Sizce geri döner mi ne yapmalıyım😔?

Ayrılalı 3ay oluyor. İki yıldır birlikteydik. Aynı üniversitedeyiz herşeyi birlikte yapardık. İlk başlarda çok koştu peşimden çok üstüme düşerdi ağlardı tartışmalarımızda. Tanıdığım en iyi insan. Anlaşamadığımız konular vardı. Din konusunu sorun etti son zamanlarda kapanmamı namaz kılmamı istedi. Bende onun namaza başlamasından çok hoşlanmıyodum dile getirmiyodum tabi ama güzel şeyler söylemiyodum ya da ona eşlik etmiyodum sinir oluyodu. Kız arkadaşlarıyla görüşmek istedi kıskançlıklarımla yapamayacağını söyledi. Yakınlaşmalarımız oluyodu bişeyler yaşıyorduk sonrasında pişman olup nasıl kötü hissetmiyosun diyodu ben pişmanlık duymuyodum. Her neyse sıkıldı bunaldı bitirmek istedi. Depresyonla birlikte iyice saldım kendimi. Geçen yıl 64 kiloydum şimdi 87. Çok özledim o sıralara bile bi daha onunla hiç oturamayacağımızı düşünmek beni mahvediyor. Sürekli kendimi suçluyorum keşke şöyle yapmasaydım gitmeseydi diye. 1 ay kaldı okulum açılıcak aynı sınıfın içinde her gün ne yapacağımı düşünüp duruyorum geri dönsün istiyorum hiç bişey keyif vermiyor akıl verin
Sizce geri döner mi ne yapmalıyım😔?