Dönerse ne yapayım bilmiyorum?

2018 gibi bir erkekle tanıştım ve aşşırı yakın olduk en yakın dostum kardeşim gibi falan oldu sonra bizim kavgalarımız bitmek bilmedi her konuda kavga ediyorduk barışıyorduk ama her barışmak için yazan ben oluyordum çevremden hiçkimse onun bana yaptıkları yüzünden onu benim çevremde istemiyordu ben gene de onu çevremde tutuyordum ablam dediğim insanları sildim onun için tam bir salaklık biliyorum her neyse bizim kavgalarımız devam ediyordu bu haziranda ablam ve onu barıştırmak için bir araya getirdim (öz ablam değil) neyse sonra bunlar birbirine girdiler ben de karışamadım çünkü ikisi de benim için değerliydi ben susmalarını söyledikçe erkek arkadaşım senlik birşey yok sen sus biz tartışıyoruz diyip beni susturuyordu bende birşey demeyip en son ablamı da alıp çıktım onu kırıcak bir kelime söylemişim bana sen satıcısın dediği zaman satılması gerekeni satarız falan demişim ama bunu gerçekten isteyerek onun kalbini kırmak için sösylemedim çok sinirliydim sonra biz barıştık 2 ay önce doğum günümdü asla hatırlamadı bende böyle şeylere çok takılırım aslında aramız limoniydi ama o korona olmuştu aramız çok bozukken bile ben yanında olmuştum ailesel meselelerinde bile ben yanındaydım hep doğum günümü falan kutlamadı ben daha çok sinirlenmeye başladm ve bunu heryerden sildim engelledim bir tek wpden silip engellemedim ordan bana selam yazdı bende neden yanında olduğun insanlar yerine bana yazıyorsun falan dedim tekrar kavga ettik ve bana o 2 kızın saç teli edemeyeceğimi çok değersiz olduğumu benle bağlarını koparmak istediğini söyledi ve bende bağlılık olmuş ona yazmadan duramıyorum lütfen yardım edin bir akıl verin napayım dönerse barışayım mı konuşmayayım mı ben şimdi korona oldum ama asla bana dönmüyor bildiği halde geçmiş olsun bile demiyor yanımda olmuyor napmam lazım anlayamıyorum artık dönerse
Dönerse ne yapayım bilmiyorum?