6aylık sevgilim vardı
aramızda hiç küfür dönmedi sonra bunun arabasıyla ilgili maddi sıkıntıları oldu ve bir dönem bana araba ajandası gibi şmyle yaptım böyle yaptım diyip asla ayrı benimle ilgili bi sohbeti olmadı
bu dönemde çok fazla yanında durdum morali kötüyken bile düzeltmeye çalıştım ama olmadı
bir gün işteyken aradım sesini duymak için aradım müsait olunca ara dedim ama aramadı gece arabayla ilgili yazdı bende arama yazma dedim artık
baya işte ayrılmak istemedi ben bitti falan dedim. sonra yine buna benzer bi muhabbet oldu mesajlarıma bile geç baktı aradığımda kahvede olduğunu sinirli olduğu içşn bakmadığını söyledi bende sadece sen mi sinirlisin falan dedim evet dedi ne diyosun sen dedim hayır dedi iplemedi kısacası
bnede bunun üzerine hadi ordan dedim telefonda ve kapattım
sonra çıkardım heryerden neyse iki hafta sonra aradım istemiyorum defi beni kırdın falan ama yani erkeksin sen hani kendine gel dimi aradım çalıştığı yere gittim (onunla konuşmadık) çalıştığı yerin önünde bekledim sürekli
birjaç defa daha zorladım ama yok sonra heryerden çıkardığım için hiçbir şey atmayan çocuk wpde durum attı arabayla müzik falan saçma sapan
bende konsere davet ettim i iş atıyo dedim ama yok onu da istemedi bana işte kendini köye kapattığını çok üzgün olduğunu vs vs söyledi ama instadan kız eklemiş
aradım dedim kimi ekledin tanımadığın kimseyi dedi ben bildiğim için soruyorum kimi ekledin dedim bir iki kişi istek atmıştı onları dedi
bende ilişkinin başından beri istediğinde ayrılmak istiyorum demen yeterli hani sıkılırsan falan da söyle yani bu konuda aşırı anlayışlı davrandım dedim ben sana söylediö istediğinde ayrılalım diye neden demedin dedim yok öyle bi duruö dedi. ben sadece küfrettiğim için suçlu hissettim ve aradım seni dedim yoksa bi önemi yoktu böyle şeyler olduğunu bilsem aramazdım senin bu yaptığın ayrılmayı bile beceremeyen birisinin ezikliği dedim kapattım.
İlişkimiz çok hızlı ilerledi ve birden sevgili olduk iki haftada daha sonra birlikte de olduk ve bu benim ilkimdi o yüzden kötü hissediyorum o da bende uzun ilişkileriöiz oldu daha önce ama ben yaşamadım böyle bişey o da yaşamadım dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
köpek gibi pişman olsın istiyorum sizce döner mi ya da ne yapmam gerek bundan sonra?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer