Geri dönermi çıkmaza girdim bana yardımcı olur musunuz gerçekten ne yapacağımı bilmiyorumi?

Arkadaşlar bi kızla görüşüyordum 3 yıldır normal komuşuyorduk son 4 aydır da sevgiliydik fakat erkek arkadaşaları çok olduğundan ben uyardım kız arkadaşımı velhasıl çıkarmıştı fakat sevgili olmadan 10 gün önce tekrar bir erkek arkadaşıyla konuşuyor öylesiye haberi geliyor güvenimi kırdı tekrar söyledim sert bi dille bu sefer tamam dedi herkezi sosyal medyadan çıkarttı sadece ben vardım fakat hala bu konulardan dolayı güvenemedim ve bu güven problemi sürdü ilişkimiz boyunca 4 ayda ben onun gecmişine rağmen hepsine sabır ettim eyvallah çektim bir dediğini ikiletmedim fakat 1 hafta önce nedensiz şekilde bir paragraf da ilişkimizi o bitirdi beni seviyor biliyorum birbirimize uymadımızı ve ilişki insanı olmadığına söylüyor fakat ben onu her haliyle sevmiştim hayallerimiz vardı bunu oda biliyor tek kalemde sildikten sonra instegramdan çıkarttı beni fakat 1 haftadır takip ediyorum uzaktan ne takipcisi artmış nede düşmüş stabil aynı şekil whatsap profil fotoğrafını kaldırmış koymamış halendaha öyle ve bu arada ben ona ilk yazdım istemiyorum yazdı sonra hatalarımı anladım şimdimi farkettin diyor özürde diledim 2. sini yazdım tekrar özür diledim gel yüzyüze konuşalım edelim dedim kahve içelim dedim kabul etmedi istemiyormuş sonra dedim onca günün anılar için için içelim hatrı kalmadı mı dedim evet kalmadı dedi ve görüldü attım şu an ses yok birbirmizee gerçekten herşeyin ilkini yaşıyorduk onca anıya rağmen tek mesajda sildi attı geri dönermi sizce yardımcı olursanız sevinirim çıkmaza girdim

Geri dönermi çıkmaza girdim bana yardımcı olur musunuz gerçekten ne yapacağımı bilmiyorumi?