediye anlamlı ve değerli midir sizin için
00 Yorumla - 1 yıl
Pahalı hediyeler alıyor olması sevginin bir işaretidir ama almıyo olması tam tersini ifade etmez
00 Yorumla - Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi