Kadına değer veren, menfaat gözetmeksizin yanında olup seven obje olarak değilde paha biçilemeyen bir "mücevher" olarak görenlerin aksine tek amacı gönül eğlendirip bir kaç dakikalık arzularını yerine getirecek bir obje olarak görenler daha mı fazla ilgi çekiyor? Mutluluklar diliyoruz efendim 😌
Kadın düşkünü "bad boy"lar daha mı çok ilgi çekiyor?
Evet daha çok ilgi çekiyor kadınlara göre :D çünkü kadınlar bad boy olan kötü erkekleri çekici bulur havalı zanneder bir şey sanalar.. bu yüzdende böyle küfür eden kadını aldatan umursamaz olan ilgisiz olan erkeklerin peşinden koşarlar.. %98 i böyle genellikle.. iyi erkek seven kadın görmedim ben
Böyle görünüyor, neden olarak da heyecan, başarma arzusu (kadınların aşık edip, doğru yola sokma çabasından bahsediyorum) gibi etkenler gösteriliyor. Bana göre bu etkenler göz önüne alındığında tercih edilen erkek karakterleri en basit, aslında sadece bu duyguların ilizyonunda göze cazip gelen bir çeşit önemsiz, gerçek olmayan bir ilişki seçeneği tercihi olarak görünüyor. Bu şekilde kolay yoldan ulaşmış oluyorlar kadınlar arzularına, hâlbuki daha güzel duygular ve bu duyguların belki daha farklı yaşanabileceği güzel seçeneklerde mevcut. Günün sonunda yine şikayet etmeseler, sözüm yok zaten. 😄 Bu yönde tercih eden kadınlara ve o tarz adamlara dair bir yorumdu bu, ek not olarak yazmış olayım da ne olur ne olmaz 😂
Hayır tabiki benim için asla çekmiyor. Bad boy asi boy veya çapkın erkekleri zapt etmek için hayatına almak batacak gemiye ilişkide davetiye çıkarmaktır. O tipleri sevenler ben adam ederim düzeltirim hırsına giriyorlar ve hayatlarına alıyorlar sonuçsa hüsran.😑😌
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bad boy lar KADIN DÜŞKÜNÜ DEĞİLDİR. Aksine senin tarif ettiğin Erkekler KADIN DÜŞKÜNÜDÜR Kİ bu yüzden kadını mücevher olarak görme hatasına düşerler. Kadınlar aksini söyleselerde Bu denli değer veren erkeği sevmezler. Öyle olmasa pi, ç peşinde koşmazlardı. O yüzden hanımcı erkek efendi erkek light erkek Kazanır masallarını bırakın Bad boy dediğin tipler düşkün olmadığı Kadına hak etmediği halde haddinden fazla değer vermediği için sevilir.
Evet, daha çok ilgi çekiyor ama kadınına göre. O tarz erkeklerden oluşan kadınlar çoğunlukta olduğundan, gözümüze hep bu durum çarpıyor. Tabii bu kadınların sayısı da git gide artıyor. :D
Hem bad boy hem good boy takılacaksın. Kişisine göre. Öyle yapıp da memnun olmayan erkek yok. Hem bad boy isteyenlere karşılığını vereceksin hem de good boy isteyenlere. :D
Bana göre ASLA. Çünkü ben bu davranisi sergileyen bir kisinin neden böyle davrandigini biliyorum. Nedeni ise mommy issues ve icten ice kendine değer vermedigi icin ve bu bana itici geliyor. Olgun ve nefsine hakim olmayi bilen adam bana daha çekici gelir. Çünkü ben aptal degilim ve kendi değerimi bilirim. Asil ben erkekleri parmağimda oynatirim ve bugune ladar ilk terk eden hep ben oldum böyle durumlarda💋
Çapkın olduğu bilinmesine rağmen sessiz sakin adamlara da bakmıyorsunuz ama valla da billa da o adamlar sadık kalır zaten sessiz sakin nasıl aldatsın en fazla zihinsel olarak yapar yaparsa da
Bir kadın olarak bunu bilmen ne güzel çoğu kız gördüğü ilgiyi kendine özel sanıyor bazı adamlar aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp farklı farklı kızlara bile atıyor çapkın çünkü