Hiç sevgilim olmadı.. Çok özgüvensizim. Lütfen yardım edin yorum atın yarın işten geldiğimde yanıtlar dertlesiriz buna cok ıhtıyacım var arkadaşlar?

Arkadaşlar Merhaba.. Uzun süredir buraya yazmayı düşünüyordum kısmet bugüneymiş.. Tam uyuyacaktım ki, burada ki konuları okudum ve yazmaya karar verdim. 19 yaşındayım. Boyum kısa yani normal bir erkeğe göre kısayım. Kilo desen boya göre fazla duruyor. Yani çevrem tarafından hep " Tosun, tombiş" diye görülen sınıfa dahilim.. Liseyi bu sene bitirdim, bir sene de kaldım. Ünv'ye hiç hazırlanmadım zaten o yüzden gitmedim. şu an bir yerde çalışıyorum, grafikerlik yapıyorum. Benim olayım gerçekten çok farklı.. Çok kötü ve yanlız hissediyorum. Mesela, hiç sevgilim olmadı. Hani dışlanmadım şişko felan diye hatta aksine sınıf arkadaşlarım arasında çok şakacı, espiri yapan güleryüzlü biriydim ama sevgili olarak hep olumsuz yanıt aldım. 3 4 kişi ile sevgili olmak ıstedım okul boyunca hiç olumlu bakmadılar. Hatta kendime " Bu olmazsa son, birdaha kimseye teklif etmeyeceğim" diyordum. Mesela çalışıyorum ama kafam rahat değil. Dershaneye yazdırmak ıstedi ailem ama istemedim. Çünkü fiziğim ve tipim uygun değil bu tiple gitmeyim diyorum. Yemin ederım ki üzerime hiç alışveriş yapmıyorum hep eski ve aynı şeyler. Zaten şişkoyum, zaten yakışmıyor ne alacam diyorum.. Biliyorum yanlış ama öyle bir ruh halindeyim. Şimdi yarın fittnesse başlıyorum işten cıkınca dırek oraya gıdıcem yenı bir başlangıç yapıp zayıflamak ıstıyorum.. Umarım başarırım daha önce basladım 1 ay olmadı bıraktım ama artık gerçekten tak etti karar verdim yani yemeğide kesicem. Cinsel konuda da çok zor bir durum. Yaşım gereği artık olmalı diye düşünüyorum ama yok.. Mesela bu dogumgunum ıcın bır plan yapayım dedım bir kaç kişiye soyledım sosyalleşiyim dışarda kutlayım diye. Ama hemen ya canım şöyle işim var ogün daha 15 20 gün var olsa hemen kestirdiler moralım bozuldu.. Burada ki arkadaşlara rica ediyorum.. Bana biraz akıl verin.. Bir kızla arkadaşlık kurmak ıcın ne yapmalıyım nasıl sevgilim olur? Siz bilirsiniz hemcinsinizi nasıl onları etkilerim benıde seven değer veren bırı olur? yorumlarınızı eksık etmeyın.
Hiç sevgilim olmadı.. Çok özgüvensizim. Lütfen yardım edin yorum atın yarın işten geldiğimde yanıtlar dertlesiriz buna cok ıhtıyacım var arkadaşlar?