Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda benim gerçekçi düşünceme öğrenmek istiyorsanız tabii ki bir insanın geçmişi önemli bir insanın sevgilisi olabilir görüştüğü anlaşamadığı daha önceden nişanlanıp ayrıldığı olabilir bunu anlayabilirim ama geçmiş derken örnek veriyorum bir insanın geçmişinde önüne gelenle flört etmiş önüne gelenle cinsel ilişki yaşamış aşır rahat ya da nasıl diyeyim Bir pavyon kadını gibi hayat yaşamış birisini de ben tutup da karım diye gezdirmem Evet bazı geçmişte yapılan hatalar hepimiz hatalar yaparız ve bu hatalara çoğu zaman kendimizi de hesaba çekerek doğruyu bulmak gerekir her insan hata yapar hatasız kul olmaz ancak hata vardır hata vardır bazı yapılan hatalar gerçekten ilişkinin boyutunu veya evliliğin ileride sorun olmasını etkileyebilir Ben yanımdaki eşimi gezdirirken karşımdaki insanın da ya Ben zamanında bununla ilişki yaşamıştım yatıp kalkmıştım demesin diye istemem.
Hanımefendiler bakir olduğum için beni istemiyorlar. Ben de bakire olmayan hanımefendilerin geçmişine takacağımı biliyorum. Onlara istedikleri tecrübeli playboylarla mutluluklar bana da huzurlu yalnızlıklar... Yani bence geçmiş önemli...
Evet önemli ben nasıl kendimi kötülerin arasına atmadıysam cinsel hayat vs. Kurmadıysam o da kurmamalı ben evlenene kadar bekliyorum beklemeye devam edeceğim
Bekaretini kaybetmiş cinselliği dibine kadar yaşamış biri ise asla olmaz
Geçmiş kimliktir. Ne yaşanmış, nasıl tecrübeler edinilmiş vs bunları doğrudan öğrenmek lazım, geçmiş benim için önemli bu yüzden. Ben de açmaya hazır olurum, saklayacağım bir şey yok
@Blondesmann herkes kendine yakışanı uapar karekter meselesi
Haklısın kardeşim
Cevap
21Cevap
Evet önemli. Ne yapmış, neler yaşamış bilmem lazım. Tesadüfen bir şokla öğrenmektense önceden bilmem daha önemli..
Hayır benim için geçmişi önemli değil ben bir kadını seviyorsam olduğu gibi severim onu her haliyse aşık olurum. aynı şekilde sevdiğim kadın da beni geçmişim için yargılamamalı beni odluğum gibi sevmeli ve kabul etmeli kesinlikle
Önemli tabi geçmişi kirli olanın geleceği parlak olamaz
Gelecegi parlak yiyecegi 'müq zeyler' diye bir soz vardir ama
Tanıştığım bir hatundan fotoğraf istemiştim. Gönderdiğinde ise esprisine şey dedim "bu fotoları Googleda taratıcam" sonra olaylar olaylar 😃 taratmadım halbuki. Sonrasında pek çok şeyi itiraf etti. Soğuduk birbirimizden
Benim için önemli ne iş yaparsa yapsın bir kadın benim için önemli dir öyle oyuncak erkek değilim
Birini tam sevecek gibi oldum, üniversite zamanında gruplar yaptığından gururla bahsetti. Hatta bir karı koca onunla üçlü yapmak istemiş, kadın taş, diye anlattı. Dedim, ben kaçar bebeğim.
önemli ama şu anlamda, geçmişte yaşadığı kötü olaylar yahut yaptığı kötü şeylerden dolayı şu anki onu suçlamam.
fakat geçmişini bilmem gerekir. dolayısıyla önemli ama ölümcül değildir.
Önceden benim için çok önemliydi. Hatta dürüst olmak gerekirse bir tık ötedeydim geçmişi hakkında onun bile unuttuğu şeyleri teknoloji ile iç içe olmam sebebiyle kolaylıkla öğrenmiştim. Bana hiç iyi gelmedi. Bırak geçmişi, ilişkideyken bile güncel olarak yediği haltların hepsini de gördüm. o nedenle sana tavsiyem cahillik mutluluktur, hiç karıştırma geçmişi. Şu an en önemli an ve sana nasıl hissettirdiği.
Şunu ne kadınlara anlatabildik, ne erkeklere… Sanki evlenmiyorlar virüs girmiş bilgisayarın tarayıcı geçmişini inceliyorlar.
@cursedplatoon Evet kesinlikle hemfikirim, ama şunu da kabul etmek gerek ki geçmişi ırgalamamak bir olgunluk meselesi. İnsan bazen o kadar olgun olmayabiliyor her şey kendini yetiştirmek ve zamanlama ile ilgili.
Üniversitedeki sevgilimin benden önce cinsel birlikteliği olmuş. Kendisi anlatana kadar sormadım, sorgulamadım. 1 yıl birlikteydik, gayet de mutlu olduk ufak konular haricinde hiç kavga etmedik.
Geçmişi hakkında yalan söylüyorsa önemli bir şeyler mutlaka yaşanmıştır o yüzden dürüst olması lazım.
İyi erkekler iyi kadınlara, kötü erkekler kötü kadınlara layıktır
Hayır önemli değil. tanıstıgım günden sonrası beni ilgilendirir. Mahalle o*** su olmadıgı sürece sorun yok.
Aşırı saçma gelicek ama çocukluk travması gibi zorlu şeylerden geçmiş erkekler ilgimi çekiyor nedense...
Eee yani. Belki suçlu belki yüz karartıcı bir şeyler yaptı bilmem şart ve önemli.
Geçmişi beni ilgilendirmiyor diyemem valla bir sorugulamakta fayda var.
Değil normalde ama geçmişi şindiyi etkiliyorsa o zaman sıkıntı
Hayır önemsiz geçmiş geçmişte kalır bana karşı hatası olmasın yeter
Geçmiş biraz ipucu verir hayatı hakkında önemlidir
Ben bunu onsa sorarsam o da bana sorar geçmişimi ben geçmişimi kendimden bile saklıyorum.
Kabarık olmamalı hatta hic olmasın geçmişi daha iyi
Anda yaşamak lazım sanki benim geçmişim çok temiz de onu takıcam bir de. Geçmiş geçti gitti. Tabii hala devam ediyor olsaydı düşünürdüm çünkü zarar edeceğim sonunda!
Abi niye herkes cinsellik bekaret olarak bakmış olaya bence önemli olan önceki iliskilerinin nasıl ve neden bittiğidir
Evet, kimse kusura bakmasın geçmiş geçmişte kalmış diyip geçemem.
Hayır , herkesin gecmisin de bir şeyler vardır bunlara bakıp kişiyi yargılamak olmaz
tabii ki önemli geçmişte kötü kötü şeyler yapmadığı ne malum
Geçmişi önemserim ders almış mı diye. Olgunlaşmasını sağlar
Her önüne gelenle yatarsa sıkıntı veya geçmiş sicili kötüyse sıkıntı
Tabiki de önemli o geçmişi hiçbir zaman silip atamazsın ki elbet bir gün gelir bulur
Geçmiş e takılırsan hayat çekilmez bir hal alır !
Çocuk yoksa umrumda olmaz
Evet çok önemli
Bence olmamalı önemli
Gecmise bakarsan gelecekte kaybolursun.
Evet önemli. Katil, sapık, dolandırıcı olmasın
Geçmişi bilinmeyen biriyle gelecek kurulmaz
çok önemlidir hatta ultra çok onemlidir
Benden sonrası önemli
Evet
Evet geçmişi önemli
İlişki yaşaması önemli değil
Konuya göre değişir