Linç yeme garantili bir soruyla karşınızdayım. 😆
Bir insanın akrabası olmayan engelli bir karşı cinse aşık olup sevmesinde, ona bakım vermesinde ne motivasyonu olabilir gerçekten merak ediyorum. Yani ihtiyacın olan ilgiyi kısıtlı olarak verebilir o kişi sana. Nasıl bir aşktır? Bir insan bir insanı nasıl bu kadar çok sever? Ya da sevgiden başka motivasyonlari mi oluyor? Merak ediyorum gerçekten. Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Belki aşık olduktan sonra engelli kalmıştır? Herkes bir engelli adayıdır, başımıza neyin geleceğini asla bilemeyiz.
linç dediğim kısım buydu işte 😆😆😆
Linçlik bi durum yok, sen engelli birini tercih etmeyebilirsin
😄😄😄
Allahtan geldiğine inanıp öyle yaşamını devam ettiren toplumun koruması gereken kiserdir
toplum korusun.. neden bir insan ona hayatını adiyor?
Haklısın sosyal devletlerde o tip insanları devlet koruması altında devletin kadrosundaki hastabakicilar ile yapılırken bizim ülkemizde bu yok
Annem bana hep sevgisiz demiştir. bilmiyorum neden motivasyon bulur eder napar bu denklem de benim fikrim yok
Bunu ancak yaşayan bilir tarif edilecek anlatılacak bir durum değil yani, duygusal bir boyut ancak yaşayanlar yorum yapabilir.
Ben birkeresinde işitme engelli bir kıza aşıktım ve cihazı arıza yapmıştı uzun bir süre cıhazsız kalıcak diye işaret dilini öğrendim
Pek anlamıyorum
Şefkat ve ilgi sunma isteği muhtemelen. Bazı insanlar buna ihtiyaç duyar.
Engeline göre değişir
seversin sevmek ilgi ve bakmak gerekir
ama o sana aynı ilgi ve bakımı veremezken nasıl sevebiliyorlar?
Sen sever misin
bilemiyorum. karşıma öyle bir insan çıkmadı
Yani digerim engelli biraz sever misin
Bilmiyorum, hiç o gözle bakmam sanırım. çünkü ömür boyu ona ilgi ve bakım vermem gerekir. öyle bir motivasyon yok içimde. yani kendi hayatımı yaşamak isterim. hayatıma eşlik edecek yeterliliğe sahip biriyle.. eşim kaza geçirir sonradan engelli olur, o ayrı tabi ki.
Bana diğer taraftan yzsan
yazmasam😊
Neden
keyfim böyle istiyor
Bişey sorcam ama