Sevgi göstermek için büyük hediyelere gerek yoktur. Asıl önemli olan, sevginizi içtenlikle ve samimiyetle ifade etmektir. Sevdiklerinize küçük sürprizler yapın. Onların seveceği bir yiyeceği hazırlayabilir, sevdiği bir çiçeği alabilir veya onlara güzel bir not yazabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın. Onlarla sohbet edin, birlikte vakit geçirin, ilgi alanlarına ortak olun. Ayrıca, bazı insanlar için hediyeler sevgi dilinin bir ifadesi olabilir. Bu durumda, sevdiklerinize onların hoşuna gidecek, onları mutlu edecek küçük bir hediye vermek de sevginizi göstermenin bir yolu olabilir. Ancak, unutmayın ki hediye tek başına sevginin bir ölçüsü değildir. Sevgi, çok daha derin ve karmaşık bir duygudur ve farklı şekillerde ifade edilebilir.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Amanın güzel bir yorum görüp elinize sağlık diyorum.
Aslında açıklamadaki yazıya çoğu kadın katılmayabilir. Erkeğin normalde de bulaşık yıkaması gerektiğini ve bunun kadının görevi olmadığını savunurlar. Aslında bir noktada haklılar fakat bu soruyu sorarken 'maddi değeri olmayan' hediyelerden bahsettiğini düşünüyorum veya düşünmek istiyorum diyelim. Elbette ki bulaşıkları yıkanması veya masanın kaldırılmasına yardım etmesi benim oldukça hoşuma gider. İlla bir şeyleri 'hediye' adı altında değerlendirmeyi sevmem. Bu bir hediye değil ama zorlanıcağımı düşünerek yardım etmesi çok ince bir düşünce.
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani katılmamamaları onların sorunu : )
Evet maddi değeri olmayan.
Yani aslında aynı şeyden bahsediyoruz soru yanlış sordum : )
Hayır bazen çok küçük ama düşünülmüş bir hediye sevginin en büyük sembolüdür aslında Sevgi göstererek değil de hissedilerek yaşanılması gereken bir duygu araba alıp sevgini belli edemezsin bazen küçük bir kar küresinde saklıdır o sevgi bazen güzel bir şarkı da..
Ben büyük hediyeleri ve lüksü sevmem. Güzel ve samimi bir cümle, işin yükünü paylaşmak, derin ve sevgi dolu bir bakış, küçük bir çikolata, beraber yürümek.. Ufak ama çok mutlu eden ve hediye kıymetinde eylemler..
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Oooo bunlar cok güzel şeyler toval arkadaşım. Hepside heran yapılabilecek şeyler.
Sayılmaz. Yaşadığın yerde yapman gereken görevler onlar.
Tabi erkekler olarak çoğunuz yaşam becerilerini dahi edinmekte yetersiz kaldınız oğluna bağımlı anneler yüzünden. Bunu normale döndürmek de atomu parçalamaya eş değer..
Sabah sabah feminist damarıma niye bastın Psi? 😄Tüm günüm bu gerginlikle geçecek şimdi off😅
Büyük hediyelere de, görevi suistimale de gerek yoktur.
Bir dokunuş, bir bakış, içten bir gülümseme yeterli olur sevgiyi ifade etmeye..
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İçtenlikle özürlerimi sunuyorum feminist damarınıza bastığım icin : )
Yani dediklerinizi çoğunu yapamadığımız doğru. Ne diyebilirim ki. Bu konuda
En güzel hediye düşünülmektir. Değer verilmiş, harekete geçilmiş. Öyle pahalı hediye isteyenler maddiyata önem veriyor bugün var yarın yokuz diye bağırırlar âdeta davranışlarıyla. Fakat ufak bi papatyayla bile mutlu olmalı sevgiye doymayan bi gönül. Maddiyat değil maneviyat önemli. Ama gel gör ki günümüzün insanları mâlum 🤷🏻♀️
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın. Malûm yani ama orada biraz iç çekiş duydum sanki : )
Hayır, sevgi göstermek için büyük hediyelere gerek yok. Önemli olan hediyenin değeri değil, anlamı ve içtenliği. Bazen küçük ama düşünülerek verilen bir şey, en pahalı hediyeden daha değerli olabilir. Sevgi, sadece maddiyatla değil, ilgi, anlayış ve emekle gösterilir.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısınız. Bazı ince düşünceler hediye sayılır mı?
Sevginin kanıtının sevdiğiniz kişiye verdiğiniz hediye ile eşdeğer olduğunu düşünmüyorum, hediye vermek her şeyden önce kişiyi mutlu etme arzusundan gelir, ancak sahip olabileceğiniz duygulardan bağımsızdır.
Bazen basit bir jest ya da küçük bir niyet çok değerli olabilir, büyük hediyeler memnun edebilir ama her zaman gerekli değildir. Bazen güzel jestler daha hoştur.
İlla hediye almaya gerek yokki. Yoktur bi yolu galiba, belli eder insan sevince zaten :) veya birden fazla kişinin olduğu bir yerde, komik bir şey olduğunda gülüyor mu diye ilk ona bakmak? Olabilirdi belki de
Dostum. Seni seven hediye ayrimi yapmaz ama kadinin dogasi geregi bekler hediye kucukte olsa buyukte olsa bekler. Senin asik oldugun kisi eger boyle biri degilse senin icin uzuluyorum. Cunku aksi durumda bazi kadinlar hem ev isi yapsin hem hediye alsin hemde calissin bana baksin ben sadece yatarim kafasinda. Bu kadinlardansa işin zor.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte onun icin bir biri ne yakın bireyler olmak önemlidir.
EyvAllah dostum 🙏 Ucuz ya da pahalı bence bir hediye bile gereklilik olmamalı. Gönülden geçer alınır verilir Amenna Ama bunu bir zorunlulukmuş gibi algılamak bence ilişkiyi küçümsemektir
Ben biraz bonkör biri olduğum için hep büyük hediye almışımdir tabi yanlış anlaşılmasın imkan ve alışkanlık meselesi ama bana bir kız atkı örse büyük hediye o olur bana 😄
Yok tabi ya , sanki pırlantalar falan mı alıyor herkes birbirine minik düşünülmüş hareketler de gayet mutlu ediyor. Ama erkekler büyük hediyeler aldiklari kadınlardan vazgeçemiyorum onları daha çok seviyormus o yüzden yüksek tutmak lazım