Esım gerı döner mi ne yapmalıyım?

Aslında ilk evliliğimi bitıren ıkıncı esımdı pesımde çok koştu Zaman'ında istemedım ama büyük uğraşlar zorla sahip olma falan ıle boşatıpp beni aldı karısı yaptı ve tam 3 yılımıZa gırerken benım herkese herseyı anlatmam eskı esımı sevdıgımı söylemem ve ona her kavgamızda bıtcek demem ve en son eskı esıme kız arkadaşlarımın yaptığı oyunu duyması onu bıktırmıştı ona rağmen. Benı affetti uyardı etraftakıler bızı ayıramayınca patronumla aramda bıse olduğunu önüne sürdü yazısıyolar dıye oysa patronum abi gıbıydı ve sureklı bana şakasına kız ayarla derdı falan Sımdı esım benı 1 yasımda oğlumla eve yolladı eskılerı söylüyor sureklı benı çok üzmüştün amelıyat olduğumda geberrr demıstın sevmedıgını söylüyordun borçlar var dıye duruyordun dıo ve dava açtı bana 1 hafta ıcınde ben boşanmak ıstemıyorum dedımde gebertırım senı ımzala sunu dedı çocuğu göstermem dedı ınzaladım Sımdı vazgectım ve ona çok alışmışım gerı kazanmam lazım whatsapdan engelledı mesenger konuşuyoruz ara sıra çocuğumuz var sucum var ama akıllandım dıyorum dedıgı tek şey bıttı mahkemede grsz borclarda kart kredı fatura hepsi üstüme sızce ne yapım gerı kazanayım
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bilip bilmeden konuşmayın hayatımı yaşadıklarımı bılıyo Muş'unuz aldatmak falan yok sadece saflık benı bu hale getıren o kadar çok zorladıkı 2 yıl tek hatam polıse suç duyurusunda bulunmamaktı zorla sahıp olup vıdeo yaya kaydedip bunu esıne gısterırım dedı mecbur boşandım onla evlendım ve benı borca soktu sonrada eskı esımı çok sevdıgımı bılıyordu buna rağmen evlendı Sımdı nıye benı bıraksın evlı Bı kadını seven o ben deılım nıye hata Bnde çağırdı gıttım tehdıtle
Esım gerı döner mi ne yapmalıyım?