Ayrilmak zorunda kaldik?

Ben yurtdisinda yasiyorum erkek arkadasim türkiyede yasiyor
Annesi ve kiz kardesi ile yasiyor anne babasi ayrildigi icin bütün ssorumluluk erkek arkadasimda
Biz birbirimizi okadar cok seviyordukki okadar temiz seviyoruzki birbirimizi... ben bir evlilik gecirdim kücük birtanede kizim var kizimada cok düskündü yeri geliyor ona babalik yapiyordu
Bunlar hic sorun olmadi kendisine
Ama annesi icin sorundu sanirim kenfisi bana annesinin sadece uyarida bulundugu söylemisti ama ben daha fazla tepki gösterdigini zannediyorum bunu bana söylemiyordu üzülmeyim diye
Biz evlenme karari aldik ailelere acilma karari aldik... genel baska sorunlarida vardi haliyle
1ay görüsmedik hersey üst üste gelmisti... sonra iletisime gectik ve bana ayrilmamiz gerektigini söyledi benimle ilgisinin olmadigi evdeki sorunöar felan... cok yorulmustu bunu biliyordum yiprandi igcene... annesi kalp hastasi... bana söyledigi şu.. annemi burada yanliz birakamam kimseye güvenemem onu birakip gelsem bencillik etmis olurum bunu bana söylerken cok aci cektiginide biliyorum
Annesi sende birakip gidiceksen sözüm yok mutlu ol demis... annedir hak veriyorum bir yandan ogludur sonucta herseyin ilkini yasamasini ister bir yandanda yanliz kalma korkusu tabi... offf arkadaslar hicbirsey diyemedim hak vermekden baska ama bence herseyin bir cözümü caresi vardir diye düsünüyorum... siz ne diyosunuz bizden birdaha olmazmi
Sosyal medyadan hala takip ediyoruz birbirimizi oda silemiyor sanirim... bende!!
Gercekten nefes alamiyorum boguluyorum onu kaybetmek istemiyorumm😭😭😭
Ayrilmak zorunda kaldik?