Ablam... Sen en baştan hatayı yapmışsın... Sen o ikinci eşinle baştan görüşmemeliydin hiç bir şekilde taviz vermemeliydin eğer peşini yine bırakmazsa eşine söyleyebilirdin veya bir sürü çözüm yolu vardır isteyen her türlü bulur...
Sana zorla sahip olduğunu dile getirmişsin. Sen ona bu zemini hazırlamakla yine yanlış yaptın her ne olursa olsun görüşmemen gerekirdi evlisin nihayetinde. Tüm suç senin değil elbette ilk eşindede hata var seni niye koruyup gözetmiyor hiç kıskançlık yok mu? Herneyse geçmiş olsun İhanetin bedelini ödüyorsun yazık etmişsin kendine... Allah a dön ve tevekkül et tek kurtuluş yol budur... Hayırlı günler dilerim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
İlk olarak sorumluluk al.. kim ne kadar çabalarsa çabalasın ilk ewliliğini bitiren sensin.. bunca şeyden sonra ahmakça belki işleri yoluna koyabilmeyi düşünüyorsun ama yok öyle bir şey... birazda çuvaldızı kendine batır.. madem akıllandım diyorsun ki akıllı bir insanın yapacağı şey değil bu toparlama çabası ama şunu yapabilirsin.. biten bitmiştir. hayatına düzgün bir şekilde sıfırdan yeni bir hayat kurabilirsin.. bu konuda çabalaman gerek.. başka bir şey değil..
00 Yorumla
- +1 yıl
İşin zor
012 Yorumla- +1 yıl
Yani sen resmen maceraya kosmuşsun zamanında
- +1 yıl
Valla karın ne zararın ne ona göre
- +1 yıl
Ya gerçekten zor
- +1 yıl
Çok ustune gitme
- +1 yıl
Ozelden yasaana bir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
eski esine oyun yaptilar diye mi ayrilik karari aldi?
yoksa patronun yuzunden mi?
erkekler isin icine baska bir erkek girdiginde yani sadakatsizligini ogrendiginde bitirir genelde. Sanirim patronunla olan seye inanmis gibi. bu yuzden sogumus ve seni istemiyor gibi.
borclar umrumda degil ama bana iftira atamazsin diye konus. herseye ragmen cocugumuz var de, seni istemesem cabalamam de, gerci sen sucum var kabul demissin.
belkide borctan kurtulmak istedi.00 Yorumlasize herşey müstehak allah işte gökten sopa indirmiş vurmuş baldırına baldırına , şimdi acısını çekeceksin, 1 tane yuvanı yıktın sözde aşk uğruna onunla da mutlu olamadın şimdi kaldın bir başına
https://www.youtube.com/watch?v=jkwmTE4Xh6Y00 YorumlaAblacım Sizin Gibiler Yaşamayı haketmiyor Sen evlisin Ve Başkasına Kuyruk Sallıyorsun Ölün Geberin bitin !
00 Yorumlabekle döner adamın hayatını skinn sonra pişmanım yok öyle bir dünyaa..
010 Yorumla- +1 yıl
Açıkcası degısmıstı ama bılmıyorum of of aldatmadım ben onu ağzımla soyledıklerımı ona anlattılar yetmedı ıftıra attılar galıbaaa eskı esımın acısı çıkıyor aılemle kalıyorum çalışım dedım onlarda tutturdu 2bucuk ay memlekete gıtcez çocuğuda götürcem ıkemetgahım burda ıcra buraya gelırse ne yapcam evıme doneyımkı ne olduğunu bılıyımmmm
- +1 yıl
s*ktir git! Senin gibi sizi gidi siziler miğdemi bulandırıyor başka bir adam için eski kocanı terk ediyorsun birde 2. kocanada bunu yapıyorsun tam dayaklıksın !
00 Yorumla - +1 yıl
evlenirken dikkat etmek lazım, kocan hiç dikkat etmemiş
10 Yorumla - +1 yıl
kazanamassın bence işe gir çalış
zaten evliligi ikinizde becerememissiniz ama olgunlaşmıssınız. Yani ikinizde başka bir evlilige hazırsınız00 Yorumla - +1 yıl
Saflığını sonuna kadar kullanmış ışte hayvanoğluhayvanınoğlu
00 Yorumla Tavuk döner , eski esin dönmez
00 YorumlaNasıl iliskiler ulan bunlar
10 Yorumla- +1 yıl
ya biraz kafanı kalbini dinle loo
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Eski eşinin ahı tutmuş ikinizide
00 Yorumla Yorumsuz. Yuva yıkanın yuvası olmazmış
00 Yorumla- +1 yıl
Hani marjinal bizdik.
(Cem Yılmaz)00 Yorumla Yine mi sen ya 😬
00 Yorumla- +1 yıl
müstehak
00 Yorumla - +1 yıl
Bu nasıl bir ilişki
10 Yorumla çok derin konu
00 YorumlaGiden gider üsteleme
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver gitsin sen
00 Yorumla
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar