Astroloji & Burçlar Arkadaşlar günlük rutin hadi atın bir şeyler olur mu? Aqqarwal Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Fal için piste alalım muhterem dostlarım hahahdf Falda ne gıcık çıkmış hemi Arkadaşlar günlük rutin hadi atın bir şeyler olur mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı. aşk çıkmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Buna değil de başka kahve içersen ona bakayım güzel şeyler yok ondan 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% İkizler 1 yıl dibi kapkara sakat, sıkıntı duruyor 0 11 Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Etme Yorumla proboyman İkizler 1 yıl tam ters çevirmedin mi hiç? Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Çevirdim çıkan bu Yorumla proboyman İkizler 1 yıl B harfi varBi adam var sanki eli arkasında balık mı hediye mi tutuyor, iri bir adamGemi vapur gibi bir şey var Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Teşekkür ederim ilgilendiniz için Yorumla proboyman İkizler 1 yıl Rica ederimbu kadar yalan atabildim Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Hssjsjsjsj makbule gecri Yorumla proboyman İkizler 1 yıl öyle yaa. OyalamacaBekarsan biri yoksavedik hint astrolojisi varondan 1-2 yalan atayım mı Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Olur at bakalim Yorumla proboyman İkizler 1 yıl ofiteyim, bina alarmı kurulacakdoğum gün-ay-yıldoğum saat ve doğduğun şehri yazsaat çok önemli 1. ev belirleniyorburdan yazarım bazı referanslargogledan nokta atış okursuniyi akşamlar Yorumla Aqqarwal Yay 1 yıl Mesaj attim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aşk çıkmış
Buna değil de başka kahve içersen ona bakayım güzel şeyler yok ondan
dibi kapkara sakat, sıkıntı duruyor
Etme
tam ters çevirmedin mi hiç?
Çevirdim çıkan bu
B harfi var
Bi adam var sanki eli arkasında balık mı hediye mi tutuyor, iri bir adam
Gemi vapur gibi bir şey var