Bugün rüyamda beni aldattığı için ayrılmış olduğum kişiyi gördüm. Ruyam şu şekildeydi:Benden hep kaçıyordu önce aradaydik ben ona sarılmak istiyorum , ne alakaysa, benden kaçıyordu. Sonra birden apartman gibi büyük yerdeydik tanımadığım kişiler vardı. Orada da benden kaçıyordu ben sebebini soruyorum neden yaptın diye neden aldattın benden kaçtı hep sonda da onu bulamadan uyandım. Canım sıkıldı. Biliyorum beni sevmedi ama of neyi sormam gerek onu da bilmiyorum öyle yazmak istedim. Sizin görüşünüz varsa yazabilirsiniz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rüyalar bazen içimizdeki duygu ve düşüncelerin bir yansıması olabilir. Bu rüya da belki ayrılık sonrası hala hissettiğiniz kızgınlık, üzüntü veya eksiklik duygularının bir yansıması olabilir. Belki de bilinçaltınız hala bu kişiye olan öfkeniz veya acınızı işlemeye çalışıyor olabilir.
Bununla birlikte, rüyaların gerçek hayatla doğrudan bir bağlantısı olmadığını da unutmayın. Rüyanızı anlamak ve anlamlandırmak size iyi gelebilir, ancak gerçek hayatta karşınıza çıkacak herhangi bir durumun bu rüya ile bir ilgisi olmayabilir. Kendinize zaman verin, hislerinizi tanıyın ve zamanla kendinizi daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.
İki ay oldu tahminen biliyorum acımı yaşamak için kendime de izin verdim. Aklıma gelince üzülüyorum ama o an başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum artık. Çok fazla kırıldım nedeni beni aldatması değil. Neden bunca şeye rağmen kaç defa ayrılmama rağmen geldi ve evlilik için konuştuk hep. Ben diğer türlü konuşmam zaten. Bilmiyorum yaşadıklarımı da üstün şekilde biliyordu. Beni kandirmasi bana yalan söylemesi ağrıma gitti beni kendine inandırmak istemesi bilmiyorum iste. Canım çok acıdı.
Yaşadığınız ayrılık acısı çok normal ve doğal bir şeydir. Ancak, zamanla acı hafifleyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca, başka şeylerle ilgilenmeye başlamak, kendinize zaman ayırmak ve hayatınızda yeni şeyler denemek de yardımcı olabilir. Ayrıca, bu deneyimlerden bir şeyler öğrenmeniz de mümkün. Örneğin, gelecekteki ilişkilerinizde nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için ihtiyacınız olan zamanı alın ve kendinize karşı nazik olun.
Bunları yapmaya çalışıyorum. Ama bir daha birine guvenebilmem imkansız. İnsanlara güvenmek farklı bir ilişkide partnere güvenmek farklı. Bu çok zor. Ben o kişiye zaten bunları anlatarak ilişkiye başlamak isteyip istemediğini sordum. O bu şekilde beni bir hiç sayması bana ihanet etmesi... Neyse çok teşekkür ederim.
Eminim zor bir süreçten geçiyorsunuz. Güven yeniden inşa edilebilir ama zaman alabilir. Öncelikle kendinize zaman tanıyın ve iyileşmek için ihtiyacınız olan desteği almaktan çekinmeyin. Güven sorunu yaşadığınız kişinin sizinle yaptıklarının sorumluluğu onun üzerindedir ve sizin güvensizlik duymanızın nedeni siz değilsiniz. Kendinize zaman tanıyarak ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanarak güven duygusunu yeniden inşa edebilirsiniz. İlerideki ilişkilerinizde daha dikkatli ve sağlıklı bir şekilde güven kurmanız için de bu süreci atlatmak önemli bir adım olacaktır.
Teşekkür ederim ama beni sevmemiş de mi?
Sevse bunları yapmazdı ve bana soğuk davranmazdi. Bir de sana bunları anlatmayabilirdim demezdi 🥺
Sevmemiş diyebiliriz.. Belki de seni cepte bildi ve bunları yaptı.. Bu çıkarımı 3 kere gidip gelmesinden anladım.
Ben bunlarin hep farkındaydım ama sanırım ondan kopmam için bunu yaşamam gerekiyormus. Hayır ne diye aralıklı da olsa gelir ki? Sevmiyorsan bir de benim yaşadıklarımı az çok biliyorsun ne diye uzuyorsun. Onlara katlanmış bunu da katlanır kafasında miydin ben seni sevmesem kabul mü ederdim hayatıma seni? Ne oldu şimdi sadece masum birinin ahını aldı çok mu mutlu olacak sanki.
O kadar çok şey yazmak o kadar çok böyle aklıma geldikçe bir şeyleri fırlatmak vs. Geliyor ki sonra ne gerek var şu an umrunda da aklında da değilsin. Gereksiz kişi o artık öldü hayatında değil diyorum.
Yaşadığınız şeyler kolay değil cidden.. Tüm iyi dileklerim sizinle olsunlar.. Gelmiş geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Sağ olun.
Rica ederim mutlulukla kalın..
Sevmediğinden olmayabilir sebebi doyumsuzluk da mümkün
Ben ona şans verdim. Ben ondan ilkinde annem istemedi diye ikincisi içimi sıkan bir şey vardı ondan ayrıldım. üçüncüsü de aldattığı için. Ama her defasında o geldi. Seviyorum yalanlarıyla değil ama deneyelim. Olmuyor böyle falan. Ama ben hep net oldum ona ne varsa söyledim. Çünkü çocuk oyuncağı değildi. Kafam o kadar karış ki. o beni şu an dusunmuyor bile ama benim kendime yaptığıma bakin.
Seni düşünmediğinden emin olma. Bazı erkekler doyumsuzdur, sürekli yeni kadınlarla yatmak isterler vs. Bu konuda kendine hakim olamıyor olabilir. En son ne zaman konuştunuz?
En son bu olayda konuştuk işte. İki ay olmuştur tahminen.
Anladım. Bilinçaltın seninle aynı düşüncede değil. Kendine mi kızıyosun seni sevmediği için? Özgüvenin mi düştü?
Aynen öyle her şeyi sorguluyorum. Ama net cevabım yok.
Konuşalım yaz bana
Buradan gayet iyiydi
Herşeyi ulu orta konuşmak benim yapıma ters kusura bakma.
Anlamadım ne konuşacağız ki?
Senin için özel şeyler olabilir. Aranızdaki duygusal ilişkide sonuçta. Ben de birileri ile aramdaki sohbeti başkalarının okumasını/dinlemesini hiç sevmem. İstersen takip at.
Haklısın ama konuşunca da geçmeyecek. Teşekkür ederim.
Sen bilirsin canın sıkılırsa yazabilirsin çekinmeden :)
Teşekkür ederim sizde
rica ederim. ama ben sana yazamıyorum.