Boşansam ne olur?

Merhaba herkese 3 senelik evliliğimi artık bitirmek istiyorum her tartışmada ölümden dönüyorum gibi hissediyorum çünkü eşim sinir hastası en ufak tartışmada aşırı büyük tepkiler veriyor elini hiç kaldırmadı vurmadı bana ama yeltendigi çok oldu duvarları yumrukladigi sofraları yıktığı günleri unutamıyorum daha doğrusu unutturmuyor bana beddualar ediyor o sinir geldigi zaman bebeğimiz uyuyor olsa bile bağırıp çağırıyor bebeği de korkutuyor ve benim de psikolojim bozuldu nefes alamıyorum toplum içine çıkamaz oldum kendimi ezik hissediyorum hiçbir şeye hevesim yok önce ne kadar hayat doluymusum neşeliymisim öldürdü bendeki bütün güzel şeyleri korkuyorum ondan artık ya kendine zarar verecek ya bize sevgi desen hiç yok zaten yasitlarima çevremdeki evli insanlara özeniyorum hiç çiçek almadim ben mesela ya da esimle oturup bir konu hakkında sohbet etmedim bunları bilmiyorum ve acısını çekiyorum artık eşimi görmek istemiyorum boşansam arkamda duracak kimsem yok bir gelirim yok ne yapmalıyım boşanmak için çıksam yola ne yapabilirim ortalıkta perişan mi olurum bebegimle

Boşansam ne olur?