Dün akşam geldi konuştuk. Ona oturduğumuz ev bana kalıcak. Dedim tamam dedi. Aylık iyi bir nafaka işitiyorum bize bol bol yetsin. Ve arabayı istiyorum. Boşanma tazminatını da istiyorum dedim kabul etti sizce daha fazla istemeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
böbreklerini de iste istersen anasını satayim ne doyumsuz kadınlarsınız mal varlıkları için mi evlendin sen
O beni buluyor. Ben istemiyorum boşanmak hiç bir sebeb yok. Ha ayrıca. Mahkemeye göte malların hepsinin yarısını abiliuorım hem beni hiç bir şey yapmadığım halde boşuyor. Hemde çoçuklarımın geleceği garanti altına almam lazım
allah yardımcın olsun o zaman
Ona niye hakatet etmedin ya? Ona da Eysene ya
sana haraket etmedim o adam aklı başında biriyse güzel bir eşi ve pırlanta gibi cocukları olduğu halde bırakıyorsa suç sendedir muhakkak cinsel yönden ya da ilgi şefkat manevi olarak bir şey yapmışsındır soğumuştur ama seni aldattısa onun karakterin düt o zaman bak hakaret değil küfür ettim
Ya gerçekten şu zihniyete bak. Ya. Siz nasıl insanız ya bana gelince sayfır erkeğe gelünce yetersizsğn gerçekten Allah canınızı alsın ya. Namussuz insanlarımız. allah
ettiğim tecrülerden sonra net şekilde şunu söyleyebilirim 26 yaşındayım 20 lir birileriyle de flört ettim ötesine geçemedim 40 yaşında bir kadınla da flört ettim ötesine geçemedim o kadar ilgi alakadan maddi manevi destekten sonra olmadı siz kadınlar aldatmaya ve bırakıp gitmeye çok verimlisiniz bu bir gerçek
Sen ruh hastası mısın. Ben boşanmıyorum o boşanıyor? Okuma yazman mu yok. Ne aldatması ! Aldaatma rekoru erkeklerde. Ha geçelim bunu ya şunu cinsiyet meselesi değil karakter mesel2si olduğunu küçük beynine sok. Seni üzen bir kadın var beni üzen bir adam var bak yaptıkları aynı ama karakterleri farklı bundan bahsediyorum. Hala gelmiş kadın erkek ayrımına çekiyorsun.
ben seni suçlamadım ki okuduğunu anlıyor musun sen? bir daha oku
Ben anlıyorum ve sans diyorum ki bu kadın erkek meselesi değil lisesli ergenler bunu yapıyor sen ergen misin bu karakter meselesi aldatan kadında var erkek var. Bu kadar
evet hak veriyorum haklısın ergen değilim çok şükür senden daha olgunumdur ne yapalım peki birleşip intikam mı alalım ne yapmamız gerek seni üzen erkek beni üzen koca kadın
Hayat intikam alır.
hiç sanmıyorum bu dünya da yaşayan yaşadığııyla kalıyor yaşın kaç bilmiyorum ama en son ki flörtüm 40 yaşındaydı ilgiliydi başlarda seni seviyorum diyordu bazı şeyleri benimsemişti ne olduysa değişti onca ilgiye alakaya maddi manevi desteğime rağmen küstahlık etti defalarca konuşmama rağmen birşeyler değişmedi gerek yüz yüze gerek wp den konuştum ama yok en son ağzıma geleni saydım açıklamak yapmak yerine engelledi gitti insanlar bu kadar nankör ve korkak ne oldu peki ben yaptığım şeylerle kaldım olan bana oldu
Maddi durumu önemli adamın ama bokunu da çıkarmamak lazım
İyi maddi durumu
adam zenginse verebilir. ama sırf sizden boşanmak için her şeye kabul diyorsa biraz ahmaktır. eğer adam zengin değilse , sizde insaflı davranıp malı mülkü elinden almaya çalışmayın.
