Sizce geri dönermi ve ne yapmalıyım?

Mesafe ilişkisiydi hayaller kurmuştuk gelicekti falan filan 1 yıl olacaktı boş bir sebep yüzünden 3 ay önce ayrıldı bende sürekli arayıp yazdığım için engelledi her yerden ben bu süreçte hep fake hesaplar açıp yazdım bu şekilde bitmesin söz verdik dedim istemediğini mesafe ilişkisi istemediğini çok zor olduğunu dile getirdi saldım bende boşuna uğraştığımı düşündüm bir süre sonra engeleri kaldırdığını gördüm umutlandım düzelicez zannettim neden kaldırdın diye sordum düzgün cevap vermedi 1 gün boyunca konuştuk ve sonunda helallik istedi helallik için gelmiş beyefendi sinirlendim hakkımı helal etmediğimi söyledim ağır konuştum sonra yazmayı kestim ama haftada bir yazıyodum uzun uzun hemde onun fikri değişmedi ve helallik konusunu öne sürdü bende dedimki madem gidicektin her defasında neden geliyosun. Ne dese beğenirsiniz izin vermeseydin istemediğini söyleseydin dedi. Sen bana hakkını helal etmedin diğer kızlardan farkın kalmadı gözümden düştün dedi. Neden dönüyosun her seferinde dediğim içinde bidaha sana yazarsam ararsam sülalem si*sin beni dedi bu konuşma 1 hafta önce oldu yazmadım bidaha ordanda engellemiş zaten. yani hiç kendinde suç aramadı helal etmedim diye ben suçlu oldum ama benim ona karşı hislerim değişmedi gelmesini istiyorum onu seviyorum sizce geri döner mi? Fikriniz nedir
Sizce geri dönermi ve ne yapmalıyım?