Geçmişte yaşadığı ilişkiler, geçmişte yaptığı şeyler. Önemli midir sizin için?

Geçmişte yaşadığı ilişkiler, geçmişte yaptığı şeyler. Önemli midir sizin için?

Evlilik yapacağım kişinin geçmişi tabii ki önemlidir, şimdiki insanlar yok ben evlendiğim kişinin geçmişi benim için önemli değil benden önce ne yaşarsa yaşasın diyor öyle bir şey yok, Tamam benden önce sevgilisi olabilir flört ettiği kişiler olabilir bak hepimiz de oluyor görüşüp anlaşamadığı kişiler olabilir. Ama şimdi geçmiş ilişkilerinde birden fazla kişiyle yatıp kalkmış affedersiniz geniş yapılı birisiyle de birlikte olmayı tercih etmem. Bazı geçmişler vardır insanın geleceğini etkiler dolayısıyla kadın da geçmişe erkekte geleceğe bakılır. 😊🙂
Tabiki önemlidir. Ben nasıl ki kendi geçmişimi temiz tutmaya çalışmışsam sırf onun için onunda bunu gözardı etmemiş, en önemlisi kendine saygısından dolayı temiz tutmaya çaba göstermiş olmalı.
Cevap
25Cevap
Geçmiş geçmişte kalmalı, benden sonrası önemli. Elbette takılacağım konular olabilir, tek tük.
Kişinin geçmişi karakterini, düşünce yapısını ve beklentilerini ortaya koyar ve önem arz eder..
Hayır evleneceğim kadının geçmişi benim için önemli değil.. geçmişte hiç bir şey yaşamamış ama belki de aldatacak karakterde olanlar da var.. geçmiş bir insanın şu an ki halini belirlemez. bu yüzden de ben geleceğimize odaklanırım
Çok çok hızlı geçmisi varsa benim öyle geçmişim yoksa açıkçası o insanı hayatımda istemem. Genelde öyle tipler pekte uslanmıyorlar yine devam ediyorlar eski hayatlarına gözlemlerime bakarak gördüklerim. Ortalama bir hız geçmişine sahipse benle olduğu ve benden sonrası önemlidir tabiki benim için🍀
Kendi geçmişi beni ilglendirmez ama çok fazla bir şey yaşamış özellikle de cinsellik türü konuya çok girmiş birisi ise benden tamamen uzak dursun lütfen
Hayatımda hiç sevgilim olmadı cinsellik de yaşamadım etmedim zinaya karşı biriyim evlenmeden bir şeyler yaşanması gerçek sevgi değildir zaten, kendimi o kötülüğe yönlendirmedim hiçbir zaman hâlâ bekliyorum kaderime yazılı insanı gelecek inşAllah 🤲
Gecmısı dıye sadece cınsellıgı ask hayatını dusunduklerınden onemsız dıyenler var sjsns kendı gecmısınden korkan karsısındakının gecmısını onemsemez. Gayette onemlıdır kısılıgı yasantısı davranısları gelecekte sıze neler verebılcegı yasatacagı konusunda oncudur.
Önemli. Önemsiz diyenin geçmişinden şüphe duyarım. Kendi geçmişi pek temiz olmadığı için karşısındaki kişininkini de önemsemiyor derim 😂
Tabi fazla kurcalamam. Ama ayda bir sevgili değişen, yüzlerce flörtü olmuş birine de temiz duygularımla yaklaşamam 😂
Önemlidir.
Evlilik öyle kolay bir iş değil. Her açıdan her şeyi düşünmek zorundasın. Sonrasında pişman olmamıza hiç gerek yok bazı şeyler için.
katiliyorum
Önemsiz diyenler olcaktir gerçek olan önemlidir
Sadece önemsiz diyenler burdan bizede ekmek düşürme peşinde
Evet önemli benim için her haltı edip sonrada gelemz 🙄🤨🤨🤨
Önemli tabii. 50 tane adamla yatmış kadın bana mı sadık olacak?
Erkek yattığı kadın sayisiyla değerli olur kadının gözünde ama aynı şey kadın için geçerli değil.
Önemli olan bugün nasıl bir insan olduğu. Geçmiş geçmiştir, kafaya takmak veya önem vermek üzerine düşmek gereksiz bir eylem.
Evet, geçmişte yaşadığı şeyler onun nasıl biri olduğu, ne istediği ve beklediği ile ilgili fikir verir. Bir nevi onu tanımana yardımcı olur
Evet önemlidir değildir diyende yapan söylüyor bence
Geçmişi taşıyorsa hala önemli eğer tasimuyor ve benden sonrasi önemli ise sorun yok
Değildir, geleceği etkileyecek bir durum yoksa tabi.
geleceğe yönelik bir dert açmayacaksa geçmiş ilişkisi önemli değil
Memleketin yarısı ile yatmamışsa ellaam :))))
Çok önemlidir çoook. Sevgilisi olmuşsa önceden, asla evlenmem onunla. Temiz olacak benim gibi.
Dengimi ararım her zaman. Ne eksik ne fazla. Bir yere kadar önemlidir
Geçmişte yaşanan şeyler geleceğe zarar vermezse sıkıntı olmaz
Önemlidir önemli olmalı
kesinlikle
Elbette önemli. Geçmiş geleceğin temelidir. Geçmişinde ne yaptığı ne yaşadığı nasıl biri olduğunu belli eder. Benim için çok önemli. Tabii bu devirde kimse dürüst değil o da ayrı bir konu.
Geçmiş değil evleneceğin kişiyle tanıştığın andan sonrası önemlidir
Evet önemlidir
Dürüst ve ačık sözlü bir Erkek olarak EVET HEMDE ÇOK !
Önemli tabi çok sevgilisi olan uzun ilişkisi olan kızın zaten geçmişinde yaşadığı vardır istemem asla elin artigini
Evet önemli
Tabiki de önemlidir senin için özel olması lazım ve herseyin ilkini sende yasaması gerektiğini düşünüyorum
Bazı gecmiş leri cok önemli
Elbette geleceğe ışık tutar.
Geçmiş önem arz eder
Adı üstünde geçmiş… toplum ahlakına aykiri bir şey yapmadığı sürece önemli değildir
Geçmiş biraz da geleceği ve karakteri belirler. Önemlidir elbette
Yani naneler yemis de olmasin😂😂
Evet geçmişi önemlidir herkes bakar geçmişe
Yanıi tabii ki evet
Yalancı it serseri kopuk ise onemli tabi
Önemli
tabii ki.
Önemli
Evet önemlidir elbette.
Evet önemli.
Yokkk. .
Biraz önemli