Eşinizin romantik geçmişi aklınıza sıklıkla gelir mi? Aşık olduğunuz insanın geçmişine takılır mısınız? Cevabınız "evet" ise retroaktif kıskançlık yaşıyorsunuz demektir.

#beyazorkidem😘
#orkide
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinizin romantik geçmişi aklınıza sıklıkla gelir mi? Aşık olduğunuz insanın geçmişine takılır mısınız? Cevabınız "evet" ise retroaktif kıskançlık yaşıyorsunuz demektir.

#beyazorkidem😘
#orkide
daha sonra karşılaştığımda tuhaf veya tatsız durumlara ve diyaloglara yol açabileceğinden açıkçası sorgularım. teşhise muhtaç bir durum olduğunu da düşünmem, teşhis koyma fetişi olan arkadaşlar kendilerince eğlenebilir :)
Gitmiş hayatım benimle tanıştığı gün bitmiştir zaten. Tekrar tekrar açıp okumanın bir anlamı yok. Yeter ki gözüme gözüme sokulmasın.
🥰🥰
Önemli ama kıskanacağım için değil.
Nasıl kadınlarla ilişkisi olmuş, nasıl ilişkileri olmuş, neden bitmiş, nasıl tecrübeler edinmiş gibi şeyleri bilmek isterim.
Cevap
30Cevap
-Dili geçmiş -mişli geçmiş zamanlarla ilgilenmem benimle olan andan itibaren bana yaşattıkları, benim için yaptıkları, bana hissettirdikleri kısaca benimle başlayan hikayesi benim için önemli olur. Geleceği şekillendiririz ve şekillendirdiğimiz dünyanın resminde dünya evine girip astronot olup uzaylı olup akarız hayata sevdiceğimle
Tabii ki de umrumda bile olmaz çünkü ona bakılırsa aslında hiç kimse temiz değil o yüzden umrumda olmaz ben ona geçmiş hakkında bir şey sormam oda bana sormayacak şeyine sağlık kocamın derim devam ederiz😂
Selam gadası 🙃
Geçmişe takılıp kalmak insanın mutsuz olmasına neden olur
Geçmişi önemli değil.
Acayip derecede retroaktif kıskançlık yaşıyorum ve bu konular çoğunlukla cinsel geçmiş üzerine. Çok zorlanıyorum gerçekten erkekler gibi tecrübesiz birini isteme lüksümüz de yok ataerkil sistem zımbırtısı yüzünden. Kimseyle beraber olamayacağım atlatmazsam çok zor cidden.
Niye lüksünüz yok?
İstediğiniz şeyleri siz de taşıyorsanız o zaman gayet de lüksünüz olur.
@mutsuzben47 öyle bir erkek yok benim yaşımda erkekler daha özgür gerçekçi olmak lazım.
Öyle erkek olmadığını nereden biliyorsunuz? Her erkek aynı değil. Temiz olanlar ve kendisi gibi temiz isteyenler veya kendisi temiz olsa bile karşısındaki kişiden sadece iyi biri olması yeter diyebilenler de var.
@mutsuzben47 çok azdır ve inan denk gelir mi onu da bilmiyorum zaten dediğim gibi umudu da kestim.
Ya yaşamış olsa bile en azından iyi biri gelir karşınıza, belki de çok mutlu olacaksınız. Ümidinizi kesmeyin, şükredin ki en azından sevgililik/evlilik yaşayabileceksiniz; ben onu da yaşayamayacağım.
@mutsuzben47 neden yaşayamayasın? Bana kalsa ben de yaşayamayacağım.
Benim fiziksel özelliklerim kötü olduğu için ama siz neden öyle diyorsunuz?
@mutsuzben47 benim inancım yok beni de kimse sevmez diye düşünüyorum sevilecek olsam şimdiye kadar olurdu şu andan sonra illa biri olsun diye olsun istemiyorum boşverin işte. Senin olur öyle deme sen karşılaştırma yapıyorsundur emin ol tipe bakmıyor gerçekten seven kişi. Dua et karşına sevgi nedir bilen biri çıksın.
Umarım ikimizde gerçekten seviliriz.
Tabi ki önemli. Benden öncesiyle ileri seviyede yakınlaşma yaşamış olmamalım tabi bundan %100 emin olmak zor ama erkekler bunu saklamıyor artık. O yüzden rahat rahat sorulabilir.
Kendimden ornek vericem ben cok hizli yasadim bunu anlattim ve bundan dolayi cokta yargilandim lakin burada beni suclamasi yanlis hayat görüşüm vardi ve herseyi yaptim yarin olsem eksigim yok buda ben yasadim anilarla sacma ya da yanlış beni ben yapan hatalarim yapmadiklarim deyil bunu anlattigim zaman haklisin diyo ayni sekilde baska boyut benim onunda gecmisinden cok benimle olan zaman bakiyorum.
