Karımı aldattım beni dövdüler evden attılar da şimdi , ben boşanınca bir şeyler alabilir miyim? Evlendikten sonra ev araba almışlardı bize
Alamazsam da karım bana mesaj attı özür dilersem barışır gibi ailesi sert çıktı sadece
Eğer bişey alamayacaksam geri barışmayı denicem çünkü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olum sen ruh hastasimisin lan? Daha demin de esimi aldattim nine gordu ayagi falan yaptin. Ne ayaksin sen birader?
Mal mal ilgi çekmeye çalışıyor bro
Hahaha aldatiyor KS de soru soruyor 😂😂😂 mal mal tipler iste
Niye hakaret ediyosunuz ki
Valla sorma. Insanda bir pismanlik olur. Gizlenmesine gerek de yok. Bir insan mal olunca direk anlasiliyor cumle kurma seklinden
@Altaylardantunaya Sen tunaya varabildin mi
Sana bile varır kafani yorma kardeş
Sen mi çok akıllısın la 1.50 bebe seni
1.73 um ne oldu kardeş? Hayirdır?
Noldu kardeş alındın mı? Hakaret ederken iyi düdük dedik diye alınma ama hemen
Çocuk musun sen ya Tuna'ya varabildin mi ne demek sen Tuna'nın ne olduğunu bile bilmiyorsundur boş yapma biz salağa canım deriz
@Altaylardantunaya Ne demek tuna ne demek , Biliriz kardeş Osman paşayı da biliriz tuna nehrini de biliriz.
2 metre olsan ne olur? 7 65 in tanina baktın mı? 3 metrelik adamı da indirir.
Ulan mcık gece gece konuşturtacaksın beni yerden bitme düdük seni sende silah varda bizde mi yok? bi sen mi adamsın? hayırdır got*s seni. Ne boş herifsin la sg surdan.
Sakin beyler olaylar nerelere gitti
@Altaylardantunaya hayır kardeş sabahtandır dalgaya vuruyorum bir durumum var görüldüğü üzere adam gelmiş hakaret ediyor boş yapıp duruyor bide bu çıktı sanki biz kızıl dereliyiz elimizde mızrak götümüzde yaprak bi bunda silah var sdjksdksd
@soran iste cahil birinin özeti hemen küfür etti
medeniyet sifir
Olum sende silah olsa ne olur icraat yok sende, karisini aldatan adamdan icraat da beklenemez. 1 aydir arsin yaylada yasiyorum mahkemeden dolayi. Senin gibi yavsagin birini hastanelik ettim diye. Delikanli ol isine bak gece gece kufur ettirtme bana.
@Altaylardantunaya Dalgaya vuruyorum alttan alıyorum hala boş yapıyor totoş
Sen anca benim dalgaya vurursun birader. Git sütunu ic yat. Karisini aldatan karaktersiz herif seni. Rezil bir de ic guveysi yasiyor uyanmadan.
Trabzonluların özeti KARI ADAMI VURDUYSAN YAYLAYA KACMA git adam gibi yatarı neyse yat. Boş yapıyo eline silah almış adamlık taslıyo 1.50 düdük.
@Sedefffe napalım ülkede küfürsüz yaşanmıyor her an her yerden bir karadenizli ya da kurt fışkırabiliyor
Trabzonluları katma işin içine ağır taşız biz altında kalırsın
@Altaylardantunaya Birader ben şive sevmiyorum her kes yerinde güzel :D
Tunceliliyim aslan parcasi, aile dostumuz trabzonlu. Suçum senin gibi kardeşim birinin kuzenime yavsamasi. Yuzune estetik ameliyat yaptiriyor su an
@sedefffe @Altaylardantunaya hayirli geceler size.
Sana da hayirli geceler tartismaya devam etme boş ver 👍
La halaa boş yapıyo bak mcık sana küfür etmemin sebebi ne biliyor musun , Senin gibi nonoşun tekinin beni tehdit etmesi o slahi senin gtone skor yaylada ottururum seni. Beyinsiz mcık gece gece adamı insanlıktan çıkartıyorsun. KONUYA DÖNERSEK YVSAK BENİM KİMSENİN NAMUSUNDA GÖZÜM YOK ESKORTA PARAMI VERDİM. KİMSENİN KARISIYLA KIZIYLA İŞİM YOK. Tuncelili olmanda şaşırtmıyor Recebi ivediğin survivar takımı gibi her özelliği kendinde toplamışsın. ADAM OL GİT YATARIN NEYSE YAT YVSAK BOŞ ERKEKLİK YAPMA burada.
Hayırlı geceler bro
Gerek yok uyuyacagim. Başım ağrıyor zaten
Olum sen en büyuk ihaneti eşine yapmişsin. Kiminle yaptiginin onemi yok. S*ktir git yat, hayatını s*kerim senin tamam mı?
Y*vşaga bak ya :)
@Sedefffe sende ne mal karısın la küfüre takılıyor şu adam sandığın boş herif belki de gitti kuzeninin yalanıyla bir insanın canına kast etmiş cani, git mk katillerine küfür etmiyor diye iyi davran mala bak mala :D
Tek kelime etme, küfur etmek istemiyorum birader. Git yat tamam mi
La ilahe il Allah, birader yanimda olsan keşke
kodumun usagi benim hayatım kimseye zararım yok olum o kadar aptalsın ki aptallık fıskırıyor birde havalara girmis. Tek kelime madem o kadar erkeksin sg git teslim ol.
1.50 düdüğün kafana vura vura patates gibi ekerim seni o yaylaya
Kapa çeneni sen artık yollarda sürün kör kötürüm kal beter ol.
Mahsun j intro gibisin awk. Her şeyin sebebi büyük patlama diye biliyorduk. Meğer senmişsin kral.
Eyw abim
Ulan bugün de herkes bunu soruyor:) iyi bir boşanma avukatı var verim numarasını ona sor:))
Olur kadeeş
Özelden yaz atayım buradan paylaşsam sıkıntı olur sanki
Sıkıntı olmaz sen at güven bana
La birader senin saf gönlünü takdir ediyorum aldım numarayı kaldırayım yorumu sağ olasın
Kaldır kardeşim içim rahatlasın:D
Güvenini boşa çıkarmam :D
Eyvallah:)
Iyi oldu sana beter ol
Susss kadın
Nezaketen diğer soruda ki hakaretleri görme diye kaldırdım bu arada çok nazik bir beyefendiyim dimii?
Aldattığın kanıtlanırsa üçün birini.
Kanıtlayamaz gecenin bir yarısı yan komşu gördü sadece oda yaşlı bir teyze
Neden aldattın?
Eşim benimle çok dalga geçiyo adam yerine koymuyo mutsuzum.
Anladım keşke boşansaydin öncesinde
Onu kırmak istedim.