Ben var ya ben TAYFUNU çok özledim.. Bunu kimse bilmiyor ölüyorum her gece rüyama giriyor. Ya kimse bilmiyor çok özledim. Onun yokluğunda 38 kilo aldım. Herkesi kafama taktım çoğu arkadaşımı kaybettim. O hayatımdan çıktığından beri kimseyle sevgili olmadım. Hayatıma kimseyi almadım. 31 yaşında kurudum kaldım. Hem kurudum hem şiştim. O ne yaptı beni manipüle ederek şikayetimi geri çektirdi üstelik evlendi üstelik çocuğu oldu. Of çok mutsuzum ya çok özledim. He attığı yumruk da yanına kâr kaldı. Bir daha onun gibi kimse dövmeyecek çünkü ben izin vermem. 😢😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Ya neden gelmiyorsunuz soruma 7ye kadar soru hakkım yok çabuk gelin..
Arkadaşlar onu bunu boşverin işmiş hepsi boş Zaten benim iki hafta çok işim var size hiç bilmediğimiz bir şey söyleyeyim mi?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar onu bunu boşverin işmiş hepsi boş Zaten benim iki hafta çok işim var size hiç bilmediğimiz bir şey söyleyeyim mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin adına üzüldüm tamam kafana rahat ol yumruk atan kendini zorbalıkla varsayan kisidironu dikkate alma
Hayır normal de çok iyi biri o çok kibar çok nazik
O zaman sorun yoksa devam
Bence sadece takıntı yapmışsın. Başkalarına fırsat versen aynı zevki yaşatırlar sana
Ben kaşar mıyım
Mazoşistsin bence süt dilimi gibi hissetmekte sana baya zevk verir
Mazoşist olduğum doğru ama tayfundan başkasıyla birlikte olmam.
Dene bence. Hatta "Dönüş Yok" diye bir film vardı. Oradaki tecavüz sahnesi tam senlik
Yürü git ya olayı yanlış anlamışsın
Ne içtin sen da ne kafası yaşıyorsun bı beyazita uğra bı çiki al kafa sağlam olsun
Sen nerden biliyorsun Beyazıttı
Gençliğim oralarda geçti
Sen Bursa'da mı yaşıyorsun.
Bursa kazan ben kepceyim bu muhabbeti 3. ye yapıyoruz..
Sadece takıntı gibi geldi bana
Ne güzel takıntı ama
Yumruk detayı beni benden aldı 😀😀
O en güzeliydi
Yav arkadaş sıkılmadn mı tayfun falan
Yoo niye sıkılayım geçen akşam beni istemeye geldiler çocuğun üstüne kahve döktüm gitsinler diye
Sen ne ayaksın anlamadım niye kabul ediyon istemiyosan
Ben bir şey kabul etmedim ya annem bana sormadan etmiş
Annenin üstüne dökeydn o zaman
Neden
Senden habersiz iş yapmış gelenlern suçu ne
Benim suçum ne öyle herkes istenmez
Anene sor
Ah tayfun ahhhh
😢😢😢 Dayağını bile özledim.
O ne yaptı
Yazdım ya açıklamaya
Mektup yazmış sın sanki tamamını okumadım