Ben bu çocukla flört ediyordum bana seni kimselere brakmam falan şöyle yaparız böyle gezeriz aklına evlenmek bile gelmez diyordu sonra yazmayı kesti bir ay sonra foto paylaştı evlenmiş aradan iki ay geçti bugün bana yazdı böyle konuşma geçti aramizda ve son olarak bana fikrim değişti yazmış görüldü yapmadım güzel bir imalı laf sokmam lazım ozaman görüldü yapicam böyle iki yüzlü şerefsiz gibi imalı bişey olmalı?
Arkadaşlar acil buna laf sokmam lazım aklıma bişey gelmiyor?
Daha yazmayı bilmiyor bu ya. Laf doksan da anlamaz bu embesil. Engelle ve gec yanıt verir isen kendini bir halt sanır bu şerefsiz. Cinlerim tepeme çıktı ya. Yazısına edeyim ben onun ya.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
önemli olan fikir değiştirmek değil değiştirdiğin fikirlerin arkasında durmak belli ki çok çabuk sıkılıyorsun kararlı ve tutarlı olma konusunda eksiksinyeni evlisin eşinle ilgilen başkasının kirasını düşünme yazıp engeldim faceden mesajımı gorecekmi yine😁😁
Evliyken başkasına yazması onun ahlaksızlığıdır. Ama sana yazması senin ona o kapıyı açmanla alakalıdır. Böyle tipleri engelle geç, verdiğin her bir cevap yeşil ışık yakmaktır buna haberin olsun.
önemli olan fikir değiştirmek değil değiştirdiğin fikirlerin arkasında durmak belli ki çok çabuk sıkılıyorsun kararlı ve tutarlı olma konusunda eksiksinyeni evlisin eşinle ilgilen başkasının kirasını düşünme yazıp engeldim faceden mesajımı gorecekmi yine😁😁
Kararlı ve tutarlı olma konusunda eksiksin umarım eşinle kararlı ve tutarlı bir evlilik yaşarsın de
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya da şöyle yaziyim önemli olan fikir değiştirmek değil değiştirdiğin fikirlerin arkasında durmak belli ki çok çabuk sıkılıyorsun kararlı ve tutarlı olma konusunda eksiksin diyim😄
önemli olan fikir değiştirmek değil değiştirdiğin fikirlerin arkasında durmak belli ki çok çabuk sıkılıyorsun kararlı ve tutarlı olma konusunda eksiksin yeni evlisin eşinle ilgilen başkasının kirasını düşünme 😁😁
Bunu neden bu kadar önemsiyorsun ki, umursadığımı düşünür diyorsun engellersem, umursuyorsun ama bunu söylerken. Sorun onun ne düşündüğü ya da hissettiği değil sorun sensin zoruna gitmiş belli ki
Sorun benimle evlenmemsi değil iki yüzlü yalancı olması ve madem evlendi yeni evli adam utanmadan niye bana yazıyor fikirlerinin arkasında durmayı öğrensin😉