Arkadaş ve dost olacak kişinin bile geçmişini bilmek önemli iken evlenilecek kişinin geçmişini bilmek çok gerekli çünkü cam devirip yürek yakmak ve gönül kırmak kaçınılmaz olur.
Evet önemli bi eşya bile satın alırken ikinci el mi değil mi diye sorguluyoruz. Ki bu insanla hayatımın geri kalanını geçireceğim. En basitinden geçmisinde birini aldatmıs bi insanla ben olmam cunku bana yapmayacağının garantisi yok? He ayrıca soruda belirtmiş olduğunuz kavramın anlamı psikolojide çok daha farklı. :)
Gorucu usulu ıse onemlı degıl tanısıp evlılık tabı sevgılılık yıllar sonra evlılıge adım atma olucaksa onemlı gecmıs aynası olur baskasına yaptıgını bana yapmıycagı ne malum
Sevgililik aşamasında bir kere sorarım eğer ki beni rahatsız edici bir durum var o ilişki evliliğe gitmez
Hayır hiç enterese etmez. yeter ki geçmişini geride bırakmış, sadece geleceğine ve bugününe odaklanmış birisi olsun.
Geçmiş içmiştir beni alakadar etmez. Yeni bir sayfa açmasını isterim öyle de olur zaten.
geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminidir. Mesela bakire olmasın. Bakireyim diyerek ona buna oral yapmış, anal yapmış birisine asla güvenmem. En bakiresi bile eline alıp osbir çekmiştir.
Şimdi ben retroaktif miyim orkideciğim?
Hiç önemsediğim ya da umrumda olan bir şey değil
Bence önemli değil tabi öncesinde eskort da olmasın tabiyki de benim için önemli değil karşılıklı sevgi olduğu sürece
Ya hayır asla geçmişi açan biri değilim sadece geçmişte herhangi birisini aldatma nedeniyle biten bir ilişkisi oldumu bunu merak ederim. Başkasını aldatan benide aldatır.
Bu siteden onla bunla buluşup tenhalarda yaptıkları gelir aklıma kabul edemem
Bu sitedekiler hiiiççç masum değil
İlla ki önemli, geçmişini bilmek isterim ama sevgili olarak vs değil. Yani yüzeysel önemli ve hassas noktalardan bahsediyorum.
Bende sonrası önemli.
Benim olmadığım zamanlar için, insanı eleştirmek veya yargılamak hakkını görmek haddi aşmak olur.
Benim için çok olmamakla birlikte önemli. Yani aldatma, şiddet ya da başka türlü sorunlu biri mi nedir diye dikkat ederim
Hayır, geçmişte olan geçmişte kalır asla beni ilgilendirmez
Sanirim onemli retroaktif mi ondan emin degilim pek dertte degil. 😊
Bak yine bir sürü insan bı sürü kusuruyla kusursuzun peşinde😂
Romantik gecmisinden cok gecmisindeki kadinlara yaklasimi nasildi onu merak ederim.
belli sınırlar dahilinde önemli yani aşırı çapkın kazanova da olmasın artık
Geçmiş ne kadar geçmişte kalsa da sonuçta bugün olduğumuz kişiyi etkiliyor ve evet önemli
Suc ve bagimlilik makinesi istemem, gecmisi bu acidan onemli
Ben benden sonrasına bakarım.
O da benden sonrasına baksın.
evet benim için önemlidir şöyle ki
hırlı mı hırsız mı psikopat mı bağımlı mı
Geçmişi beni ilgilendirmez. Ancak geçmişte birçok hata yapmışsa ve bundan pişman değilse bundan rahatsız olurum işte.
Geçmiş geleceğin aynasıdır.7 de neyse 70 inde de o..
Çok ciddi bişi olmadıktan sonra hayır
Seviyor isem kabullenme olur ben de.
Geçmişine takilmam
Geçmiş karşıma çıkmazsa takilmam geçmiş sonuçta
Yaşanmış bitmiş bence çok takilmamali
Tabiki önemli geçmiş geleceğin aynasıdır her zaman
Geçmişi olmayanla gelecek hayalleri kuramazsın hayal kuruyorsan eğer onu herşeyiyle kabul etmissindir zaten
Gecmis gecmiste kalmistir partner gecmisi kafasina takiyorsa konusmaya devam etmek gereksiz
Onemli çünkü onla gelecek bir hayatı paylaşcaksin
Evet tabikide önemli geçmişinde ne yaptığını bilmeliyiz nasıl biri olduğunu
Benim icin bazı konular önemli
Sonradan bir şey duymak istemem
Ne gecmişi ne geleceği hayatında sadece ben olucam
Ruhum vintage olmuş vay be
seninki nasıl
Geçmişi benim için önemli
Tabii ewettt
Benim için önemli
Evet önemli
Önemli değil