Olumlama: İyi olacağım değil ✖️. Ben iyiyim, her şey çok güzel şeklinde söylenirse, "olumlama" olur.
Yani düşündüğüm frekans dalgaları bize istediğimiz çeker ya da biz onlara çekiliriz gibi.
Olumlama yapıyor musun?

Olumlama: İyi olacağım değil ✖️. Ben iyiyim, her şey çok güzel şeklinde söylenirse, "olumlama" olur.
Yani düşündüğüm frekans dalgaları bize istediğimiz çeker ya da biz onlara çekiliriz gibi.
Olumlama yapıyor musun?
Sağlık veya hayırlısı olsun derim. Gün içinde hep olumlama ile olumlu kalmaya çalışıyorum. Soğukkanlı olmam bunda bir artı, hemen her şeye yükselmiyorum.
Ulan tatil yaramış, renk gelmiş yüzüne renk 😃
Kardeşim buralar da kuşlar ağaçlar cıvıl cıvıl. Huzurlu bir yer, ihtiyacım olan şey 😎
Bazen şikayetlensem de (bunu sen de çok iyi biliyorsun 😅 ) , kendimi daha da kötü hissettirecek şeylere sürüklesem de olumlamalar yapıyorum.
"İyiyim, sorun yok, harikayım" diyorum. Ne kadar kendimi kötü düşüncelere itersem o kadar berbat ruh hâline girmeme sebep oluyor. Kendi kendimi iyi hissettirme çalışmalarına, hayatımda ki iyiliklere, güzellikle odaklanmaya devam, arada pürüzler çıksa da... ✌
Evet devam aslancım 😎
Tamam Yangeçcim 😎💜
1 dakika şu sözü iliştirmem lâzım, konuya uyuyor çünkü. 😂
"Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır."
Evet iliştirdik. Hops oturdu 👌🏻
Olumluma derken dua ve yapım itibarı ile pozitif+sıcakkanlı olduğum için sürekli olabiliyor olumlumalar
Olumlama falan bilmem biraz önce yaşıtım olan bir hemşehrimin cenazesini defnettiler bugünümüze şükürler olsun herkes yazılanı yaşar onun için elimizden geldiğince mutlu edip mutlu olmak üç günlük dünyada verimli kaliteli bir yaşam sürmek en güzelidir...
Cevap
5Cevap
Gayet pozitif biri olduğumu düşünüyorum 😬gerçi bazen çekim yasası çekeceğine itiyor ama pes etmek yok 🤦♀️😂
Sen çektin çekeceğini zaten Serapp
Olumlama yapmıyorum
Bir ara olumlama yapıyordum, meditasyon ile yürütüyordum hatta. Şu an yapmıyorum, dua ile iyi olmaya çalışıyorum.
Dua en güzeli 😎
Kötü günleri atlattık sıra daha kötü günlerde
Yaptığım maksimum olumlama seviyesi bu 🥺 TC sınırları içinde fazlası olmuyor
Bunun neresi olumlama neresi 😤
Kötü günleri atlattık işte daha ne olsun.
Kötü günler gelecek diyorsun 🧐
O ayrı olumlama sayılır , en azından farkındayım ve hazırlıklıyım.
Yengeç pazar pazar evde temizlik yapıyorum , bir yandan kahve içip muzık dınlıyorum. Ben nasıl olumlama yapabılırım 🥺
Temizlik işte ne güzel 🧐 bunun neresi kötü?
Temizlik kötü degıl elbette olamaz. Sıcak yengeç çok sıcak 🥺
Bir duşa girersin halledersin 🧖🏻♂️
Bu kadar olumlama fazla ama bak 😂 duş olmazsa olmaz zaten
@GOKHANoturumactı burası gayet serin😬😂
Savaş demek bu ama 🤔 inşallah üstüne örümcek düşer. Dinimiz , subhaneke , amin
😂😂😂😂
Yenir protein , çıtır çıtır 😂 sahi yılan yok mu orada ya sana tıslasa soguk soguk 😂
Yeni kilit açıldı
✨🪱 yılan savaşı part 1 🪱✨
Su an savaş başladı fenomen. 😂
İnşallah telefon gelır de iş var derler amin 🙏
Yapmıyormuşum pek..
Gerçi konudan konuya değişiyor bu durum..
Olumlama ve şükür defterim var, her gün mutlaka doldurmaya çalışıyorum. Sabahları ve uyumadan önce olumlama yapmayı tercih ediyorum. Melek gibi uyuyor insan. ☺️☺️
Yapıyorum , 15 te görüştüğüm medyum bile var , inanma kısmını karıştırmıyorum çok inancım yok bu konuda ama kadının enerjisi çok iyi geliyor. Bu ara iyi hissettiren tek kişi o 🙂
Eğlencesine baktığım fal uygulamam var orada olumlama hakkında bir bölüm var ancak öyle yapıyorum. 😅 Sayılırsa tabii.
Olumlama yapma takıntım yok ama negatif çağrışım yapan kelimeleri kullanmamaya gayret ediyordum nir araa..
bir şeyler anlatırdım da bu sitedekiler anlamaz boş ver
1 kişi bile anlasa yeterli bence 🙄 ben merak ettim. Belki fayda verir 😐
mikrokozmos ile makrokozmosu anlatacaktım büyüde de bu prensip işliyor. Büyüyü gerçekleştirmek için büyük bir istek ve invokasyon esnasında çağırmak istediğimiz deity yi kendi kişiliğimize eşitletip bilincimizi değiştirmeliyiz bu büyük istek onun isteği haline geliyor ve makrokozmos denilen üst alemlere ulaşıyor bu sayede istekler gerçekleşebiliyor
Mantıklı geliyor bana. Burada büyük bir istek ve arzu önemli. Bizler bu arzuyu kaybetmiş gibi yaşıyoruz.
kuantum biliminde de enerji yasaları önemli biliyorsunuzdur zaten. bunun farkında olup enerjiyi yönetmek önemlidir
Kesinlikle 🧘🏻♂️🧘🏻♀️
@Birisii__ sorularınız çok özel değilse buradan konuşabiliriz
@gizliüye sen biraz negatif alana mı yönelmişsin. Çünkü büyü tarafı negatiflik barındırır diye biliyorum 🙈
Kendime sürekli mükemmel ve eşsiz olduğumu hatırlatıyorum. Yeterli..
hayatımı olumlama yaparak geçirdiğimi fark ettim.. sürekli yapıyorum bu olumlama tekniğini
koskoca bir hiç 😂😂 kendim olumluyum zaten
Evet yapıyorum bunu. Çünkü ben beni mutlu edemezsem kimse mutlu edemez
Yani yapmak için çaba harcamıyorm sanırım bunu daha sık yapmaya çaba harcamaliyim
Geçmişe nazaran hep olumlu bakıyorum bir çok şeye.. Olumsuz olanlarının da üstüne pek düşmüyorum.
Olumlama benden oldukça uzak bir kavram..
Dua ederim isterim verecek olan Allahtır
Bu yolda daha yeni talebeyim😌
bazen..
Çok nadiren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?