Kendisi ayrılmak istediğini söyledi. Çünkü annesi beni beğenmemiş Bende annen nasıl böyle bir şey diyebiliyor dedim ona kızdım sonra arkadaşının sevgilisinin doğum günü vardı onu kutlar mısın dedi daha kutlamadan bana birdaha kutla dedi kutladım ama onlar sevgiliminkini kutladı benimkini kutlamadi ben de gittimarkadaslaeini takipten çıktım bana sen gerçekten bu saygısızlığı yaptın mı dedi evet dedim Ona da tartıştık. Sürekli olarak alkol içiyorlar ben içmiyorum neyse içtikleri ortamda sevgili falan demeden herkes birbirinin bardağından bir şeyler içiyor sevgilimin vozolunu arkadaşlarının sevgilisi kullanıyor falan ben rahatsız olduğumu söyledim ama dinlemedi. Bana beni yonetemezsin istediğin kişiye dönüşmiycem diyip ayrıldı.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yolun basındayken kurtulmussun boş ver bu tiplerle evlilik fazla da surmez zaten acayip rahat bir adammış.
Çok çok rahat. Ben gerçekten anlam veremiyorum bu genişlik bu mezhep hangi dinde var ya şaka mı?
Üzülme canım anlattıkların bana da garip geldi, kendini guzelce toparla yoluna bak , daha iyilerini karşına çıkar insallah
O kızı bulup kafasını duvara vurasım var kız hukuk okuyor diye herkes gözlerinin içine bakıyor.
Bir de oğlanı dinlemek lazım. Seni durup dururken terkettiğini sanmıyorum.
Bu tarz şeyler yaşanırken Bende onunla sürekli kavga ettim mesele bu. Bana sürekli ev arkadaşının sevgilisinin ismiyle hitap ediyordu ilk başlarda. Sonra eski sevgililerinin instagram hesabına bakıyormuş sürekli bana bu normal bir şey diyordu
Eee sorun nedir?
Daha ne olsun? Kendi arkadaşının sevgilisinin ismiyle hitap ediyor bana! Üstelik o kız benim doğum günümü kutlamadı ben onunkini kutladim ama ben sırf kutlamadilar diye takipten çıktım diye saygisizi oldum.
Şimdi senin bu ilişkiden beklentin tam olarak neydi?
evlilik. Adam bana o kadar Pandoragumus kolyeler vs. bilmem ne aldı hepsi yalan mıydı sen söyle güzel kardeşim beni terk etti gitti her gün saçma sapan ağlıyorum
Sen evlilik beklentisine girmişsin ama anlattıklarından anladığım kadarıyla o hiçbir zaman evlilik beklentisinde olmamış. Sıkıntı buradan kaynaklı. İlişkiye bakış açılarınız farklı. O bu yüzden bu şekilde davranmış bunları normal bulmuş sen ise farklı beklentilerin olduğu için bunları sorun etmişsin. Burada sorun oğlan da değil o muhtemelen böyle bir beklentisinin olmadığını sana belli etmiştir. Sorun sende. Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Yo ben ona başta da söyledim. Bunu konuştuk kendi içinde ne yaşıyor bilemem
Hal ve hareketlerinden anlaman gerekirdi. Bazı erkekler net olarak söyler bazısı söylemez. Onları da hal ve hareketlerinden anlaman gerekir.
Haklısınız. Artık yola normal bana değer veren biriyle çıkmak istiyorum. Para mal mülk tıp hepsi yalan. Bir insanın kalbi kötüyse huzur bulunmuyor. Huzur için önce kalp gerek vicdan gerek. Onun vicdanla ilgili köprüsü eksik hiç daha önce benim kadar seven de olmamış ilerde de rüyasında görür. Bu devir de sadık kadın erkek bulmak çok zor. Annesi tıp okusun istiyormuş gelininin bulsun bakalım kim kime kök söktürüyor
Genelde böyle olur zaten. Önce badboylar ile eğlenilir aynı evde kalınır sonra duvara toslanır sonra efendi evliliğe uygun erkekler aranır. Normal bir süreç.
Ben eğlenme gibi bir durumum olmadı. Bende çünkü ilk defa böyle bir şey yaşadım zaten ondan unutamıyorum. Yaptığım şey doğru degildi kabul ediyorum ama tertemiz bir erkek kafasında da değilim. Evliliğe uygun erkek demeyelim karakteri düzgün bir erkek diyelim. Ayrıca bu devirde evliliğe uygun bir erkek adayı da binde bir onlar da gerçekten Allah yolunda ilerleyen insanlar oluyor.