Zengin sayılır. Onaa güvenmiyo3um ne bilicem evlatlarmın hakkını yemeyecek
sizin evlatlarınız onunda evlatları. oda sizin gibi düşünse vermiş olduğu malı başka erkeğemi yedirecek diye düşünse ne olacak.
Ben ona ihanet etmedim qma o bana etti..
işin içinde ihanet varsa durum değişir. o zaman böbreğinin birine kadar alın. bir şey kalmasın zibidiye
bence sevineceğini herşeye evet demesine üzül adam kurtulmak istiyor
Ulan. Mahakemeye sunsak ben o istediklerimin 10 katını alırım tüm malvarlığınun yarısı diyor. Tabiki kabul edicek
adam nasıl bıktı ise herşeyi bile verip gider.
sakin ol camp. alacağını al ve ben nerede hata yaptım diye düşün
Çok bıktı her sabah ondan önce kalıp ona kahvaltı hazırlayan öperek uyandıran. Onunla gecelere kadar çalışan çayına şeker atıp karıştıran. onun sevmediği şeye sevmeyen bi3 karısı vwrdı onun. Ben ona ömrümü verdim ama o ne yaptı evlilikten sıkıldım ben deyip beni iki çocuğa rağmen boşuyor. Ama onun erkek doğması onun haklı doğması demek sisin gözünüde yazıklar olsun
ben haklı veya erkekliğini savunmadım ki. sen alacaklarına seviniyordun ben sana sevinmek yerine neden bu denli gözünü bir şey görmüyor gitmek istiyor bunu düşün dedim. arada fark var 🙂 taraf değil farklı penceren bak dedim
Ben sevinmiyorum. Ben hala onu affederim gelse. ya canım öyle yanıyor ki. Ve evlatlarımın geleceğini korumam lazım ben bu adama güvendim beni yarı yolda bıraktı ne bilicem evlatlarımı da bırakmaz. Hayatımı bitirfi ya.
bakın hala affederim diyorsunuz, o suç işlediğini düşünmüyor ki o sizden uzaklaşmış siz kendinize yakınlaştırmanız lazım. suçlu olduğu için değil soğuduğu için gidiyor. çocukları tanıdık birine bırakın başabaş kalın haftasonu bir yerlere kaçın
Ben kimseye gidip yalvarmam. Ha bu affedilecek bir şey. Yarın senin karın olur ay senden sıkıleım farklı 2rkek istiyorum der seni bırakır sende yakınlaştırmak için çabalsın. Benim karakterime ters.
Ben ona vereceğim herşeyi verdim bir eş olarak gönlüm rahat karakteri olan kıymet bilirdi ama o sıkıldım demeyi tercih etti.
2 çocuk vermek ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak herşeyi vermek değildir.
bunların karşılığında anca boşandığı kocasının eline bakan bir kadın olarak yaşlanırsınız.
iletişim kurma sorununuz var kocanız sizinle bir şey paylaşmadığı için sıkılmış üzgünüm
Ya Allah aşkına o zaman onunda eve para getirmesi normal gelsin gözüne... Eşlik olarak tüm görevlerimi yaptım ben. Sevdim saydım önemsedim.
ee oda sevdi saydı emek verdi.
ama sonra gitmek istedi
öfkelenmeyin
Hayır hep eksikti. Hep. Sorumsuzdu. Ve ben ona yinede ihanet etmedim hep saydım onu.
sadece haklı olduğunu duymak istiyorsunuz
Haklısınız. o sizi haketmiyor lütfen hayatınıza devam edim çocuklarınız ile ilgilenin ve kendi ayaklarınızın üstüne durunuz
Öyle olucak zaten.
:)
Abi sen bunları istemek için mi boşandın
O boğuyor
O boşuyor diye anasını s1kmen mi
Gerekiyor artık nasıl bıktırdıysan
Canını da al adamın tam olsun.
O benim aldı
Naptı ki? Özel değilse çok?
Hiç suçum yok. Ama beni boşuyor evlilikten sıkılmış
Anladım. Geçmiş olsun o zaman.
Senin gibileri vurucaksn