Aşk İlişkileri Flört ettiğiniz birisi yazım yanlışı yapsa ondan soğur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen çok gıcık olabiliyor bu durum kriz geçiriyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yazım yanlışından kastım mesela "hayla, deyil, herkes, saten, her şey, direk, gene" gibi kelimlerr Flört ettiğiniz birisi yazım yanlışı yapsa ondan soğur musunuz? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Hayır soğumam tabi ki de 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır yazım yanlışı yapan ben oluyorum daha çok 😂 0 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dil bilgisi sınavına almıyorsun 🙄 flört ediyorsun sonuç olarak evlenecek gibi bir halin yok 0 0 Yorumla
yanmayanodun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorun olmaz, sürekli yapıyorsa veya kısaltma kullanıyorsa soğurum 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben surekli duzeltiyorum ya. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Offf bendee Yorumla nomercy7 +1 yıl Ne olacak bu halimiz. Agzinin ustune vurasim geliyor. Yorumla Soran +1 yıl Hdjejfjsjshxjsjd kürekle vurasım geliyor hemde yemin ederim okurken ter döküyorum Yorumla nomercy7 +1 yıl Deme deme hsjsks. Yorumla
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Özellikle bariz hatalar insanı buz gibi soğutuyor 0 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır soğumam tabi ki de
Hayır yazım yanlışı yapan ben oluyorum daha çok 😂
Dil bilgisi sınavına almıyorsun 🙄 flört ediyorsun sonuç olarak evlenecek gibi bir halin yok
Sorun olmaz, sürekli yapıyorsa veya kısaltma kullanıyorsa soğurum
Hayır, bende yapıyorum
Ben surekli duzeltiyorum ya.
Offf bendee
Ne olacak bu halimiz. Agzinin ustune vurasim geliyor.
Hdjejfjsjshxjsjd kürekle vurasım geliyor hemde yemin ederim okurken ter döküyorum
Deme deme hsjsks.
Özellikle bariz hatalar insanı buz gibi soğutuyor
Off aşık olunca insan hiç önemsemiyor
Hayır
Hayır