Yaş 32. Onlarca kadın tanıdım. Çok geniş bir çevrem var çokta erkek tanıyorum. Büyük bir tecrübem var. Sana şu kadarını söyliyim, evlenmeye ikna olacak bir erkek bulursan öp başına koy. Bu devir öyle bir devir. Erkekler kaçıyor evlilikten yani.
kesinlikle katılıyorum. Yazık ama gerçekten sadakat yok vicdan yok sevgi yok saygı yok. ilerde gerçekten bir gün sizin yanınızda size değer verecek kadınlar kaybettiğiniz de anlayacaksiniz. Çünkü bir süre sonra çok eşliliğin bir yere kadar olduğunu ve gerçek sevilme hissininin ne kadar önemli olduğunu herkes bir anlayacak ama erken ama geç. Ve işte ozaman da vay be diyceksiniz ben bana değer veren birini kaybettim ve şu anda kimse beni gerçekten onun kadar sevmiyor. iste ozaman vicdan konuşmaya başlar o vicdan köprüsü ozaman olusur ne kadar sürer hiç bilmiyorum ama bu böyle
Bende her şey bir al gülüm ver gülüm prensibine göre ilerler. Alamadığım bişeyi vermem. Ne kadar saygı o kadar saygı. Ne kadar sadakat o kadar sadakat. Evliliği de hiç düşünmüyorum. Bu devirde evlenmek için aklımı kaybetmiş olmam gerekir. Dediğine de katılmıyorum. Babam 56 yaşında eşini kaybetti tam 24 yıldır dul yaşıyor. Hiç evlenmedi. Hep sevgili yaptı hala yapıyor. Keyfi de gayet yerinde. Şurada kaç günlük ömrümüz var ki onlarca yıl sonrasını düşünüp istemediğimiz bir hayat yaşayalım evlilik yapalım?
zaten mesele de o. Gerçekten birbirini seven insanlar evlenmeli sevgiyi bilen sadık olabilen. Bu hayatını çürütmek değildir bana göre bir yol arkadaşı her zaman bir hayat arkadaşından daha iyi olacaktır. Çünkü yol arkadaşın her zaman seninledir. Senin sevgi açlığını giderir en mutsuz olduğun anda sana destek verir. Gelip geçici ilişkilerin hangisi mutlu ediyor sadece zevkine mutlu ediyordur. Sanırım 30 üstü yaşlardan sonra artık duygu falan öldüğü için insanlar sadece zevk açlığını gideriyor bilemem ama saygı duyuyorum.
Zaten benden önce takıldığı bir kız varmış ona gitti büyük ihtimalle çünkü benle yasayamadi. Yolu açık olsun gittiği yerde de mutlu olsun. Madem tek amacı bu
1.5 yıl aynı evde yaşadınız ve hiç sevişmediniz öyle mi?
birleşme olmadı diyelim
Tamam da onun dışında her şey oldu sonuçta cinsel tatmin yaşadı. Sonuç önemli.
Bilmiyorum artık gitti. Abi tek bir soru sorucam bunun ev arkadaşının sevgilisi var bana sürekli ilişkinin ilk aylarında bu kızın ismiyle hitap ediyordu ve bunun önceki sevgilisi de sırf bu kız yüzünden ayrılmış. Bir de bu kız bana sen çok safsın demişti bunlar bir şey mi yaşamış?
Muhtemelen
Abi şaka mı? yani ev arkadaşının sevgilisi bana bunu diyor. Bir gün hunu karşıma alıp bu kıza olan zaafin ne diye sordum masadan kalkıp gitti.
Arkadaşıyla beraber grup yapmış bile olabilirler. Normal bunlar.
Normal mi neyse ben kimseyi kınamıycam gidip kına yakıcam 40 li grup yapsınlar diye. Hicbir şey demiyorum
Bu devir böyle. Napalım biz seçmedik bu devirde yaşamayı kendimizi bu ortamda bulduk.
Abi anormal olan her şeyi normalleştirirlerse bu konuma geliriz saçmalığa bak. Benle duygusal tatmin yaşayıp başkasıyla cinsel tatmin yaşayacak bu ne devri keşke taş devrinde olsaydım. Yaşayacaksam da o devirde yaşasaydım şaka gibi
Senin yaş kaç bu kaçıncı ilişkin nasıl tanıştın. Çok acemi duruyorsun bu işlerde.
Ben bir şey sorucam bu benden ayrıldı ya başka kızlara gitti dimi? Benle yaşadığı şeyler onun aklına gelmiyor dimi?
Sen soruma cevap vermezsen ben niye soruna cevap vereyim.
Evet acemiyim.
1.5 yıl aynı evde iletişim yerine ne kurdunuz
Haklı. İletişim kuramıyorduk çünkü ben ne dersem diyim rahatsız olduğum konular ona göre onu yönettiğimi düşündüğü konular. Bir gün onu karşıma alıp seni seviyorum ve biz düşman değiliz demiştim zaten kimse daha öncesinde buna benim verdiğim değer kadar değer vermemiş hayatında ilk defa hediye almış bir kızdan
1.5 yıl. Her şeyi yaşadınız mı
Daha doğrusu bekaretini o mu aldı öncesinde başkası mı
Almadı. Ben istemedim çünkü
Diğer şeyi verdin mi?
Hayır
Şaşırdım. 1.5 yıl naptiniz o evde?
O istedi hatta bir kere yanlışlıkla diyip yapicakti ama izin vermedim madem benimle evleniceksin ozaman o gün yapalım dedim.
Her gün sevişiyor muydunuz?
Kanka sanane ne garip garip sorular bak işine sinirlendirme beni gece gece canım mıdır nedir ya
Namusuna laf etmedik aman
Kurtulmuşsun
Herkes aynı şeyi diyor ama ben ağlıyorum hep her gece
Medcezir de bi sahne vardı. Acısını çekemiyosan aşık olmicaksın diyodu
Hisler bitsede alışkanlıklar zordur. Ama onada alışırsın