Geçmişte kaç kişiyle sevgili olduğu, flört ettiği ile değil ama o ilişkide ne olup bittiği önemli. Mesela eski sevgilisini aldatmış biriyse evlenmem. Sevgilisiyle birlikte olup kadına o çocuğu aldırmışsa (sorumluluk almak yerine) o erkeği sorumsuz bulup yine evlenmem.
Eskiden olsa önemli derdimde simdi pek önemli degil cünkü her Insan gecmisde hata yapar. Belki ondan ders cikarir. Tekrar yapabilirde. O yüzden hemende güvenmiceksin ve o gecmişsi biraz o insanda kurculicaksin. Bazen bizim yaptiğimiz hatalar bizim beynimisin bize bir sinyal vermesidir. Bize bir şey belirtiyor.(Psikoloji belirtiler). Mesala O insanda büyük Travmalar olabilir. O İnsan onu ama farketemez. Ya bir İnsan farkete bilir veya bir Psikolog. Ama benim gözümde daha cok Psikologlar farkeder. O yüzden benim icin cokda önemli değil gecmişi.
Hayır benim için evleneceğim insanın geçmişi önemli değildir.. çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır ben şimdiki olduğu kişiye ve beni ne kadar sevdiğine ve aramızda ki karakter uyumuna daha çok bakarım
Önemli de önemli değil gibi yaptığı çok hata varsa eğer biraz sıkıntı bunları dürüstçe anlatması gerekiyor ve ona göre bir yol çizebiliriz çünkü kimse istemez ileride kendine bu yüzden zorluk sıkıntı çıkmasını
Yani kişiliği önemli neler var teksil atölyesine dönmüş ön yaka diktire diktire yer kalmamış bazılarında önemli olan nasıl bir duruşa sahip. oldugu yoksa neler var bu hayatta
Geçmişe dönük yaşarsan geçmişi düşünüp kafaya takip o ilişki mutluluktan çok mutsuzluk getirir. O yüzden geçmiş adi üzerinde. Başlanfi ise bir ilişkiye orası milattır ve geçmiş kurcalanmaz.
Yaşadığı ilişkiler beni ilgilendirmez çünkü ben de bir çok ilişki yaşadım, geçmişte yaptığı şeylere gelirsek eğer, yüz kızartıcı şeyler harici pek umursamam.